Yanaklardaki tüylenme

• Konu Sahibi esracikss
peki arkadaşlar sir agda denedinizmi hiç ben denemedim azaltıyor diyorlar öylemi sizce çenemde kıllanma var benimde

• Konu Sahibi esracikss
sir ağda yüz de uygulanabiliyor. hem de baya azaltıyor. yalnız sakın yakma yöntemini denemeyin. öyle birşeyler yazılmış.. kol da belki olur ama yüzde çok tehlikeli..saçlar falan tutuşur allah muhafaza...

• Konu Sahibi esracikss
ya aynı dert bendede var..beyaz tenliyim ve almak istemiyorum çünkü siyah siyah çıkıyo..sirdi şuydu buydu uğraşmak istemiyorum..yanaklar pek değilde alnım ve bıyıklarım sorun..papatya suyuyla biraz sararttım idare eder..küçükken saçlarımı hiç toplatmazmışım alnım genişmiş önceleri..sonradan tüylenme oldu çok berbat bi durum rahat rahat saçlarımın hepsini toplayamıyorum..mecburen uzun kahkül bırakıp yana atıyorum...iş bulursam çalışıp para biriktirip lazerle temizletmeyi düşünüyorum..ah bi iş bulabilsem..okulun bitmesine bi yıl var daha..

• Konu Sahibi esracikss
evet bende aynı sorundan şikatciyim beyaz tenliyim ve bıyık sakal ne ararsanız var
hormonlarda normal genetik yani....
ben sesu tüğ sasartıcı kullanıyorum ..1.5 ayada bir gayettte menun kaldım
cımbızla almaktansa saratmak daha iyi
ark birde tüğler bile cil t tipine bağlı ..bazı ark..aldıkça azalıyor bazılarınki ise daha da sertleşiyor..
bıyıklar için biyoder kullandım 1 yıl inceltti iyi oldu daha kolay alıyorum şimdi iple kendimle ..ağdalar cildi sarkıtabilir ..
ya iple alın yada kremle sarartın ....yerimseniben

• Konu Sahibi esracikss
mrb kızlar :) yeni üyeyim..bu siteyi böyle sorunları arastırırken buldum:) valla son 1 yılda nedendir bilmiorum cok gözüme batmaya basladı benimde yüzümdekiler..diğerleriyle zaten basım belada bide bu cıktı ve gercekten sinir oluyorum..suratıma ağda yaptırmaya cekiniorum cünkü bir arkadasımın hep suratı sivilce oldu hemde sarkmasından korkuyorum:s iplede cok cabuk cıkar bende kesin:) gecende bi sitede yazmıslar hatta bi kaç sitede denk geldim bi karısım var önermişler denemedim ama belki bilen vardır hemen yazıyorum...yüzdeki tüylerden doğal yöntemle kurtulun demişler...ve karısım su;
Bir yumurtanın akını yeteri kadar mısır unu ve toz şekerle karıştırın. Karışım yapışkan bir hale geldikten sonra yüzünüze uygulayın. Kuruduktan sonra nazikçe soyun. Haftada 3-4 defa bu işlemi tekrarlayın.
kalıcı deildir gecicidir demişler ama bilmiyorum napacağımı valla bıktım bu konulardan zaten,bu karısımı bilen yada uygulayan varmı acaba?

• Konu Sahibi esracikss
Ben de çilek yağı kullanıyorum tüm vücudum için makinayla alıorum vücudumu; yüzümü de iple alıyorum sonra çilek yağı sürüyorum biraz azaltıyor sanki bu çilek yağı...

Çilek yağı gözenekleri küçülttüğü için kıl köklerndeki gözenekleri de küçülteceğini düşünüyorum, hatta bacaklarımın bazı bölgelerinde kıl çıkmıyo artık ...

ve özellikle kıl alma işlemlerini özellikle dolunay günlerine denk getirmeye çalışıyorum dolunayın da etkili olduğunu düşünüyorum; hatta ben regl döneminde de bıyıklarımı alıyorum bi daha çıkmaz belki diye

• Konu Sahibi esracikss
benim bi arkadasim vardi yanaklirndaki kilar cenesini altindaki kilari aldi cimbizlaa cok fena gozukuo ayni erkege benzio yani bence cimbizla hic degmeyinn kaslarimida genelde cimbizla aliorum ip vurmuorum cunku dagilio bilginize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…