Yanakta kızarıklık

Tazeanne1818

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2022
25
4
1
26
7 buçuk aylık oğlumun bugün yanakları kızardı ilk defa böyle birseyle karşılaştım burun akıntısı da var dişten olduğunu düşünüyorum çünkü damağı kabarmış ama biraz araştırınca panik oldum acaba başına böyle birşey gelen oldumu annemde bugünkü verdiğin yemekten de olabilir dedi bulgur çorbası yapmıştım ilk defa yedi ondan mı acaba bilemiyorum ama diş die umut ediyorum şu dönemde de hemen koşarak hastaneye gitmek istemiyorum kalabalık salgın hastalık hasta değilken hasta etmek istemiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Hiç bulgur yemediyse bugdar alerjisi var belki? Benim bebeğim cok alerjisi var buğday alerjisid evar bulqur yesem.yanaklar kıpkırmızı oluyo

Benim kizimin inek sütüne alerjisi vardı yanağı kızarmisti bebekken olabilir mi acaba bizimki hazir mamadan olmuştu sizin bebeğinizde haxir mama içiyor mu

Benim kizimin inek sütüne alerjisi vardı yanağı kızarmisti bebekken olabilir mi acaba bizimki hazir mamadan olmuştu sizin bebeğinizde haxir mama içiyor mu
Hayır içmiyor ama geçti şimdilik birsey yok sanırım yediğinden yüzü kurumuştu bebe yağı sürdüm geçti inşAllah bir daha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…