- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
KALAN 900500 aldım simdilik
Akşam almıştım canım onları cekeyim bitirince tekrar alırımSadelikherseydir Nefes0858 Mintimint
KIZLAR ESTAGFİRULLAH BİTTİ BURAYADA EL ATALIM BİTİRELİM NE DERSİNİZ
100200 aldim kalan 500
400 kaldi cnmKalan 700 dagitirsam yazarım arkadaşlar inşallah
Kalan 400 ü alıyorum ve bitiriyoruz Allahın izniyle@Ceren0134 @Bal Perisi @Ssevincli B Black93 @yorgun anneanneNefes0858 @HejaR12 @Morm @Aktif Lora @agustos72 @3cicekannesi @Birgaripyyolcu @coconatt @mavikelebek34 @Cuel @sepulik kızlar fazla sayımız kalmadı ne okursaniz bu duayı bitirelim yarım kalmasın kalan sayı 2.300
Ohhh bee cok sukur Allah razı olsun canım sendendeKalan 400 ü alıyorum ve bitiriyoruz Allahın izniyle
Diline sağlık kuzum okuyamiyacak olursan söyle yardım edeyimKalan 400 ü alıyorum ve bitiriyoruz Allahın izniyle
Çok şükür bu duamiz yarım kalmadi rabbim sendende razı olsun canım desteklerin içinOhhh bee cok sukur Allah razı olsun canım sendende
ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN CANIM KIZLAR SAĞOLUN
Ne demek canım tum gruplarımız tamamlandı
Yok canım bu gece boşum ben okurum kalan olmaz muhtemelen.. Olursa da anneme veririm.. Bitti çok şükür Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..Diline sağlık kuzum okuyamiyacak olursan söyle yardım edeyim
Topik açsana cnm sen bunun için daha iyi olmaz miNe demek canım tum gruplarımız tamamlandı
Şuan tam 1 Milyon tane yasin toplanıyor eger destek olursanız bana rakam verın dagıtın ıyı olur canım
Anasayfa da durumda daha cok goruyorlar dıe oraya yazdımTopik açsana cnm sen bunun için daha iyi olmaz mi
TM kuzumYok canım bu gece boşum ben okurum kalan olmaz muhtemelen.. Olursa da anneme veririm.. Bitti çok şükür Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..
Şuan adetliyim birde Arapça bilmiyorum adetim bitince Türkçe olur derseniz destek olmak isterimNe demek canım tum gruplarımız tamamlandı
Şuan tam 1 Milyon tane yasin toplanıyor eger destek olursanız bana rakam verın dagıtın ıyı olur canım
Yazmıslar canımŞuan adetliyim birde Arapça bilmiyorum adetim bitince Türkçe olur derseniz destek olmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?