Evet canım bu krepe balyaj değil.yine de o turuncu renkten bu renge döndürebilmiş kuaförün, ayakta alkışlamak lazım.hiç beğenmemezlik yapma bence harika olmuş.bir dahaki dip röflende uçlara birkaç krepeli paket attırırsın istediğin gibi olur.Eki Görüntüle 613794 Eki Görüntüle 613796 Saçımı kendim açıcı ile açıp 9.1 ile boyamıştım..İlk resimdeki renk olmuştu..Krepe balyaj istedim ama kuaför anlattığım ve gösterdiğim resimlerden bunu anlamış :)) Balyaj bu krepe değil..Platin çok açık ben böyle istemedim..Tekrar gidip cila attıracağım..Keratin yüklemesi denilen olay bir tüp var bunu boya bittikten sonra nemli saça taraya taraya yedirdi..İki gün yıkama dedi..Bakım tamamlansın dedi..Şu an saçlar yumuşak..Yıkadıktan sonra belli olur..Saça göre uygulama değişir dedi..Benim saçlarım çok yıpranık değil sadece kuru olduğu için 4 kere yeter dedi..Ama argan yağı vardı ben onu almak istediğimi söyleyince o zaman başka keratin yüklemesi yapmayalım boyadan boyaya yaparız dedi..
Evet canım bu krepe balyaj değil.yine de o turuncu renkten bu renge döndürebilmiş kuaförün, ayakta alkışlamak lazım.hiç beğenmemezlik yapma bence harika olmuş.bir dahaki dip röflende uçlara birkaç krepeli paket attırırsın istediğin gibi olur.
Merhaba Ben yurtdisinda yasiyorum bu dedigin urunun fotografi var mi belki burada bulabilirim yardimci olursan cok sevinirimmaleselef bir ay önce saçlarım yandı kestirmek zorunda kaldım keşke kestitmeseydim keratin bakımını duymuşsunuzdur kuaförler 50 lira karşılığı bunu yapıyorlar baya araştırdım Doa kozmetikten keratin bakım kremi bile aldım malesef kızlar bir işe yaramıyorlar. Yarın saçıma keratin bakımı yaptırıcam son paramlau bakım malzemelerine 23 günde döktüğüm paranın hesabı yok tek ve kesin çözüm keratin yüüklemessi ama sakın brezilya fönü yaptırmayın çok güvenilir bir kuaför brezilya fönü yanık saçı düzeltmez anlık bir bakımdır 5 6ay sonra daha beter olur dedi bu keratin bakımı fön değil kızlar saçınız yandıysa hiç zaman kaybetmeden yaptırın ben iyice araştırmak istediğim için bu kadar geç kaldım kesin sonuç keratin yüklemesidir. sonuçları yarın yazarım
Merhaba Ben yurtdisinda yasiyorum bu dedigin urunun fotografi var mi belki burada bulabilirim yardimci olursan cok sevinirim
Cok tesekkur ederim :)Spreyim bitmiş maalesef. Serum kalmış 1 şişe. Bir de sürekli kullandığım için şampuanı var. o küçük kahverengi şişe keratin. Onu uyguluyorlar. Bir de sprey şişeleri var evde uygulamak daha kolay. Ama yurt dışında var mıdır bilmiyorum. Ben internetten sipariş veriyorum.
Hangi site olduğunu da yazar mısınız rica etsemBir sitede görmüştüm bende araştırmıştım bu ürünü. Sonra bir kuaför aradı beni ve saçımın fotoğrafını istedi. Doğru ürünü aldığımı söyleyip nasıl kullanacağımı anlatmıştı. Başarılılar gerçekten. İlk güvenemeyip kapıda ödeme ile almıştım
site reklamı yapmak yasak mı bilmiyorum. Yeni üyeyim korkuyorum da :) keratin bakim sitenin adı. Direk linki paylaşmak etik olmaz sanırım.Hangi site olduğunu da yazar mısınız rica etsem
Burçak ben de oradan alıyorum :) ilk tesadüf kuaförde denk gelmiştim. Sonra satın almaya başladım şampuanda, kremdi derken garantili bakım seti 2 ye döndümsite reklamı yapmak yasak mı bilmiyorum. Yeni üyeyim korkuyorum da :) keratin bakim sitenin adı. Direk linki paylaşmak etik olmaz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?