Yanaktaki gülme çizgisi doğal yolla nasıl geçer ?

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.518
2.969
333
Yaşım 33 . Diş teli taktirmistim . İlgisi var mı bilmiyorum gerçi ama daha teller varken fark ettim yanağım resmen çökmüş gibi iki yanında da çizgi var. Teller çıktı hâlâ o durumda maalesef. Sık sık nemlendirici kullanıyorum ve yüz yogası yapıyorum buna rağmen o çizgiler oluştu ve gitmiyor. Krem, serum , maske , yüz yogası , bütün önerilere açığım . Daha bekarım ayrıca . Dün uzun süredir görmediğim biri bana degismmişsin, ne sıkıntı yaşadın bu kadar dedi. Lütfen denenmiş ve basarili olmuş önerilerinize açığım

Eklentiler

• Polish_20210331_143314586.webp
    Polish_20210331_143314586.webp
    27 KB · Görüntüleme: 1.741
Nazolabial çizgilerden mi bahsediyorsunuz? Diş teliyle ilgisi yok. Kuru cildiniz ve zayıf yüzünüz mü var? Tek bildiğim yüz yogasının etkili olabileceği. Yeni başladığınızı tahmin ediyorum, devam edin bence

Yani görmeden yorumlamak zor ama yüz yogasi bazen tehlikeli olabiliyor yanlis kaslari çalıstirinca diye dusunuyorum cok dikkatli uygulanmasi gerekli acaba yaglarinizi mi erittiniz farkinda olmadan cunku dis teliyle cok iliskilendiremedim

Bu konu dogal yollardan imkansiz geliyor bana bilen varsa merak ediyorum kilo al vs tarzi tavsiyeler haric estetik yöntem olarak kendi yagınızı enjekte edebiliyorlar diye biliyorum

Nazolabial çizgilerden mi bahsediyorsunuz? Diş teliyle ilgisi yok. Kuru cildiniz ve zayıf yüzünüz mü var? Tek bildiğim yüz yogasının etkili olabileceği. Yeni başladığınızı tahmin ediyorum, devam edin bence
Resim ekledim

Yani görmeden yorumlamak zor ama yüz yogasi bazen tehlikeli olabiliyor yanlis kaslari çalıstirinca diye dusunuyorum cok dikkatli uygulanmasi gerekli acaba yaglarinizi mi erittiniz farkinda olmadan cunku dis teliyle cok iliskilendiremedim

Bu konu dogal yollardan imkansiz geliyor bana bilen varsa merak ediyorum kilo al vs tarzi tavsiyeler haric estetik yöntem olarak kendi yagınızı enjekte edebiliyorlar diye biliyorum
Yaşımız aynı galiba . Sizde de var mı merak ettim. Ayrıca fotoğraf ekledim yorumlariniza yardımcı olması için

Bir yanagimi şişirip 10 sn bekletiyordum . Bu arada diğer yanağı da elimle geriye doğru çekiyordum . Bu şekilde üç günde bir yapıyordum ama siklastirdim son zamanlarda . Bu şekilde yanağım mi erdidi acaba ?

Ne yazık ki yaşlanıyorsun. 30 dan sonra ciltte kırışıklıklar başlıyor ve hızla ilerliyor. İçerden desteklemek için kolojen takviyesi filan alabilirsin belki.

doğal yolla isteiğiniz sonucu alacağınızı düşünmüyorum malum yaş da ilerliyor. çözüm dolgu

Yuz yogasi kotu bir tercih kuzum yuzunu hizla zayiflatir kesinlikle yapma

yuzundeki cizgi sanki agiz kasini fazla oynatmaktan veya kuruluktan kaynakli gibi yani ince ,derinlesmemesi icin nemlendirini degistir ,bol su ic kolajen iceren maskeler veya serumlar isini gorur bence

Bir uzman, yüz yogası yaparken yüzü deforme edebileceğimizi söylemişti. Bence bu çizgiler sadece dolguyla geçer, doğal yöntemlerin işe yarayacağını düşünmüyorum

Ben eklediğiniz fotoda milletin para döküp yapmaya uğraştığı güzel dolgun dudaklar gördüm. Burnunuz da güzel duruyor. Çizgi falan yok rahatsız edecek ölçüde.

Edit: lanet olası federaller yüzünden yaşın getirisi olan değişimleri korkutucu buluyoruz. Hep dış güçlerin oyunu bunlar.

Yatarken yanak çok eziliyor ondan da olabilir. Ben sol tarafıma yatarım o tarafta deformasyon daha fazla. Olabildiğince düz yatmaya çalışın.

Bana gayet normal göründü. Benim de böyle. Ekstra olarak tek tarafta sanki biraz sarkma da var benim. Yüz yogasına başlamıştım ama niye yapmayın yazdınız arkadaşlar? Gerçekten bilen birisi yazabilir mi? Zararlı mı yüz yogası? Youtube da çok adı geçen bir kadın var, onun gösterdiği hareketleri yapmaya başladım ama varsa bir bildiğiniz bırakayım. İlla dolgu vs mi yaptırmak gerek, doğal yollarla yavaşlatamaz mıyız?

Yatarken yanak çok eziliyor ondan da olabilir. Ben sol tarafıma yatarım o tarafta deformasyon daha fazla. Olabildiğince düz yatmaya çalışın.
Evet ben sabah uyandığımda daha belirgin görünüyor o çizgiler, hafifliyor gün içinde. Sırt üstü yatmak gerekiyormuş

Bana gayet normal göründü. Benim de böyle. Ekstra olarak tek tarafta sanki biraz sarkma da var benim. Yüz yogasına başlamıştım ama niye yapmayın yazdınız arkadaşlar? Gerçekten bilen birisi yazabilir mi? Zararlı mı yüz yogası? Youtube da çok adı geçen bir kadın var, onun gösterdiği hareketleri yapmaya başladım ama varsa bir bildiğiniz bırakayım. İlla dolgu vs mi yaptırmak gerek, doğal yollarla yavaşlatamaz mıyız?
hayır yaa, Melis de Yogodayoga da 35+ sanırım...bakın kadınlara cilt hatları 20 lere taş çıkarır.

Yanlış yapanlar kötü sonuç alabilir tabi.

neyiseda neyiseda kesinlikle telaş yapacak bir durum yok, sadece nemsiz gibi cildin biraz sanki.

Back
X