Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canım başarılar dilerim
Bu video isini kazen in kunefeden sonra bnde yapcam dedim
Sonra hep kaldi bu cikolatada yapayim bari dedim, du bakalim
Cok guzel yapmissin canim, bnde meyvelisini ilk defa gordum ellerine saglik yarismada basarilar❤
Canım videoyu Nasıl yükledin bende pastayı yapım aşamasını yani dış sıvama süslemesini yaparken çekip yüklemek istiyordum ama yüklenmiyor diye yapmamıştımTeşekkür ederim canım ❤
Video tam istediğim gibi olmadı aslında
Teşekkür ederim canım sana da başarılar o zaman şimdiden
Canım videoyu Nasıl yükledin bende pastayı yapım aşamasını yani dış sıvama süslemesini yaparken çekip yüklemek istiyordum ama yüklenmiyor diye yapmamıştım
Teşekkür ederim canımBöyle yanardağ beğenilmez mi ?Ellerine sağlık canım,yarışmada bol şanslar
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım ❤
Teşekkür ederim canımEline sağlık yarışmada başarılar
Teşekkür ederim mutlaka dene canım tadı görüntüden bile güzelÇocuk olduktan sonra pratik ve lezzetli şeyleri çok sever oldum çok güzel gözüküyor ❤Ellerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim canım inşallah tadını da beğenirsinizMeyve sosundan almistim hangi tarifte kullansam diye dusunup duruyordum. Bu ara denemeyi dusunuyorum tarifinizi cok begendim. Basarilar dilerim oyumu da size kullandim zaten