• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yangın duası az çok demeden destek olalım kızlar 😢😢

100 aldım kalan 5.800 Allah yardımcıları olsun bir an önce sönsün inşallah 😞

Manavgat yanıyor günahsız onca can kavruluyor Antep Adana Mersin Osmaniye yanıyor az çok demeden dua edelim kızlar yangın görünce okunacak dua (Allâhü ekber, Allâhü ekber. Lâ ilâhe illa’l-lâhü vallâhü ekber. Allâhü ekber ve lillâhi’l-hamd.) Lütfen destek 😢😢
Bende bu salavat için topik açacaktım Allah razı oşsun sen açmışsın canım elimizden geldiği kadar çekelim inşallah😪

Bende bu salavat için topik açacaktım Allah razı oşsun sen açmışsın canım elimizden geldiği kadar çekelim inşallah😪
İnşallah geçer biter canım rabbim yardımcıları olsun.🤲😢

500 aldım kalan 5000

Rabbim yardımcıları olsun İnşallah 🤲😢

100 aldım kalan 4850

Fazla okursam yazarım @Morlale8 🤲

@Elif @Cuel @Ssevincli @Mintimint @cocanatt @Buluts34 @Aktif Lora @yorgun anneanne @Nefes0858 @bugungunlerdenguzellik @Bal Perisi @burcusami @Black93 @mavikelebek34 @sepulik @Dilos2233 @Merayyy @Sukasidesi32 @Mucizem43 @Morm @agustos72 @Mavi askkk @3cicekannesi @HejaR12 kızlar yangın duası bitirelim 4.000 kaldı sayımız ne alabilirseniz az çok demeden destek olalım lütfen

Allâhü ekber, Allâhü ekber. Lâ ilâhe illa’l-lâhü vallâhü ekber. Allâhü ekber ve lillâhi’l-hamd.)

@Elif @Cuel @Ssevincli @Mintimint @cocanatt @Buluts34 @Aktif Lora @yorgun anneanne @Nefes0858 @bugungunlerdenguzellik @Bal Perisi @burcusami @Black93 @mavikelebek34 @sepulik @Dilos2233 @Merayyy @Sukasidesi32 @Mucizem43 @Morm @agustos72 @Mavi askkk @3cicekannesi @HejaR12 kızlar yangın duası bitirelim 4.000 kaldı sayımız ne alabilirseniz az çok demeden destek olalım lütfen
100 aldım
KALAN 3.900

50 okudum kalan 2850

@Morrmeneksee cok az kalmis bi etiket yapsana cnm belki biter bu akşam

Back
X