o hep öyle canım. deminde buraya yazan herkesi şiddeti zamanında savunmakla suçladı.
Alara ben iftira atarsam lutfen hemen bul beni ispat iste e mi? Ortada olmayan bir sey icin konusma..
Sağol canım........
Başın sağolsun parkon, bende babamı kaybettim, aniden öldü, kalp krizi vs sebeplerden değil, bir soğuk algınlığı aldı babamı benden, gündüz konuştum gece ölüm haberi geldi, herkes aynı tepkiyi vermez, anlamıyorlar, ben babamı kaybettiğimde kendimi sokağa attım, bağırdım çağırdım, bağıra bağıra ağladım, gözüm kimseyi görmedi, biri n'aber dese hakaret ediyor gibi geldi, kim geldi kim gitti doğru dürüst hatırlamıyorum bile, ölüm acısı çok başka birşey, sanki o anı siz yaşamıyormuşsunuz gibi, herşey bir kabuşmuş gibi.
O yüzden ben Soma'da acıyla kendilerini sokağa atan insanların varlığına inanıyorum, kimi sessiz sedasız yas tutar, kimi kendini kaybeder, insanları aynı kalıba sokmaktan vazgeçilsin, yas tutan sokağa çıkmaz denmesin, için acıyor, birde ölüm doğal yollardan değil, ihmalden, şurda kaç kişi babası, kocası, evladı, kardeşi ihmalden ölecekte susup kader diyecek?
Sen ben bağırıp çağırdık diye babalarımızın yasını tutmamış, içimiz yanmamış mı oluyor?
parkon ve mune Allah rahmet eylesin. anne babamı kaybettiğim için acıınızı anlıyorum. herkesin tepkisi farklı. ben şoktaydım. öyle kötü bir duygu ki. sanki bu olanlar rüya gibi diyordum. rüyadayım. uyanmalıyım. kafam bulutlu gibiydi.Başın sağolsun parkon, bende babamı kaybettim, aniden öldü, kalp krizi vs sebeplerden değil, bir soğuk algınlığı aldı babamı benden, gündüz konuştum gece ölüm haberi geldi, herkes aynı tepkiyi vermez, anlamıyorlar, ben babamı kaybettiğimde kendimi sokağa attım, bağırdım çağırdım, bağıra bağıra ağladım, gözüm kimseyi görmedi, biri n'aber dese hakaret ediyor gibi geldi, kim geldi kim gitti doğru dürüst hatırlamıyorum bile, ölüm acısı çok başka birşey, sanki o anı siz yaşamıyormuşsunuz gibi, herşey bir kabuşmuş gibi.
O yüzden ben Soma'da acıyla kendilerini sokağa atan insanların varlığına inanıyorum, kimi sessiz sedasız yas tutar, kimi kendini kaybeder, insanları aynı kalıba sokmaktan vazgeçilsin, yas tutan sokağa çıkmaz denmesin, için acıyor, birde ölüm doğal yollardan değil, ihmalden, şurda kaç kişi babası, kocası, evladı, kardeşi ihmalden ölecekte susup kader diyecek?
Sen ben bağırıp çağırdık diye babalarımızın yasını tutmamış, içimiz yanmamış mı oluyor?
ben geleneksel eğitim taraftarıyım her zaman.geleneksel eğitim ne zaman şiddet demek oldu.geleneksel eğitim büyüğüne saygı,küçüğüne sevgidir.bir tokat yemeden büyüdüm,çocuklarıma da bir tokat atmadım.ben çocuklarla arkadaş olunmayı da anlamıyorum.ben anneyim.arkadaşlık başka,annelik babalık başkadır.çocuklarımı anne olarak da gayet rahat dinleyebilirim
Başın sağolsun parkon, bende babamı kaybettim, aniden öldü, kalp krizi vs sebeplerden değil, bir soğuk algınlığı aldı babamı benden, gündüz konuştum gece ölüm haberi geldi, herkes aynı tepkiyi vermez, anlamıyorlar, ben babamı kaybettiğimde kendimi sokağa attım, bağırdım çağırdım, bağıra bağıra ağladım, gözüm kimseyi görmedi, biri n'aber dese hakaret ediyor gibi geldi, kim geldi kim gitti doğru dürüst hatırlamıyorum bile, ölüm acısı çok başka birşey, sanki o anı siz yaşamıyormuşsunuz gibi, herşey bir kabusmuş gibi.
Başın sağolsun parkon, bende babamı kaybettim, aniden öldü, kalp krizi vs sebeplerden değil, bir soğuk algınlığı aldı babamı benden, gündüz konuştum gece ölüm haberi geldi, herkes aynı tepkiyi vermez, anlamıyorlar, ben babamı kaybettiğimde kendimi sokağa attım, bağırdım çağırdım, bağıra bağıra ağladım, gözüm kimseyi görmedi, biri n'aber dese hakaret ediyor gibi geldi, kim geldi kim gitti doğru dürüst hatırlamıyorum bile, ölüm acısı çok başka birşey, sanki o anı siz yaşamıyormuşsunuz gibi, herşey bir kabusmuş gibi.
parkon ve mune Allah rahmet eylesin. anne babamı kaybettiğim için acıınızı anlıyorum. herkesin tepkisi farklı. ben şoktaydım. öyle kötü bir duygu ki. sanki bu olanlar rüya gibi diyordum. rüyadayım. uyanmalıyım. kafam bulutlu gibiydi.
ayy. o konu çok acıydı. gencecik bir baba grip için hastaneye gidiyor ve ölüyor. bir iğneyle. nasıl tepki verilmezki bu yanlışa. bu cinayete.Seninde başın sağolsun oky, aynen öyle, birde düşünsünler ani ölüm veya Soma'daki gibi toplu ölüm acısını.
Benim dedemde öldü ama hastaydı,1 ay hastanede yattı, onda şoka girmedim, ani ölüm şokunu yaşayan bilir, Allah kimseye yaşatmasın.
Bdv'de bir kadın konu açmıştı okudunuz mu? Eşi x bir hastanede iğne sebebiyle ölmüş, 36 yaşında gencecik adam, aniden vefat edince karısı kader mi demiş, bir okusunlar.
ayy. o konu çok acıydı. gencecik bir baba grip için hastaneye gidiyor ve ölüyor. bir iğneyle. nasıl tepki verilmezki bu yanlışa. bu cinayete.
yok o kısma bakmamışım.çok bakamadım konuya. için kaldırmadı.İddiaları da okudun değil mi? İşte o yüzden kimse insanların acılara verecekleri tepkilere kota koymasın.
parkon ve mune Allah rahmet eylesin. anne babamı kaybettiğim için acıınızı anlıyorum. herkesin tepkisi farklı. ben şoktaydım. öyle kötü bir duygu ki. sanki bu olanlar rüya gibi diyordum. rüyadayım. uyanmalıyım. kafam bulutlu gibiydi.
canım seninde babacığına Allah rahmet eylesin. nur içinde yatsın.Başınız sağolsun munecim,rabbim s,zlere uzun ömür versin inşallah..
Bende babamı kaybettim biliyorsun,daha 2,5 ay oldu,acısı nasıl dinecek bilemiyorum,rüyama girermi diye bekliyorum,hala göremedim..
Okicim seninde başın sağolsu,mekanları cennet olsun inşallah..
Ah Mune ablacim, ne kadar acilar çekmissin. Hem kizkardesini hem babani böyle kaybetmenBu yazin bana çok dokundu.
Ben simdiye kadar sansli sayilirim, ölüm acisi nedir bilemedim, heleki anne baba, kardes ölümü. Bu yazin ile az çok empati yapabildim
ver gerçekten çok kötü birseymis. Sonradan düsünürsen, Somadaki insanlar öyle 4,5,6 hatta biri 11 aile yakinlarini kaybetmisti.
O insanlarin bir arabayi tekmeleri nasil anormal oluyor bu durumda? Nasil bir basbakanin tokat atmasi normalda, o insanlarin isyan etmesi anormal oluyor gerçekten anlayamiyorumHem senin hem parkonun basi sagolsun
yok o kısma bakmamışım.çok bakamadım konuya. için kaldırmadı.
kesin saçmasapandır iddialar.
canım seninde babacığına Allah rahmet eylesin. nur içinde yatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?