Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bu Gül hastalığının çaresini buldum gittiğim cilt doktorun da da aynı hastalık varmış bir antibiyotik verdi birde ömür boyu kullanacağım kılcal damarlar için bir hap verdi birde krem karışımı tarifi verdi asit atılmış gibiydi yüzüm kırmızı Ve pulluydu bir ay içinde porselen gibi oldu bu bir mucize benim için keşke daha etken gitseymişim dr a yıllardır bu hastalıktan muzdaribim
Bende de var ayni sorun.. cilt uzmani ırsi olabilir demisti, gercekten de ırsiydi.. sonra kullanmayi biraktim, gunluk bakimimi yapiyorum o kadar. napiyim gecmiyor, yapacak bisey yok..kendimi uzemem.. Cok rahatsiz etmiyorsa sıkınti yapma bu kadar
Ben bu Gül hastalığının çaresini buldum gittiğim cilt doktorun da da aynı hastalık varmış bir antibiyotik verdi birde ömür boyu kullanacağım kılcal damarlar için bir hap verdi birde krem karışımı tarifi verdi asit atılmış gibiydi yüzüm kırmızı Ve pulluydu bir ay içinde porselen gibi oldu bu bir mucize benim için keşke daha etken gitseymişim dr a yıllardır bu hastalıktan muzdaribim