Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun,sargınızı hergün açıp pansuman yapıyormusunuz,doktorunuzun vermiş olduğu bir yanık kremi var mı? Benim annemde yandı doktor yanık yerini sargı bezi ile sardı hergün açıp pansuman yapıldı ve doktorun vermiş olduğu yanık kremini sürdük hiçbir iz kalmadı başka bir uygulama yapmadık.birkaç gün önce elim kaynar suyla haşlandı. hala sargıda, çok ağır yandı. muhtemelen iz kalacak. ne yapmalıyım izleri yok etmek için? :/
birkaç gün önce elim kaynar suyla haşlandı. hala sargıda, çok ağır yandı. muhtemelen iz kalacak. ne yapmalıyım izleri yok etmek için? :/
birkaç gün önce elim kaynar suyla haşlandı. hala sargıda, çok ağır yandı. muhtemelen iz kalacak. ne yapmalıyım izleri yok etmek için? :/
2014, 2024 değil nasıl buldunuz bu konuyu yaa.Merhaba mesajımı görür müsünüz hiç bilmiyorum ama biz de geçen gün böyle bir durum yaşadık annemin başına geldi alnı yandı. Kaçıncı derece henüz belli olmaz dediler ama kahverengi oldu yanığı. İz kalır mı diye çok korkuyor. Siz de aynı durumu yaşamışsınız, annenizde hiç iz kalmadı mı ve kaçıncı derece yanıktı sorabilir miyim çok teşekkürler.
Can yanınca...2014, 2024 değil nasıl buldunuz bu konuyu yaa.
Ben kullandım 2. Derece göğüs bölgesi yanığında izsiz geçti. 3. Derece için bilemiyorum amaCok gecmis olsun..
Contractubex ismini doğru mu yazdim bilmiyorum ama yaraniz kabuk bagladiginda bunu surebilirsiniz..
Dikiş yaralarini izlerini bile geciriyormus ben kullanmadm ama çok yorum okudum..
Kacinci dereceden yanik? Sarginiz acilinca bir dermatologa gidin karisim falan verebilir daha iyisini bilirler sonuçta