- Konu Sahibi EU3
-
yanınadyız canım inanki herkesin hayatında aksaklıklar var kimsenin hayatı dört dörtlük değil anlatack bişeyim yok deme muhakak vardır.....paylşamk istersende biz burdayızbugunlerde moralim bozuk arkadaslar, hayatin bu dunya icin pek bi anlami kalmadi artik benim icin...calisiyorum, ise gidip geliyorum, bikac hobi var, iste hepsi bu...Hayat boyle geciyor, bunun disinda da hicbisey yok...Anlatacak hicbiseyim bile yok aslinda, baskalarinin hayatlarini dinliyorum, izliyorum hepsi bu...Yaz bitti yine kis geldi iste, karanlikta isten cik eve gir, sabah erkenden kalk ise git...Boyle nasil gecer bu hayat bilmiyorum cok moralim bozuk, yillarca boyle nasil yasiycam yarabbim diyorum, kendimi cok cikmazda hissediyorum
Nolur bi ses verin, yanimda oldugunuz hissedeyim
bugunlerde moralim bozuk arkadaslar, hayatin bu dunya icin pek bi anlami kalmadi artik benim icin...calisiyorum, ise gidip geliyorum, bikac hobi var, iste hepsi bu...Hayat boyle geciyor, bunun disinda da hicbisey yok...Anlatacak hicbiseyim bile yok aslinda, baskalarinin hayatlarini dinliyorum, izliyorum hepsi bu...Yaz bitti yine kis geldi iste, karanlikta isten cik eve gir, sabah erkenden kalk ise git...Boyle nasil gecer bu hayat bilmiyorum cok moralim bozuk, yillarca boyle nasil yasiycam yarabbim diyorum, kendimi cok cikmazda hissediyorum
Nolur bi ses verin, yanimda oldugunuz hissedeyim
o zaman en kısa zamanda evlen ve bir bebek doğur
bak hayatın nasıl anlam kazanacak:))))
tabi bir aşk evliliği...
hayatımız aynı bu ara ben de senin gibi düşünüyorum sanki hayatımı boşa harcıyormuşum gibi..işten gel uyu ,uyan işe git..öffffffffffffffff
keske...cok isterdim bi cocugum olsun bu ailem olsun, cok cok isterdim
ama sanirim uzak bi hayal sadece benim icin artik bu yastan sonra
pek mumkun gozukmuyor
zaten asksiz evlilik yapmak istemiyorum hic
ask ta kirkyilda bir bulur insani hayatta, artik zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?