devletin malının ayakkabı kutularından taştığını gördük biz. geçecekler bunu
Zaten size yazsam "size yazmadim" demezsim degil mi?:))
Zaten yazilarim bazen cogu kisiyi asiyor, anlamaniz üzerinize alinmanizi geretirmez..
En azindan " size yazmadim" dedigim bölümü anlamis olmaniz gerekirdi:))
Neyse konuyu uzatmayalim, en azindan bir seyi daha anladim sayenizde:)))
Insanlar ölmüs hala devletin mali mi?:))
Saka gibi bizde zaten onu dyoruz..
Isnaslar ölmüs, kadinlar dul kalmis, cocuklar babasiz kalmis halami provakasyon bea, Allah müstahakinizi versin..
Hea yapabildigim bu yoksa anladiklari dil baska..
Dunyanin her yerinde basbakanlar yuhlanir kufur yer canim. Bi kesim ister bi kesim istemez. Halkin tamaminin ayni basbakani istedigini gordun mu? Bu isin fitrati budur. Ama hicbiri hirlayip gurlemez. Hos gorur kendini sevmeyenleri. Bu mu bizimkinin sabri?
Sabri derken sabri reyizmisabır olamaz o çünkü helede başbakanda
Başbakanı yuhlayanlar bizzat soma halkı zaten. Acısından yüreği dağlanmış insanlarımız. Her neyse..
Bu arada gözümü tırmalayıp duruyor provakasyon değil provokasyon. provocation dan geliyor.
Tabi hepsi soma halki:)
Cevre illerden gelen hatta uzak illerden bile gelen TGB li ve egitimlileri görmezden gelelim mümkünseee:))
Kaale almadiklarim yazilarimdan uzak durun:))))))) gülücükkk
Sadece başbakanın konuşmasını baz aldığı için, ben madencileri yada yakınlarını dinleme zahmetinde bile bulunduğunu düşünmüyorum.
Kaleee alan kim varmış ki?
Üzerinize alınmayın atıf yaptım :)
Cevap verince kaele alındım sanıyor,halbuki biz yanlış bilgilendirmeye müdehale ediyoruz farkında değil arkadaş..
Ayakkabı kutusundaki paralarla ilgili hala cevap yok kendisinden.Cevap verince kaele alındım sanıyor,halbuki biz yanlış bilgilendirmeye müdehale ediyoruz farkında değil arkadaş..
kardeşim dışardanda gelirim bir somalı gibi olayı protesto ederim. b u duyarlılıktır. bunu yapmak suç değil. bu ülkede yas sadece somada ilan edilmedi. bütün millet yas içinde. somalı vanlı istanbullu farketmez.oradaki acı hepimizin. oradaki canlar bizden. sadece somalılar orada yapılanı protesto edip hak arayacak tepki verecek diye bir şey olamaz.
:) atıftır o atıf :)
Ayakkabı kutusundaki paralarla ilgili hala cevap yok kendisinden.:ssz
Şimdi gene ban yiycez,boşverin...
Ayakkabı kutusundaki paralarla bu tekme yiyen adamın yaptığı bir mii Allah aşkına.
Bu adam Haşmetlü nün arabasına dokunma gafleti göstermiş,kellesi vurulsa hakediyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?