Yanık.. izi kalır mı kızlar ne yapmam lazım? Resimli

Brrk

Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem.
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
7.623
21.489
Kızlar bugün sözlümle motordan inerken bacağım egzoza değdi avuç içi büyüklüğünde nur topu gibi bir yanığım oldu. Çocuk gibi oturup ağladım öyle bir acı. Hastaneye gittik, anestol ve silverdin sürüp gazlı bezle sardılar ama açık kalması lazım gece çıkar dediler şimdi çıkardım sargıyı. Ortası minicik su toplamış ama renk korkunç. Bunun izi kalır mı çok kötüyüm.. iz kalmaması için ne yapmam gerekiyor?

Eklentiler

• IMG_1681.JPG
    IMG_1681.JPG
    31,9 KB · Görüntüleme: 1.573
  • IMG_1682.JPG
    IMG_1682.JPG
    42,6 KB · Görüntüleme: 2.311
  • IMG_1683.JPG
    IMG_1683.JPG
    27,9 KB · Görüntüleme: 2.381
Geçmiş olsun, Bende de egzoz yanığı olmuştu, iz kalmadı, iz kalmaması için ektsra birşey yapmamıştım, sizinki daha belirgin.
Kantaron yağı veya Bepantholün su bazlı ve yağ bazlı kremlerini alıp karıştırarak kullanabilirsiniz.

Geçmiş olsun, Bende de egzoz yanığı olmuştu, iz kalmadı, iz kalmaması için ektsra birşey yapmamıştım, sizinki daha belirgin.
Kantaron yağı veya Bepantholün su bazlı ve yağ bazlı kremlerini alıp karıştırarak kullanabilirsiniz.
Size de çok geçmişler olsun..
Vallahi bende anlamadım başlarda hafif kırmızıya dönük bir pembeydi sonradan böyle oldu. Hiç beklemeden müdahale de edildi ama halini görüyorsunuz. Önerinizi deneyeceğim yeter ki izi kalmasın.

Kızlar aloe vera jeli, domuz yağı gibi şeyler okudum ama emin olamıyorum bir yardım edin nolur :KK43:

Aleo verayı bilemmde domuz yagı cok faydalı. Ornegin annem iş kazasında tırnagı kopmuştu. Bi tanıdık domuz yagıyla eski haline gelir dedi. Ve dedigide oldu.

Aleo verayı bilemmde domuz yagı cok faydalı. Ornegin annem iş kazasında tırnagı kopmuştu. Bi tanıdık domuz yagıyla eski haline gelir dedi. Ve dedigide oldu.
Canım bende okudum baya herkes çok iyi sonuç almış, siz nerden almıştınız nerde bulurum domuz yağı denen mereti?

Ayy içim titredi geçmiş olsun kaçıncı derece yanıkmış ?

Canım bende okudum baya herkes çok iyi sonuç almış, siz nerden almıştınız nerde bulurum domuz yağı denen mereti?
Cnm biz göçmenlerin oldugu bi köyde yasadıgımız için. Getirtebiliyorduk. Bize bulgarıstanlı bi abla getirdi. Nerde bulunur bilemem :KK43:

Ayy içim titredi geçmiş olsun kaçıncı derece yanıkmış ?
Vallahi doktor şöyle bir baktı, hiçbir şey demedi canım 2 gün suya sokma güneşten koru dedi yolladı pansumana. Devlet hastanesi işte acil bi de ne kadar olacak ki. Çok fena çok, anestol diye bi merhem var acısını alıyor o ama iz kalacak diye aklım çıkıyor. Bi de bacağın ne önünde ne arkasında çok ara bir yerde Allah bilir nasıl uyuyacağım bir yerlere değdirmeden :KK43:

Cnm biz göçmenlerin oldugu bi köyde yasadıgımız için. Getirtebiliyorduk. Bize bulgarıstanlı bi abla getirdi. Nerde bulunur bilemem :KK43:
Benim o yağı bir şekilde bulmam lazım ama dur bakalım inşallah kandırılmadan hallederim. Biraz zorlasam eczanede aktarda falan bulabilir miyim ki acaba? Ay deli çıkıcam

Vallahi doktor şöyle bir baktı, hiçbir şey demedi canım 2 gün suya sokma güneşten koru dedi yolladı pansumana. Devlet hastanesi işte acil bi de ne kadar olacak ki. Çok fena çok, anestol diye bi merhem var acısını alıyor o ama iz kalacak diye aklım çıkıyor. Bi de bacağın ne önünde ne arkasında çok ara bir yerde Allah bilir nasıl uyuyacağım bir yerlere değdirmeden :KK43:

Yüzeyselse kalmaz bence ama derinse bilemiyorum.
Kalmaz inşallah hele bi iyileşte izi sonra düşün.

Benim o yağı bir şekilde bulmam lazım ama dur bakalım inşallah kandırılmadan hallederim. Biraz zorlasam eczanede aktarda falan bulabilir miyim ki acaba? Ay deli çıkıcam
İkisinede sorun aktarda bulunabilr

Yüzeyselse kalmaz bence ama derinse bilemiyorum.
Kalmaz inşallah hele bi iyileşte izi sonra düşün.
Aslında derin bir yanık değil, acısı ilk yandığında çok kötüydü ama o kremi sürdükten yaklaşık 10 dk sonra hiç kalmadı. Beni derinin rengiyle, yanık alanının büyüklüğü ürkütüyor biraz

Aslında derin bir yanık değil, acısı ilk yandığında çok kötüydü ama o kremi sürdükten yaklaşık 10 dk sonra hiç kalmadı. Beni derinin rengiyle, yanık alanının büyüklüğü ürkütüyor biraz
İstersen birde cildiyeye git tekrardan

Acil işte adı üstünde :KK48:
Herkesle ancak dk lık ilgilenebiliyorlar :KK51:
Onlarda bir yerde haklı neler geliyor afedersin benim kıytırık yanık yanında hiçbir şey kalıyor. İlgin için çok çok teşekkür ederim canım bana cildiye yolları gözüktü :KK43:

Onlarda bir yerde haklı neler geliyor afedersin benim kıytırık yanık yanında hiçbir şey kalıyor. İlgin için çok çok teşekkür ederim canım bana cildiye yolları gözüktü :KK43:
Yani aciller hep full.
Rica ederim gerçekten bakınca içim titredi.
İnşallah iz kalmaz,
Allah bütün şifa bekleyenlere şifa versin :KK68:

teyzemin yüzüne kaynar su dökülmüstü domuz yagi kremiyle iz bile kalmadi. Macır pazarlarina bakin

X