Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel uzamış Can'ım.
Ama düzleştirmeden kullanamıyorum ona bi çözüm bulmak lazım ..Güzel uzamış Can'ım.
Saç kremi kullan canım.Güzel uzamış Can'ım.
canımmm benimmm harika maşallah darısı başıma saçların harika uzamış
Saç kremi kullan canım.
Ben watsons avakadolu saç kremini kullanıyorum.Amiiiinn caniiimm umarım böyle devam eder Senin de fotoğrafını bekliyoruz en kısa zamanda
Mesela hangisi canım
Aay çok sağol canımmmmaşallah çok güzel uzamış kuzum
Gayet güzel uzamış.
Aslında biz hardal kürünü norwegian ile birlikte yapmıştık o dönem, onu da unutmayalım. Memnun kalmana sevindim, biz de devam edebilsek harika olurdu amaÇok teşekkür ederimm. Hardal ı senin sayende öğrendim kılıçbalığı her yaptığımda sana dua ediyorum diyebilirim Düzenli kullanmadığım zamanlarda bile çok etkisini gördüm
Aslında biz hardal kürünü norwegian ile birlikte yapmıştık o dönem, onu da unutmayalım. Memnun kalmana sevindim, biz de devam edebilsek harika olurdu ama
Ben sac uzatmanın en iyi yolunu bakimin yanı sıra kestirmemekte buldum, saclarıma hem düzenli bakim yapıyorum hem kestirmiyorum ve genelde fön kullanmıyorum. Hiç olmadığı kadar iyi uzuyorlar :) kestirmeyin sadece yeterli bakım yapın ki tararken kırılmasın kopmasınlar:)