Yanaktaki gülme çizgisi doğal yolla nasıl geçer ?

Kg vermek ile alakasi var, 10 kg verdikten sonra bende de o cizgiler olustu, yapisal ozelliklerde eslik ediyor tabiki olusmasinda. Nice 40-50 yasindaki insanlarin ne kirisigi ne de beyaz saci oluyor. Mesela Neslihan Atagul'un de cok derindi nazolabial cizgileri, tek caresi dolgular. Benim alerjik bunyem oldugu icin yaptiramiyorum. Yoga vs. hikaye. O meshur yuz yogaci Asyali hanimlarin genetik yapisi oyle, onlarda yas alma diye 1 sey yok her yasta aynilar.
Ben de kafama takiyorum ama yapacak fazla 1 sey yok.

hayır yaa, Melis de Yogodayoga da 35+ sanırım...bakın kadınlara cilt hatları 20 lere taş çıkarır.

Yanlış yapanlar kötü sonuç alabilir tabi.

neyiseda neyiseda kesinlikle telaş yapacak bir durum yok, sadece nemsiz gibi cildin biraz sanki.
Evet kesinlikle kadınların yüzü iple gerilmiş gibi maşallah. Yogadayogaya bakıyorum ben de, müthiş. Ben de 35 olduğuma göre gayet uygun demek ki😁

Yaşım 33 . Diş teli taktirmistim . İlgisi var mı bilmiyorum gerçi ama daha teller varken fark ettim yanağım resmen çökmüş gibi iki yanında da çizgi var. Teller çıktı hâlâ o durumda maalesef. Sık sık nemlendirici kullanıyorum ve yüz yogası yapıyorum buna rağmen o çizgiler oluştu ve gitmiyor. Krem, serum , maske , yüz yogası , bütün önerilere açığım . Daha bekarım ayrıca . Dün uzun süredir görmediğim biri bana degismmişsin, ne sıkıntı yaşadın bu kadar dedi. Lütfen denenmiş ve basarili olmuş önerilerinize açığım
aynı seydn muzdaribim. her şeyi denedim ama yok. çin bıyığı estetiği mi ne varmış son çare onu düşünüyorum.

Bir yanagimi şişirip 10 sn bekletiyordum . Bu arada diğer yanağı da elimle geriye doğru çekiyordum . Bu şekilde üç günde bir yapıyordum ama siklastirdim son zamanlarda . Bu şekilde yanağım mi erdidi acaba ?
Resminizi simdi gördüm nazobial cizgileriniz var bu tarz cizgileri balon şisirerek yogada gideriyorlar diye animsiyorum ama sahsen denemedim yoganin olumsuz etkileri olabilir lakin mimikte kullaniyoruz taş gibi yasamiyoruz
Dermapen deneyebilirsiniz birkac seansta hafifler diye dusunuyorum kirisik acan serum destekleriyle

Aynı çizgiden muzdaribim hatt bende arka arkaya iki tane var🤦‍♀️ Çok kuru bir cildim var. Hamilelikle birlikte kilo alıp verince yüz de eski elastikiyetini kaybediyor demek ki. Gülme çizgileri bunlar. Emzirme dönemi bitince dolgu düşünüyorum.

Keder çizgisi deniliyor buna. Dolgu yaptırdım ben bunun için ama ömrü 8 aylık filan. Sizde çok rahatsız edici bir görüntü yok. Şu an için doğal yüz yogası olabilir. Yeşim taşı rollerlar var. Onu da denemekte fayda var.

Kizlar ben doğal bir çözüm buldum. Bunu 1 hafta daha deneyip aynı açıdan fotoğraf çekip sizinle paylaşacağım

Merhaba, diş teli kesinlikle yüzde olumlu/olumsuz değişiklik yapıyor. Aynısını ben yaşadım dişlerim geriye gittiği için yüzüm daha çökük gözüktü ve cilt esneyince de ağız kenarı çizgileri belirginleşti. Tellerden olmuştur sizin anlayacağınız bu değişiklik

Yaşım 33 . Diş teli taktirmistim . İlgisi var mı bilmiyorum gerçi ama daha teller varken fark ettim yanağım resmen çökmüş gibi iki yanında da çizgi var. Teller çıktı hâlâ o durumda maalesef. Sık sık nemlendirici kullanıyorum ve yüz yogası yapıyorum buna rağmen o çizgiler oluştu ve gitmiyor. Krem, serum , maske , yüz yogası , bütün önerilere açığım . Daha bekarım ayrıca . Dün uzun süredir görmediğim biri bana degismmişsin, ne sıkıntı yaşadın bu kadar dedi. Lütfen denenmiş ve basarili olmuş önerilerinize açığım
dolgu

Geçmez. Dolgu gerekiyor. Erken yaşta başlamanız iyi olur, zamanla kalıcılaşıyor dolgular.

Kolajen takviyesine başlayın önce,tatmin olmazsanız dolguya geçin.yogadan çok masaj yapın günlük.ama bunlar yaşın getirdiği etkileri yok etmez,sadece yavaşlatır unutmayın.
Ayrıca bir güzellik uzmanı olarak söylüyorum yaşınıza göre gayet iyi cildiniz

Back
X