Cilt Bakımı Ürünleri yanaklarım çok kızarıyor:(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

gecenintenhasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
50
11
33
Arkadaşlar Merhaba, benim bi sorunum var :KK43: yanaklarım çok kızarıyor ne kullandıysam olmadı bi türlü gecmiyo :KK43: ise giderken fondoten surmeden cikamiyorum o da cildimi iyice mahvetti. kayısı kremini araştırdım internetten. Kullanıcı yorumlarına bakılırsa çok iyi gibi duruyor ama yine de kararsız kaldım. Aranızda bu kremi kullanan var mı ?

Kayısı kremi değil de. Advantan m losyon vardı.( adını yanlış yazmış olabilrim). Kızarıklığı bloke etmek için di.

Kil maskesi yada kil kremi denedin mi? Cilt tonunu esitlemede faydasi oluyor. Esiminde oyle problem vardi dogustan beri var gecmez demesine ragmen kil kremi duzenli uyguladim ve gecti.

Ya her türlü şeyi denedim artık kafayı yemek üzereyim çok üzülüyorum bi türlü gecmiyo yakında da dugunum var yüzüm çok çirkin bi görüntüye sahip oldu :KK43:

Dermokilin nemlendiricisini almistim cilt tiplerine gore cesitleri vardi canim. Esime kuru ciltler icin olanini uygulamistim.

Solante güneş kreminin tele rubor olanını araştır. Kızarık ciltler için. Ben kullanıyorum, memnunum.

Kayisi kremini degilde yaginini kullandim ben, ama goz altlarina kullanmistim sonrada biraktim.
Kizarikliklar hakkinda bilgim yok.
La roche posay in yeni bi spray i cikti. Banada tester olarak gelmisti.
Kullanici yorumlarini okudum bi kac kisi cok sevmis kizarikliklara karsi diye.
Ama bilmiyorum ne kdar iyidir.
Ismi la roche posay spring thermal water.

Kayisi kremini degilde yaginini kullandim ben, ama goz altlarina kullanmistim sonrada biraktim.
Kizarikliklar hakkinda bilgim yok.
La roche posay in yeni bi spray i cikti. Banada tester olarak gelmisti.
Kullanici yorumlarini okudum bi kac kisi cok sevmis kizarikliklara karsi diye.
Ama bilmiyorum ne kdar iyidir.
Ismi la roche posay spring thermal water.
Tamam teşekkür ederim bunu da deniycem

Kayısı kremi değil de. Advantan m losyon vardı.( adını yanlış yazmış olabilrim). Kızarıklığı bloke etmek için di.

Advantan kortizon icerikli dir. Uzun süre kullanamazsınız.
Cilt temizliğine özen gösterin
Belki de güneş alerjiniz vardır
Ben cildimde kızarıklık yaşamamak için "coresatin" pembe ve mavisinden kullanıyorum çok memnunum.
Bunun yanında cildimi sürekli toniklerle temizleyip kış aylarında düşük yazları yüksek koruma faktörlü güneş kremleri kullanıyorum.

X