- 15 Aralık 2015
- 50
- 11
- 33
- Konu Sahibi gecenintenhasi
İnşallah iyi gelirYa o konu biraz karışık bepantholu sattırmaya çalışıyor eczacılar ben de ısrarla bepanthen istiyorum.. bepanthol kullanmadım açıkçası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah iyi gelirYa o konu biraz karışık bepantholu sattırmaya çalışıyor eczacılar ben de ısrarla bepanthen istiyorum.. bepanthol kullanmadım açıkçası
Renkli olanı mi kullanıyorsun?Solante güneş kreminin tele rubor olanını araştır. Kızarık ciltler için. Ben kullanıyorum, memnunum.
Ya o konu biraz karışık bepantholu sattırmaya çalışıyor eczacılar ben de ısrarla bepanthen istiyorum.. bepanthol kullanmadım açıkçası
Daha çok tahriş etmez dimiAksam yatmadan once sirkeyle silmeye iyi diyorlar bi estetikci arkadas gorumceme soylemisti
Cildinizin durumunu bilmiyorum ama cildi tenizleyip yenilemesini sagliyormuaDaha çok tahriş etmez dimi
Hangi sirke peki?Cildinizin durumunu bilmiyorum ama cildi tenizleyip yenilemesini sagliyormua
Evde hangisi varsa farketmez hatta limonla sirkeyi karistirin demisti bir gun deneyin rahatsiz ederrse birakirsiniHangi sirke peki?
Elma, üzüm?
Allerji n olabilir bi doktora gitmelisin cnmmArkadaşlar Merhaba, benim bi sorunum var yanaklarım çok kızarıyor ne kullandıysam olmadı bi türlü gecmiyo ise giderken fondoten surmeden cikamiyorum o da cildimi iyice mahvetti. kayısı kremini araştırdım internetten. Kullanıcı yorumlarına bakılırsa çok iyi gibi duruyor ama yine de kararsız kaldım. Aranızda bu kremi kullanan var mı ?
. Bendede aynı sorun var canım güneşe karşı öZellikle çok hassas aşırı derece yok ama rahatsız ediyo beni cildiye doktoruna gittim demişsin ama bir arkadaş pharmaceris diye bi ilaç kullanmış kızarıklık için iyi gelmiş istersen bunu biraz araştır doktor kontrolünde veriliyo bu ilaç zaten bende düşünüyorum gitmeyi bu ilacı denemek istiyorumArkadaşlar Merhaba, benim bi sorunum var yanaklarım çok kızarıyor ne kullandıysam olmadı bi türlü gecmiyo ise giderken fondoten surmeden cikamiyorum o da cildimi iyice mahvetti. kayısı kremini araştırdım internetten. Kullanıcı yorumlarına bakılırsa çok iyi gibi duruyor ama yine de kararsız kaldım. Aranızda bu kremi kullanan var mı ?
Yine senin her zaman olan bir şeymiş..Benim utaninca aninda kızarıyor en kotusu de bu.Arkadaşlar Merhaba, benim bi sorunum var yanaklarım çok kızarıyor ne kullandıysam olmadı bi türlü gecmiyo ise giderken fondoten surmeden cikamiyorum o da cildimi iyice mahvetti. kayısı kremini araştırdım internetten. Kullanıcı yorumlarına bakılırsa çok iyi gibi duruyor ama yine de kararsız kaldım. Aranızda bu kremi kullanan var mı ?