- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 30
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
Eline sağlık canım başarılar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşk ederim canım seninde ellerine sağlık hepimize başarılar :)Eline sağlık canım başarılar dilerim
Ellerine sağlık cok güzel gorunuyorlar
ellerine saglik cnm cok lezzetli gorunuyorlar bol sans dilerim
Çok tşk ederim kızlar çok mutlu oldum yorumlarınızıEllerine sağlık canım, nefis görünüyor yarışmada başarılar dilerimm
Hamurun tamamını kendim yapsam olmazdı bı kaç parça onlara verdim saga sola şurup arada çiğ yemeyi deneselerde en azından bitirdim çok sağol cnm sende yaparsın yaa bekkyiorim :))ellerine sağlık canım cok güzel olmuş çocuklarla bile yapmışsın ben yapamadım bi türlü son günlere kalacak sanırım.. başarılar dilerim
Tşk ederim .Ellerine sağlık canım, güzel görünüyor..
Başarılar dilerim..
Tşk ederim Jenna ins bu sefer olurEline sağlık minik Yarışmada bol şanslar
Tşk beğenilmesi ne sevdindim rakipler de çok iyi ins sonuçtan da memnun kalırım :)çok güzel olmuş canım ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
İnşallah canımHamurun tamamını kendim yapsam olmazdı bı kaç parça onlara verdim saga sola şurup arada çiğ yemeyi deneselerde en azından bitirdim çok sağol cnm sende yaparsın yaa bekkyiorim :))
Tşk ederim .
Tşk ederim Jenna ins bu sefer olur
Tşk ler muahhhjEllerine saglik canim basarilar dilerim
Beni tutuyorsun değil mi tşk ederim bu arada :)Ellerinize saglık hanımefendi
Yarışmada başarılar dilerim
Kesin seni tutuyorumBeni tutuyorsun değil mi tşk ederim bu arada :)
Tamam sağol kimse duymasın birbirimizi tutalım hiç bırakmayalimKesin seni tutuyorum