Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanan Saçlarım İçin Kestirme Dışında Bir Çözüm Arıyorum Kızlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Düzleştirici yüzünden saçlarımın özellikle uç kısımları yanık görünüyordu ve kırık gibiydi . o kadar araştırdım havuç yağının iyi geldiğin, duydum , böyle bir şampuan ve saç kremi aradım taradım sonunda Carrot Care i önerdiler. bir aydır kullanıyorum inanılmaz iyi geldi . Tavsiye ediyorum, dene bence çok faydasnı göreceksin.

Bence boyadan yanan yıpranan ve kuruyan saçlar, keratin yükleme ile en iyi sonucu veriyor. Tabi siz gider de kuaförde keratin yükletirseniz, bir sürü kimyasal katkılı ürünlerle saçınızı daha da berbat edebilirler. Ya da o anda saçınızı ve sizi memnun edebilir fakat uzun zamanda saçınızın yapısını bozabilirler. Size tavsiyem katkısız keratin yükleyin ve saçınızda mucizeler yaşayın. Hele boyadan, röfleden. oryalden, fönden vs saçınız kurumuş sonra da yıpranmışsa, daha sonra da kırılmışsa, hiç zaman kaybetmeyin. Ben yıllarca saç bakımı yaptım. Katkısız Keratin Yüklemesi kadar saça iyi gelen bir şey e rastlamadım.

Aslında, bildiğim 3 çeşit bakım var, biri doğal maskeler bakımlar vs. 2. kuaför ürünleri vs. 3. Keratin.
ilk ikisi saçta kalıcı etki bırakamıyorlar. Yani bakım yapr ama onaramaz. 3. sü keratin yükleme ise o da 2 çeşit, hatta 3 çeşit, düzleştirme amaçlı olanlar ki bu tamamen safsata, geriye kaldı 2 uygulama, biri de, kımyasal katkılarla saçı yumuşatmak ve sentetiklerle parlaklık vermek. Bu da berbar cunku ilk anda memnunıyet fakat bırkac defadan sonra saçlar deform olyor dayanamıyor kopuyor. 3. ise Saf keratin bakım yada katkısız keratin yuklemesi.

Benimde saclarim çok dökülüyor ve cansizdi bekarken ben de bir tablet doğum kontrol hapini ezip büyük boy sampuana karıştırıp kullandım faydasını gördüm tekrar saçlar çıkmaya basliyo hatta teyzemin bayağı açılmaya başlamıştı kafası ona bile iyi geldi ama vücudumuzda fazla bekletmeden durulayin ben sacimda bekletirdim biraz. Çabuk uzuyo ama yanık uclara ne kadar ise yarar pek bilgim yok açıkçası.

Saç diplerine bakım yapmak çok farklı birşey, saç yüzeyine yani kımyasal işlem görmüş, fönden aşınmış saçlara bakım yapmak çok farklı birşey. Yıpranmış saça ya yağlarla maskelerle sürekli zahmet çekerek bakım yapmanız lazım. Ya da keratin yükleyerek saçları adım adım toparlamanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…