- 7 Aralık 2014
- 114
- 23
- 18
- Konu Sahibi Calliopeia
Merhaba
Maalesef gecmıs dönemlerde benımde saçlarım yandı... Röfleli yaptırmaya gıttıgım kuaförden 120 paket atılmış sarı platın saçla çıkınca yıpranmış uçlarım gıttı ve saclarım kulaklarım ızasından yandı maalesef. Ense tarafında bıkac paket komple koptu. Mısır püskülü gıbı uzayan uçlar da banyo ve tarama sonrası da kedı kuyruğu kadar KALDILAR zamanla...yaptıgım dıyet ve gecırdıgım rahatsızlık sebebıyle kan sevıyem 8e düşünce saçlarım müthiş bi şekilde dökülmeye de başladı platın sarı Yanık ve lastıkle bile ANCA toplanan saçlarım vardı artık... Çok şey denedım çok araştırdım
Ilk iş doktora gıttım. Saç koklerımı içerden besleyecek bır hap verdı bitkisel bir bensin takvıyesı.. Eczaneden aldım
Boyayı bıraz bırak sacına bısey yaptırma dedı 4 ay sıyah dıplerle dolaştım. 4 ayın sonunda dıplerı kendı sacımın 2 ton açığına boyatıp platın uçlar ıle ombre gıbı kullanmaya başladım.
Bu süredebutun market şampuanlarımı çöpe atıp organık bir şampuan ve sac keremi kullanmaya başladım eczaneden onlarda...
Sac uçlarım felaket durumdaydı kalan Sağlar bizimdir deyıp başladım Kür araştırmaya.. Banyodan sonrası son suyu Isırgan veya lavanta Kuruyle sacımı duruladım..
Islak sacı taramak tam bır ezıyettı çünkü uçlar hep tarakta kalıyordu.. Onun ıcınde kendım bı su hazırladım doğal yağlarla taramadan önce onu sıkıp saçlarımı ördüm. ( 1 sprey şişesıne yarım glıserın + 15 damla badem Yağı +10 damla Menekşe yagı + 10 damla çörekte yağı + 10 damla hındıstancevıxı yagı + uzerınden su ılave edılecek )
Topuz atkuydugu da kırıyor çünkü Saçları.
Sağlam bır kuaförle anlaştım boyundan kesmeden kuru kesım yaparak sadece kırıkları temızlıyor 45 günde bir..
Yaptığım bunca şey sayesınde saclarım Mayıs Ay'ından bu yana tam 1 karış Kökten uzamış durumda.. Ama daha önemli bir durum da var bu yapılanlar sayesınde Yanık Saçı kullanabılıyorum . Kestırmek tabıkı net çözüm.. Ama kestırmek ıstemeyen arkadaşlar bu yöntemlerı denesınler... Mutlak faydalarını görecekler..