ozlem bioderi tavsiye edrim ilk biyiklarima kullanmistim zamanla incelltti ve azaltmisti ama ben daha sonra alamadim bioder simdi fiyat kac bilmiyom ama iple kendim aliyom bacaklarimi ve kolumu makinayla yanagimi sarartiyom cok igrenc demi killari temizlemek 1de kas sorunumuz var ayyyyyyyyyyyyyyyyy
valla benim çevremdekilerin dediğine göre hiç gerek yoktu ama ben yıllardır sirle alıyorum,önceleri güzellik merkezlerine gidiyodum baktım gerek yok eve sir aldım kendim hallediyorum,hem ölü hücrelerde gidiyo sanki peeling yapılmış gibi ve kaymak gibi oluyosun :) seviyorum yani.Başlarda cildim tepki vermişti ama sonra alıştı.Ben bayanda sarıda olsa tüy olayını sevmiyorum,her ye kaymak olmalı yani :)) sana eğer çok rahatsız oluyosan ve ayda bir aladırabileceksen tavsiye ederim,bunun dışında lazerden başka hiç bişey deneme hele ip,cımbız felaketin olur söyleyimyaa arkadaşlar. Benim yanaklarımda falan tüy yoktu. Ama son zamanlarda bu kulak bitiminden yanağa doğru uzun uzun sarı kılların oluştuğunu farkettim. Büyükler genelde saç değen yerde kıl mutlaka çıkar diyorlar, bu gerçekten doğrumudur, ispatlanmış mıdır? Son zamanlarda saçımı açık bırakıyordum, toplamıyordum çünkü. Farkeder farketmez hep topluyorum ama tüyler arttıkça artıyor. Siz neler yapıyosunuz o bölge için . Almak istemiyorum çünkü koyu renkte çıkmasından korkuyorum. Böyle de hiç hoş görünmüyorlar , sarı ve uzunlar, özellikle güneşte çok cins görünüyorlarbilgilerinize muhtacım kızlar
valla benim çevremdekilerin dediğine göre hiç gerek yoktu ama ben yıllardır sirle alıyorum,önceleri güzellik merkezlerine gidiyodum baktım gerek yok eve sir aldım kendim hallediyorum,hem ölü hücrelerde gidiyo sanki peeling yapılmış gibi ve kaymak gibi oluyosun :) seviyorum yani.Başlarda cildim tepki vermişti ama sonra alıştı.Ben bayanda sarıda olsa tüy olayını sevmiyorum,her ye kaymak olmalı yani :)) sana eğer çok rahatsız oluyosan ve ayda bir aladırabileceksen tavsiye ederim,bunun dışında lazerden başka hiç bişey deneme hele ip,cımbız felaketin olur söyleyim
evet arkadaslar ben bu forumlardan bırınde karınca yumurtası yağı dıye yırttım kendmı ama hıc kımse rağbet etmedı koklerden alınan tuylerın ustune 3 gun ust uste surulup bır dahakı agda yapışta tekrar edılecek 3 ayıı bulmaz 100 de 80 azalacaını ınceleceını garantı edyorum deneyın dua edeceksınız 12 ytl aktarda hiç bişey kaybetmıyosunuz doğal ve guvenılır