• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanak kızarıklığı?

marauder

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
19
16
18
- Yurtdışı
Selam arkadaslar forumda yeniyim. Benim derdim yanaklarimin kizarikligi. Yani butun yuzum komple kizarmiyo, burun cevrem diye ifade edebilirim sanirim. Cildim karma, kizaran kisimlar yagli yani, gozenek problemi de yasiyorum malesef.. Benimle ayni skntiyi paylasan arkadaslar var mi, varsa nasil cozum buldunuz paylasirsaniz sevinirim. Tesekkurler..

Selam arkadaslar forumda yeniyim. Benim derdim yanaklarimin kizarikligi. Yani butun yuzum komple kizarmiyo, burun cevrem diye ifade edebilirim sanirim. Cildim karma, kizaran kisimlar yagli yani, gozenek problemi de yasiyorum malesef.. Benimle ayni skntiyi paylasan arkadaslar var mi, varsa nasil cozum buldunuz paylasirsaniz sevinirim. Tesekkurler..

bende de benzer problem ver marauder... birçok ürün kullandım ama hiç faydasını görmemiştim. şimdi yaklaşık 1aydır ''dermacos'' un anti-redness ürünlerini kullanıyorum. kızarıklığım %50 ye yakın azaldı diyebilirim.kullandığım ürünlerin fotosunu da ekleyim istersen

$Farmona-Pantenol-Yatistirici-ve-_9732_1.webp$Farmona-Musvital-Solar-50-Koruma_9740_1.webp$Dermacos-Deep-Cleansing-Gel-Derm_9716_1.webp$Dermacos-Anti-Redness-Kizariklik_sabah.webp$Dermacos-Anti-Redness-Cilt-gece.webp

baştaki pantenol beni herşeyim oldu desem yeridir... sabah akşam yüzüme pamukla uyguluyorum inanılmaz rahatlatıyr. güneş kremi günde 2 kere uyguluyorum. küçük olan kırmızı krem sadece sabahları kızaran bölgeye uyguladığım ürün.bunun üzerine hemn güneş kremi sürüyorum. akşam da yine pantenol uygulayıp diğer kırmızı gece kremini sürüyorum.. yeşil olan yıkama jeli bunu başta hergün kullanıyodum ama kuruma yaptı.şimdi ya gün aşırı kullanıyorum yada fondoten-pudra kullandığım günler makyaj temizleyici olarak kullanıyorum.
normalde allerjik bi cildim var her ürünü her markayı kullanamıyorum yada kullanıp arkasından allerji tedavisi görmeye razı oluyodum. ama bunlarda allerji problemi de yaşamadım.şimdilik çok memnunum.. ama her ürün herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir. iyice araştır derim hatta cilt analizi yaptırmanı tavsiye ederim.

benimde yüzüm hemen kızarır pütür pütür olurdu gecen sene dermatologa gittim atopik cilt tipin var dedi her kremi temizleyiciyi uygulayamıyorsun bana biodermanın atopik cilt bakım serisini önerdi şimdi temizleyicini ve kremini kullanıyorum kızarıklık namına bişey kalmadı ama arkadaşında dediği gibi mutlaka bi dermatolaga görün derim .

benimde yüzüm hemen kızarır pütür pütür olurdu gecen sene dermatologa gittim atopik cilt tipin var dedi her kremi temizleyiciyi uygulayamıyorsun bana biodermanın atopik cilt bakım serisini önerdi şimdi temizleyicini ve kremini kullanıyorum kızarıklık namına bişey kalmadı ama arkadaşında dediği gibi mutlaka bi dermatolaga görün derim .

En kisa zamanda gorunucem. Tesekkur ederim;-)

kesinlikle cilt Dr.una gitmeni öneriyorum belki karaciğerden gelen bir sorun vardır

cildiyeye git bende öyle yapacam benimde yanaklarımda ve burnumda kızarıklık oluyor özellikle dışarı çıkınca daha fazla cildim birazda hassas sanırım doktora gitmemekte ısrar ediyordum ama gidecem belki verecegi şeylerin azda olsa faydası dokunur

Back
X