• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanık saça tek çözüm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

qwer43

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
127
1
316
maleselef bir ay önce saçlarım yandı kestirmek zorunda kaldım keşke kestitmeseydim keratin bakımını duymuşsunuzdur kuaförler 50 lira karşılığı bunu yapıyorlar baya araştırdım Doa kozmetikten keratin bakım kremi bile aldım malesef kızlar bir işe yaramıyorlar. Yarın saçıma keratin bakımı yaptırıcam son paramla :D u bakım malzemelerine 23 günde döktüğüm paranın hesabı yok tek ve kesin çözüm keratin yüüklemessi ama sakın brezilya fönü yaptırmayın çok güvenilir bir kuaför brezilya fönü yanık saçı düzeltmez anlık bir bakımdır 5 6ay sonra daha beter olur dedi bu keratin bakımı fön değil kızlar saçınız yandıysa hiç zaman kaybetmeden yaptırın ben iyice araştırmak istediğim için bu kadar geç kaldım kesin sonuç keratin yüklemesidir. sonuçları yarın yazarım

tabi :)

akşama koyarım daha doğrusu saat 4 gibi çünkü sınavım var 2 de :))

soldaki yanmadan önce uzun hali. sağda ki yanık hali

Eklentiler

• $f.jpg
    $f.jpg
    201,5 KB · Görüntüleme: 3.889
ve son hali ;)

nasıl ama kusura bakma geç yükledim :D

Eklentiler

• $541931_470870859617148_267483017_n.jpg
    $541931_470870859617148_267483017_n.jpg
    86,4 KB · Görüntüleme: 3.738
Hatayda öğrenciyim burda yaptırdım ama fiyat her yerde aynı 50 tl verdim yarım saat sürüyor sonuç mükemmel ama benim saçım feci yanmıştı feci ki ne feci anlatamıyorum düşünbu kısalıkta artık modelini çok seviyorum ve bu bakım cidden mucize

Hatayda öğrenciyim burda yaptırdım ama fiyat her yerde aynı 50 tl verdim yarım saat sürüyor sonuç mükemmel ama benim saçım feci yanmıştı feci ki ne feci anlatamıyorum düşünbu kısalıkta artık modelini çok seviyorum ve bu bakım cidden mucize

ben izmirde oturuyorum.. burda bi kuaför kapısına kampanya diye yazmış ordada 50 tl yazıyodu benim kendi kuaförüm yapmıyor çünkü fakat bunun marka marka ayrı kaliteleri varmış nerden bilicezz nasıl anlıcaz kanserojen madde içeriyomuş

bak bu brezilya fönü değil keratin yüklemesi saç botoksu da değil eğer botoks derlerse sakın yaptkırma olandırıcı çok

hatayda olsan yardım ederdim de saçın ne kadar yanık?

geçen sene çok kötü durumdaydı iştee 6ay boyunca hiç düzleştirmedim hiç boyamadım hep bakım yaptım şuan yumuşadı saçlarım ama görünüm olarak hala yanık duruyor bazı yerleri.. foto koyayım canım ama 3ay önceki ftoosu var şuan pcde

inanmıyorum... bence iyice araştırıp yaptır. bende uzatmaya çalışıyorum...

benim saç rengim gerçek rengi koyu kızıl bir hata siyah yaptım kendi rengime dönerken kuaför yaktı ve pişkince mükemmel dedi. elimde fiş yok dava açamıyorum benden sonra 5 kişinin daha yakmış

benim saç rengim gerçek rengi koyu kızıl bir hata siyah yaptım kendi rengime dönerken kuaför yaktı ve pişkince mükemmel dedi. elimde fiş yok dava açamıyorum benden sonra 5 kişinin daha yakmış

AYYYY inanmıyorum yaa şaka gibi canım ne denir bilmiyorum geçmiş olsun :S

Back