- 24 Ağustos 2018
- 3.725
- 9.152
-
- Konu Sahibi akasayalar
Cok esekkur ederm yorumunuz icinAy yaptırın bence kendinizi daha iyi hissedecekseniz.
Doğal olmak en güzeli laflarını pek sevmiyorum ben açıkçası. Doğal halim benim için 'en güzel' değilse neden kendimi daha iyi hissettirecek bir şey yaptırmayayım ki?
Benim de üst dudağım ince, önceki gün fotoğraf çekiyordum sinirlerim bozulduŞu pandemi muhabbetinden sonra gidip yaptıracağım ya kim ne derse desin.
Yüz yogası olayına da hiç inanmıyorum açıkçası.
Dolgu yüzü büyüten genisleten bir işlem ilk yapıldığında evet iyi hissediyorsunuz fakat zamanla patates surat gibi hal alıyoruz o yüzden dolgu değil durumunuz var ise yanak toplatin kulak arkasındanMune biliyorum konunun yeri burasi degil ama burda daha cok goren olur bir sure kalsa ne olur
Kizlar merhabalar yanaklarim yas aldikca iyice zayiflamaya basladi.coktu diyebilirim. Yuz yogasi yapiyorm ama 7 aydir pek gozle gorulur bir goruntuye ulastigimi sanmiyorum.artik son zamanlarda dolgu yapmayi dusunuyorum ama yag dokusu degil dolgu dusunyorum yaptirip memnun olan varmi yada soyle yap dolgunlasir diyen fikir vermek isteyen varmidir. Sizlerin yaninda benimki dert sayilmaz ama son donemde agir ameliyat gecirdim. Birazda bana moral olacagini dusunuyorm
Malesef o kadar dururumum yok yani yanaklarim cokuk olmasin hani dolgun dursun istyorum ama buyuk durur diyosaniz bilemedim simdi. O dedignz islem ne kadar civarindaDolgu yüzü büyüten genisleten bir işlem ilk yapıldığında evet iyi hissediyorsunuz fakat zamanla patates surat gibi hal alıyoruz o yüzden dolgu değil durumunuz var ise yanak toplatin kulak arkasından
6 bin diye biliyorum dolguda 2300 ki yanaginiza yetmeyecek bir tüp dimi araştırın ani karar vermeyinMalesef o kadar dururumum yok yani yanaklarim cokuk olmasin hani dolgun dursun istyorum ama buyuk durur diyosaniz bilemedim simdi. O dedignz islem ne kadar civarinda
Bende 40 yaşındayım yanaklarim düştü 23 Aralık'ta ip aski yaptırdım şuan herkes ne oldu soyle diye soruyor gergin bir yanagim yüzüm oldu görsel atabilirimMalesef o kadar dururumum yok yani yanaklarim cokuk olmasin hani dolgun dursun istyorum ama buyuk durur diyosaniz bilemedim simdi. O dedignz islem ne kadar civarinda
Aslinda evet cok sevinirim atarsaniz oda yaklasik 10 bin civari falan dimi memnumusnuz onun sureci ne kadarmisBende 40 yaşındayım yanaklarim düştü 23 Aralık'ta ip aski yaptırdım şuan herkes ne oldu soyle diye soruyor gergin bir yanagim yüzüm oldu görsel atabilirim
Aaa mesela ben nasil dusunuyodum 2.300e tum yanaklari yapacak diye. Dediginiz gibi bir tup olursa yetmezki6 bin diye biliyorum dolguda 2300 ki yanaginiza yetmeyecek bir tüp dimi araştırın ani karar vermeyin
7200 yaptırdım ilk günler mutsuzdum Drakula gibi geçti 2 ay oldu coookk mutluyum foto atıyorum bakınAslinda evet cok sevinirim atarsaniz oda yaklasik 10 bin civari falan dimi memnumusnuz onun sureci ne kadarmis
Aa siz nerde yaptryosunuz ismi nedir acaba ozel degilse. Ben boyle dolgun yuz istyorum40 yaşındayım, 5 yıldır dolgu yaptırıyorum (göz altı ışık dolgusu, elmacık, burun kenarından inen çizgiler ve üst dudak) hiç kimse yüzümde dolgu olduğunu anlamıyor, söyleyince şaşırıyorlar. Doktor seçimi önemli, doğallıktan yana biri olursa sonuç harika oluyor.
Aa siz nerde yaptryosunuz ismi nedir acaba ozel degilse. Ben boyle dolgun yuz40 yaşındayım, 5 yıldır dolgu yaptırıyorum (göz altı ışık dolgusu, elmacık, burun kenarından inen çizgiler ve üst dudak) hiç kimse yüzümde dolgu olduğunu anlamıyor, söyleyince şaşırıyorlar. Doktor seçimi önemli, doğallıktan yana biri olursa sonuç harika oluyor.
Resim attnzmi acaba ben mi goremedim7200 yaptırdım ilk günler mutsuzdum Drakula gibi geçti 2 ay oldu coookk mutluyum foto atıyorum bakın
Aa siz nerde yaptryosunuz ismi nedir acaba ozel degilse. Ben boyle dolgun yuz
Resim attnzmi acaba ben mi goremedim
Aa siz nerde yaptryosunuz ismi nedir acaba ozel degilse. Ben boyle dolgun yuz
Resim attnzmi acaba ben mi
İstanbul'da doktor Hakan buzoglu dermatolog combasarili bir iş cikarmis degilmi kızlarım bile çok şaşırıyor gün geçtikçe değişen halimeBaya baya 10 yas kadar nerdeyse genclestirmis ben begendim gule gule kullanin saglam farketmis yabi. Doktorunuz nerde acaba
Bir arastirayim simdi cok tesekkur ederimmm❤İstanbul'da doktor Hakan buzoglu dermatolog combasarili bir iş cikarmis degilmi kızlarım bile çok şaşırıyor gün geçtikçe değişen halime