- 31 Ocak 2013
- 223
- 26
- 48
- Konu Sahibi Calliopeia
-
canım saçlarım aynı durumda..Merhaba kızlar,
Benim sorunum saç açma işlemi ve saç boyama işlemlerinden oluşan bir yumak içerisinde saçlarımın yanmış olmasıdır. Salak kuaförüm ona getirip gösterdiğim rengi 2 defada da anlamayınca birinde saçımı ciddi derecede açtı, diğerinde de kendi hatası sonucu yeşil yaptığı saçımı üstüne bakır hatta kırmızı ile boyayarak beni papağana çevirdi. Aşırı kızıllık gitse de bakırlık saçımda kaldı üstelik açık küllü sarı istediğimde öncelikle sırasıyla platin, koyu küllü kumral ve kızıla boyayarak beni kuaförlere küstürdü.Ben yapamıycam bu saça olmaz deseydi amenna yaptırmazdık şu anki sonuçla kıyaslayınca.
Sonuç olarak saçlarım 2 ay önce yandı, ıslakken tarayınca sakız gibi uzuyordu ve fırçamdan günde 3 topak saç çıkıyordu yine de saçlarım gür olduğu için çok üzülmedim ama saçımı 6-7 santim kestirmek zorunda kaldım ki benim saçlarım 2 ayda 1 santim anca uzadığı için bu adeta bir yıkım oldu.Hala bakım için gittiğim kuaförler saçını kestir diyor ama zaten 2 gün önce kestirmişim :) neyse elidor keratinology serisini kullanıyorum 2 haftadır fena değil, bir de acilen saç uzatması için arkadaşın yazdığı sinamekili bakımı ve sarımsaklı şampuanı uyguluyorum 2 aydır falan. Ama bana saçlarımı onaran bir mucize lazım yani tedavi etmeli yapısını.Kestir demeyin zaten kuş kadar saçım kaldı aynalara bakamıyorum.
Bu arada keratin yüklemesi, brezilya keratin bakımı falan hepsini ayrı kuaförlere sordum saçıma önermediler, pek işe yaramaz eski haline döner dediler. Biri sirkeli su ile limon tuzunu eritip banyodan sonra sür ve durula dedi ama onu yapınca da saçım keçe oldu resmen.
Artık boyamak yok dip boyam geldi ama boyatamıyorum, uzasın böyle napalım diyorum kuaför fobisi başladı hadi hayırlısı bakalım :)
bana yaklaşık 3 ay gitti canım keratin yüklemesi..Keratin yüklemesi kısa süreli bir çözüm değil mi, bende boşu boşuna para vermeyeyim diyorum, belki mezuniyet zamanımda keratin yüklemesi yaptırırım o zamana kadar toparlanmazsa.Yoksa hiç yaptırmayayım mı kuaförüm önermiyor?
benimde saçlarım aynı durumda ve dün oldu daha öncede bi 3-4 sefer yanmıştır sanırım artık yine yanacak diye boyamaktan korkuyordumki valla bu sefer çok kötü oldu saçlardan tarak geçmedi tarağa bir sürü saç gelince bunalıma girdim dünyaya küstüm sanki canımdan can gitti ve kısacık kestirdim resmen erkek saçı oldu bu saçla nasıl insan içine çıkıcam bilemiyorum üstelik 20 gün sonra çok yakınımın düğünü var berbat durumdayım resmen Allah tan eşim kestirmeme bişey demedi ama bende ne moral kaldı ne bişey valla bu yanıkları kestirmekten başka çare yok ne yazıkki çünkü kaç kere uzatmaya çalıştıysam yanık saç asla toparlanmıyor bu şekilde idare edicem gözlerim şişti ağlamaktan saça üzüleyim derken ruh sağlığımıda onunla beraber yitirmeye başladım çünkü,uzuuuuunnnnca bi zaman boya mı?TÖVBE
Canım üzülme ya gençliğin güzelliğin tadını çıkar. Saç o kadar da önemli değil aslında.
evet canım konu başlığıda açtım zatenkeratin yüklemesinden memnun kalan var mı
y. rocher in saç ürünleri güzel diye duydum alabilirim evet. urban ın kırılan saçlar için olan saç kremini aldım. maske falan yapamıyorum bu sıralar pek vaktim olmuyor, onun yerine biotin hapı kullanıyorum saçlarımın hızlı uzaması ve kaliteli çıkması için.Bende anlamiyorum bu kuaforleri
resim gösteriyorum boyle olcak diyorum
adam gidiyor kafasina gore renge boyuyor
canim ben y rocher in sac yagini kullaniyorum icinde argan yagi vs bir suru yag var.gun asiri yagla bakim yapip yikiyorum simdilik iyi geldi.bide yumurta zeytin yagi bal maskesine baslicam.düzenli kullaninca ise yarar inss
Merhaba kızlar,
Benim sorunum saç açma işlemi ve saç boyama işlemlerinden oluşan bir yumak içerisinde saçlarımın yanmış olmasıdır. Salak kuaförüm ona getirip gösterdiğim rengi 2 defada da anlamayınca birinde saçımı ciddi derecede açtı, diğerinde de kendi hatası sonucu yeşil yaptığı saçımı üstüne bakır hatta kırmızı ile boyayarak beni papağana çevirdi. Aşırı kızıllık gitse de bakırlık saçımda kaldı üstelik açık küllü sarı istediğimde öncelikle sırasıyla platin, koyu küllü kumral ve kızıla boyayarak beni kuaförlere küstürdü.Ben yapamıycam bu saça olmaz deseydi amenna yaptırmazdık şu anki sonuçla kıyaslayınca.
Sonuç olarak saçlarım 2 ay önce yandı, ıslakken tarayınca sakız gibi uzuyordu ve fırçamdan günde 3 topak saç çıkıyordu yine de saçlarım gür olduğu için çok üzülmedim ama saçımı 6-7 santim kestirmek zorunda kaldım ki benim saçlarım 2 ayda 1 santim anca uzadığı için bu adeta bir yıkım oldu.Hala bakım için gittiğim kuaförler saçını kestir diyor ama zaten 2 gün önce kestirmişim :) neyse elidor keratinology serisini kullanıyorum 2 haftadır fena değil, bir de acilen saç uzatması için arkadaşın yazdığı sinamekili bakımı ve sarımsaklı şampuanı uyguluyorum 2 aydır falan. Ama bana saçlarımı onaran bir mucize lazım yani tedavi etmeli yapısını.Kestir demeyin zaten kuş kadar saçım kaldı aynalara bakamıyorum.
Bu arada keratin yüklemesi, brezilya keratin bakımı falan hepsini ayrı kuaförlere sordum saçıma önermediler, pek işe yaramaz eski haline döner dediler. Biri sirkeli su ile limon tuzunu eritip banyodan sonra sür ve durula dedi ama onu yapınca da saçım keçe oldu resmen.
Artık boyamak yok dip boyam geldi ama boyatamıyorum, uzasın böyle napalım diyorum kuaför fobisi başladı hadi hayırlısı bakalım :)
merhaba canım, yapılan keratin bakımının markasını öğrenebilirmiyim?Canım ben sana kendi hikayemi anlatayim belki bi örnek olur. Benim de geçen yaz istediğim bi bakır tonu vardı esmer olduğum için her renk gitmez. Önce ablam ben yaparım diye turrurdu evse Saçımi açtık (büyük cesaret) bi saat sonra da boya yaptık hadi renk idare eser de açıcıda dalgalanmalar olsum duramadim ben ertesi gün sabahtan kuaföre gittim duzeltsinler diye. Tekrar açıcı üstüne boya. Ama kafam öyle bi yandı kiii. Yara oldu kabuk tuttu bi hafta tarayamaz oldum diplerim yüzünden. Tam iiyileşti Saçımın renginin tadına varayim derken bi hafta içinde saçlarımin uçları yanik yanik oldu kuruyken ucuna sigara tutmusum gibi duruyordu islakken zaten taranmiyordu. Saç kremi kullanmadan zaten tarak gecmiyodu. Neyseee. Bi üç ay kullanmadigim şey kalmadı sonra keratin bakimi yaptım. Ama nasıl canlandı anlatamam. Tabi bakimlara da devam ettim. Evet keratin kısa süreliğine idare ediyo sonra eski haline dönüyo ama hiç olmazsa biraz uzattim.yoksa o an kesseydim psikolojim bozulurdu. İşte bu hafta gittim kuaföre yanmis yerleri hep al dedim yine de çok kısaltmadi..keratin sayesinde çoğu yer kendine gelmişti zaten. Şimdi gayet canlı saçlarım var. (bide Loreal Excellence boyasini kullanıyorum artık saçlarımı acayip yumusatiyo) umarım sana da bi faydam dokunur :)
merhaba canım, yapılan keratin bakımının markasını öğrenebilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?