yanık kokusu:(

aframat

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
20
0
16
Kocaeli
ocakta kuru fasülyeyi unutmuşummm
mutfağa gittğimde kuru fasülyeler kömür gibiydi. mutfakta duman doluydu. hemen pencereleri açtım. ama koku eve fena sinmş ki hala çıkmadı. mutfaktaki her şeyi yıkıyorum evi kokulu kokulu sildim ama hala yok . 2 gündür ev havalanıyo sadece birazcık azaldı koku. başka önerileriniz var mı???

Ben herzaman kötü kokular için sirke'yi tafsiye ediyorum. Belki yumoşun sprey'sini kulana bilirsin, lavantali olandan, aslinda perde, halı, çamaşırlar için kullanılır. Ama ben ilk olarak, şirkeyi tafsiye ederim.

mutfaktaki herşeyini yıka perdeni lambanı maanı dolabnı sil güselce:) camlar hep açık kalsın... ocağın üzerine sirke dök beklet ve sil.
ve kalerför veya kombinin üzerine güzel kokulu su koyabilirsin bişiler damlat suyun içine:)

Arkadaşlar yanık et kokusunu en iyi tütsü yakarak yok edebiliyorsunuz. Tecrübeyle sabit.

Mutfaktaki temizlik çamaşir suyu, yumoş, vs... kimyasalları birakin zararlida. Çamaşir suyu içmiş gibi olsanizda o koku gitmiyor
Bi yerde okuyup kekik ve naneyide tavada çevirmiştim oda anlık etki, tarçin ve şekerde yapmistim anlik etki..

Tek çözüm TÜTSÜ..

Canim perdelerinide yika bence mutfagida sirkeli suyla sil eve de parfum serp insallah gecer

Kadincagizin evindeki koku 4 yilda gecmistir herhalde Bosuna oneri yazmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…