Saç Uzatma Yöntemleri YANIKLARDAN KURTULDUM ŞİMDİ UZATMA ZAMANI !!

hımmm ok tşk ederim :))..güzelim saçlarım gitti şimdi düzeltcem diyr uğraşıyorum

Kızlar bakıma devam ediyorum dax ı devamlı yapamıyorum ama hardalı düzenli olarak yapıyorum ve uzadığını farkediyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorummm tam 1 ay olsun fotoğraf atıcam bide cm olarak ölçücem :spor:

Veee bakımlara başlayalı taamm 1 ay olmuuş.

Başlama tarihi 05.06.2016

Bugünkü tarihi 05.07.2016

İlk fotoğraf 11.06.2016
IMG-20160705-WA0007.jpg

Bugünkü fotoğraf 05.07.2016
_20160705_011558.JPG

canımmm benimmm harika maşallah darısı başıma saçların harika uzamış :KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar:

PicsArt_09-10-11.22.13.jpg

Vveee 2 ay aradan sonra merhabaa. öncelikle hiç bakım yapamadığımı belirtmek isterim.iki haftada bir falan yapabildim sadece. Fotoğraf 5 Eylülde çektim ve bayram bitrr bitmez tekrar dax ve hardal kürüne başlıyorum canlar :KK49:

Fotoğraflarda duruş ve çekim yönünden dolayı mıdır bilmiyorum pek belli olmuyor uzadığı ama saçlarımı beyazlarımdan dolayı boyadığım için anlayabiliyorum ve ayda 2 parmak uzama gözlemliyorum. Fakat bu iki ayda 3 parmak uzamış bakım yapmadığımdan dolayı sanırım :KK42: Amaaaa bakımlara devam edersem istediğim boya istediğim vakitte gelmiş olucak :KK73:

maşallah çok güzel uzamış kuzum :KK200::nazar:

Gayet güzel uzamış.

Çok teşekkür ederimm. Hardal ı senin sayende öğrendim kılıçbalığı her yaptığımda sana dua ediyorum diyebilirim :KK68: Düzenli kullanmadığım zamanlarda bile çok etkisini gördüm

Çok teşekkür ederimm. Hardal ı senin sayende öğrendim kılıçbalığı her yaptığımda sana dua ediyorum diyebilirim :KK68: Düzenli kullanmadığım zamanlarda bile çok etkisini gördüm
Aslında biz hardal kürünü norwegian norwegian ile birlikte yapmıştık o dönem, onu da unutmayalım. Memnun kalmana sevindim, biz de devam edebilsek harika olurdu ama :KK48:

Ben sac uzatmanın en iyi yolunu bakimin yanı sıra kestirmemekte buldum, saclarıma hem düzenli bakim yapıyorum hem kestirmiyorum ve genelde fön kullanmıyorum. Hiç olmadığı kadar iyi uzuyorlar :) kestirmeyin sadece yeterli bakım yapın ki tararken kırılmasın kopmasınlar:)

Aslında biz hardal kürünü norwegian norwegian ile birlikte yapmıştık o dönem, onu da unutmayalım. Memnun kalmana sevindim, biz de devam edebilsek harika olurdu ama :KK48:

Evet evet eksik hatırladım yaaa:KK42::olamaz:

Ben sac uzatmanın en iyi yolunu bakimin yanı sıra kestirmemekte buldum, saclarıma hem düzenli bakim yapıyorum hem kestirmiyorum ve genelde fön kullanmıyorum. Hiç olmadığı kadar iyi uzuyorlar :) kestirmeyin sadece yeterli bakım yapın ki tararken kırılmasın kopmasınlar:)

Ama yanmış saçları kesmezsek saçlar dökülür kafada saç kalmaz bi yerden sonra. 2 sene önce oluşan yanıklar 2 yıl boyunca yaptığım bakımlara rağmen düzelmedi. Tek çözüm katlı kestirmekti ben de istemedim direk düz kestim yeni saçlarım çıkmaya başladı kestiğimden beri iyi ki de kesmişim. Sadece kırık olsa haklısınız tabi de

X