Yanaklardaki tüylenme

• Konu Sahibi esracikss
ozlem bioderi tavsiye edrim ilk biyiklarima kullanmistim zamanla incelltti ve azaltmisti ama ben daha sonra alamadim bioder simdi fiyat kac bilmiyom ama iple kendim aliyom bacaklarimi ve kolumu makinayla yanagimi sarartiyom cok igrenc demi killari temizlemek 1de kas sorunumuz var ayyyyyyyyyyyyyyyyy

• Konu Sahibi esracikss
en azından bende çıkmadı annem birgün tavuk almıştık orta okuldaydım o zaman tavuğu ütülüyordu ocakta gel dedi şu kollarını ütüleyim çakmağı yaktı kollarımda gezdirdi ama öyle yakacak kadar değil çok hızlı bir şekilde yaptı kokmaya başladı üstü siyah siyah oldu kollarımı yıkadım şu an üniversite bitti kollarım bomboş bacaklarımada yapmayı düşünüyorum ama eski cesaretim yok

eğer yapacaksanız çok dikkatli olun kolunuzun üstünde ateşi tutmayın sadece ileri geri ateşi hareket ettirin

bu benim küçüklüğümde hatırladığımm bir yöntem

• Konu Sahibi esracikss
birde benimkiler ben esmer olmadığım için kalın telli ve koyu değil o yüzden yok olmuş olabilir çünkü açık renk tüğler daha hassas arkadaş zaten yüzündeki sarı tüğlerden söz etmiş herhalde onlar da şu anda zayıftır cıbbızla oynayarak güçleştirmesin

• Konu Sahibi esracikss
çakmakla yakma yöntemini ben de uygulamıştık 12- 13 yaşlarında ama jiletle alınmış gibi hemen geri çıktı bi daha da tekrarlamadım.

• Konu Sahibi esracikss

Bioderi de düşünücem canım bir ara.Evet gerçekten iğrenç canım.Ya kızlar bizim için ne kadar zor herşey,bi denize gidicez 2 gün kıl,tüy al,oranı buranı düzelt,bi sürü iş.erkekler ne rahat,hiç böyle şeylerle vakitlerini harcamak zorunda değiller.Sadece kılla da bitmiyor ki,sürekli bi yerlerimizle uğraşmak zorundayız güzel görünecez diye.Onlarda ne kıl,ne cilt,ne saç,ne kilo,iyi valla ya.

• Konu Sahibi esracikss
erkeklerin yöntemleri basit de ondan canım.kendi kilolarına türk kası derler biz bikaç kilo alsak iyice şişmanlamıssın derler.kendi saclarına jöle sürmezler dogal olsun bugün de iyi böyle derler biz sacımıza basımıza bakmasak bu halin ne gelrken araba kaza yaptı da ters mi döndü derler.:Roflol:

o nedenle biz bayanlar her daim bakımlı olmak zorundayız kızlar a.s.

• Konu Sahibi esracikss
bio deri de tavsiye edrim bacaklarımda kullanıyorum çok büyük bir şekilde azalma var onuda kullanabilirsin 6 ay zaman alıyor ama değer veya mavi ışık teknolıjisiyle o tüğlreri aldır derim

• Konu Sahibi esracikss
bende de olmaya başladı ince pek belli olmuyo ama siyah dururuyo ben çözümü sarartarak yok ediyuorum ancak:S

• Konu Sahibi esracikss
arkadaşlar birde karınca yumurtası yağı denen bitkisel bir formül var.arkadaşım tüm tüyleri kökünden aldırdıktan sonra sürmüş ve azalma olmuş daha sık kullanımdan sonra hiç kalmıyormuş.BİLGİLERİNİZE...

• Konu Sahibi esracikss
canım benimde geçen sene yüzümde sarı ve oldukça uzun tüyler çıkmıştı annem sakın dokunma dedi bu tüylere dokunmadım yavas yavas dökülmeye basladı şimdi tamamen bitti. yinede çok rahatsız oluorsan güzellik uzmanına danış derim çünkü cımbız gerçekten tüyleri çoğaltıo.....

• Konu Sahibi esracikss
evet arkadaslar ben bu forumlardan bırınde karınca yumurtası yağı dıye yırttım kendmı ama hıc kımse rağbet etmedı koklerden alınan tuylerın ustune 3 gun ust uste surulup bır dahakı agda yapışta tekrar edılecek 3 ayıı bulmaz 100 de 80 azalacaını ınceleceını garantı edyorum deneyın dua edeceksınız 12 ytl aktarda hiç bişey kaybetmıyosunuz doğal ve guvenılır

• Konu Sahibi esracikss
bende yanaklarımdakı tuyleri yıllarca almadım ve cok pısman oldum bırgun kuaförum sır agda yapalım dedıler yaptırdım ııkıde yaptırmısım o sıyah kıllar artık ayva tuy gıbı cıkıor cokta rahatladım :) cımbız yerıne sır agda tavsıye ederım :)

• Konu Sahibi esracikss
selem kızlar tüylenme için bir çözümüm var:teytey:kullandım ve süpper.özellikle bursalılar yardımcı olabilirim.karınca yumartası yağı.isterseniz netten bakın.şişesi 20 ytl aldım.bütün vücuda ayda bir şişe.6 ayda çözüm.tabii düzenli kullanmak lazım.kesin işe yarıyor ve yan etki yok :sm_cool:

• Konu Sahibi esracikss
valla benim çevremdekilerin dediğine göre hiç gerek yoktu ama ben yıllardır sirle alıyorum,önceleri güzellik merkezlerine gidiyodum baktım gerek yok eve sir aldım kendim hallediyorum,hem ölü hücrelerde gidiyo sanki peeling yapılmış gibi ve kaymak gibi oluyosun :) seviyorum yani.Başlarda cildim tepki vermişti ama sonra alıştı.Ben bayanda sarıda olsa tüy olayını sevmiyorum,her ye kaymak olmalı yani :)) sana eğer çok rahatsız oluyosan ve ayda bir aladırabileceksen tavsiye ederim,bunun dışında lazerden başka hiç bişey deneme hele ip,cımbız felaketin olur söyleyim

• Konu Sahibi esracikss
tüyler sarıysa lazer görmezmiş sir ağda yaptırmak en doğrusu

• Konu Sahibi esracikss

mereba nezz bende yüzümü aldırmayı düşünüyorum ip tavsiye etmem demişsin peki yüzünü hangi sirle alıyorsun bende evde kendim alma istiyorum ama becerememekten korkuyorum biraz anlatırsan sevinirim canıma.s.

• Konu Sahibi esracikss

bende kullandım ve memnuniyetimi anlatmıştım memnun kalmayanların belki hormonal bir sorunları vardır ya da kullanım şartlarına dikkat edilmemiş olabilir.cildinize ne uygularsanız uygulayın en önemli nokta temiz ciltte kullanım.bu arada herkes aynı sürede sonuç alamayabilir.tüy yoğunluğu cilt tipi vb. sonucu etkiler.a.s

• Konu Sahibi esracikss
Ben Iple Aldiriyorum Uzun Süre Gidiyo Eskiden Bendede Yoktu Beyaz Tenliyim Killarda Sari, Iyi Oluyo Iple Aldirmak Tavsiye Ederim Hem Siyahta çikmiyo Azaltiyo Ağda Gibi Sarkar Korkusuda Yok

• Konu Sahibi esracikss
arkadaşlar evet benim de çene bölgemde vardı ve cımbızla aldım aldıkça siyahlaştı sertleşti sakın denemeyin ve çene bölgem cımbızla almaktan tahriş oldu sivilce oldu lekelenme oldu bioder de etkili değil kullanan arkadaşlarım var memmun değiller çünkü jilet gibi çıkarıyomuş en önemlisi lazer yaptırmak ve yanaklarınızdaki kıllara da dokunmayın almayın bence makasla kesin lazer yaptırana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…