E
esracikss
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi esracikss
Cimbiz killarin dusmani evet sakin degdirmyin.Benimde cene altimdan ve yanakk bolgelerimde ince tuyler var onlari weet in yuz agdasyla aliyorum ve 1ay kadar gidiyo.bazende kabariyo ama acil 1yere gitceksem evimde tuy sararticim var buyuk yardimcim.almaya usendigim zaman bunu kullanirim.sizede tavsiye edrim....ama ilerde lazer yaptircam artik onlarda cok ucuzladi.....
Tüy sarartıcı olarak hangi markayı kullanıyosun canım.Ben kollarım için kullanmak istiyorum ama daha siyah ve uzun oluyor diyorlar zaman içinde.Öyle bir etkisi var mı sarartıcıların?
kollarınızı niye alıyorsunuz ki.bence orda tüylerin olması doğal bir görünüm veriyor.eğer alırsanız sürekli almak zorunda kalırsınız.bir bölgeyi ne kadar çok temizlerseniz kök gelişimi her seferinde daha güçlü oluyormuş.
o yüzden asıl alınması gereken yerleri alın derim ben .kollarınıza dokunmayın....
Tuy sararticisi sadece sarartiyor.Ben acele isim varsa biyklrimi almak yerine acil 2dk da sarartiyorum.Onceleri bende kollarimi sarartirdim ama simdi aliyorum.tek marka denedim ve memnunum sesu tuy saraticisi.kucuk 1kutu 1yila yakin kullandim gecen hafta bitti.Tavsiye edrim ama kollarini alirsan makinayla sedece dirsek altini tavsiye edrim kolun ust kismi ne ile alirsan kabarir mutlaka!sana tavsiyem sarartmak en iyi yontem>a.s.a.s.a.s.
yüzündeki tüylere hiç dokunma eyer dokunursan kalınlaşır veya rengi koyulaşır
eğer becere bilirsen veya annen yapsın benim kollarımda çok uzun tüyler vardı okadar uzunduki neredeyse toplanıp toka takılacak cinsten annem bir çakmak yaktı onları ütüledi şimdi kollarım bomboş bunu becerebileceksen yap derim çünkü birdaha çıkmıyor