Yanağımdaki Et Benim....

minikkus78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
103
0
slm bne yeni iye oldum.benim yanağımda et beni var.1-2 sene öncede aynı yerde vardı saçımı toplarken kopmuştu.aynı yerde yine çıktı.doktor ilaç verdi.onu sürdüm.küçülttü.ama düşmedi.napıcam bilmiyorum.çok kötü duruyor.herkez ne olduğunu sorunca et beni diyorum.bazen dalga geçiuorlar.ama moralimi bozmuyorum.napmam gerek????????????senağlama

tekrar üremesinin nedeni tehlikeli bir ben olmasından değilse sana benleri tek seansta yok eden
bir ilacı satabilirim istersen

Ben size çaresini söyleyeyim. Benim de et benim vardı boynumda arkadaşımdan öğrendiğim yöntemle dün düştü. Beninizi; ince kadın çorabından çekilmiş bir ip ile bağlıyorsunuz ve o kendi kendine siyahlaşıp kuruyup düşüyor. Üstelik ince iple bağladığınızda görünmediğinden dikkatte çekmiyor. Yaklaşık 1 haftada düşüyor. Benim boynumdaki ben dün düştü, artık yok ve çok mutluyum. Açıkçası ilk başta tedirgin oldum ama hiç bir zararını görmedim. Bizzat kendimde denedim. Geçmiş olsun

merhaba
minik ve renksiz et benlerinden bahsediyorsanız koparabilirsiniz.. benim de koltuk altımda vardı, plastik cerrahla görüştüm ve onun söylediği bu şekilde, hiçbir tehlikesi yokmuş..
ama bahsettiğiniz ben daha koyu renk, büyük vs bir ben ise onu aldırmanız gerekir.. yakmak değil aldırmak. ben aynı plastik cerraha kulağımın arkasındaki bir et benimi, küpe arkaları battığı için belki tehlikeli olabilir diye aldırmıştım. lokal anesteziyle 3-5 dk süren bir operasyon, hiç iz kalmadığını da söylemeliyim. yüzünüzde olduğu için iz kalmaması önemli bence..

Benimde boynumda vardı büyük bi et benim kahverengi renkteydi ilkokul dönemlerimde kabusum olmuştu. Kendiliğinden kuruyup düştü bidahada olmadı inşallahda olmaz.

Benim de çenemde git gide büyüyen bi et beni vardı cerrahi müdahele ile alındı, estetik dikiş ile de dikildi şimdi eser bile yok guclubacismile Ameliyat, cerrahi müdahele diye korkmayın arkadaşlar hemen lokal anestezi ile uyuşturup alıveriyorlar, ruhunuz bile duymuyo

X