Yanaklarımda sonradan olusan gamzeler

Doktora gitmekte fayda olcaktır ancak bende de sonradan çıkmış ilkokul dönemlerinden sonra. Doktora götürmüş annem bir endişeyle, bir açıklama bulamasalar da korkulacak bir şey olmadığını söylemiş O zaman :)

Kas kisaligidir aslinda bazi yerlerde kas yirtigi diyede gecer benim dogustan var
Halk arasinda cok sevilsede gamzeler genetik bozuklurdur aslinda
Kiloyu yagdan degilde kastanmi verdiniz acaba ?
genetik bozukluk tabiri garip olmus o zaman genetigi degismis turler olarak ortalikta dolasiyoruz yaa biz GDO lu gibi bir seyiz ha ha ha

genetik bozukluk tabiri garip olmus o zaman genetigi degismis turler olarak ortalikta dolasiyoruz yaa biz GDO lu gibi bir seyiz ha ha ha
Ben konu sahibine yazmistim ama madem merak ettiniz Bu tabiri ben kullanmiyorum hanim efendi bilimsel aciklamasi bu sekilde kas kutlesinde meydan gelen genetik bozukluk kas kisaligi İnanamiyorsaniz google yazip okuyun
İyi aksamlar

Ben konu sahibine yazmistim ama madem merak ettiniz Bu tabiri ben kullanmiyorum hanim efendi bilimsel aciklamasi bu sekilde kas kutlesinde meydan gelen genetik bozukluk kas kisaligi İnanamiyorsaniz google yazip okuyun
İyi aksamlar
gamzeli olarak pek bir alindim dogrusu yesil gozlu birine geenetigin bozuk deseniz ne dusunur acaba

Bende kilo verdikten sonra dudaklarımın kenarlarında gamzerler cıktı:)
ben bunu kiloma bağladım baya baya gülünce dudak kenarım çukur oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…