Yan komşunun sevgilisiyle gece çıkardığı sesler !!!!!!!!

KorEc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
4.248
34
Başlıktanda anlaşılcağı gibi çıkardıkları sesler genelde sevişme sesleri :/
Yatak odalarımız yan yana ve gece başka hiç bi ses olmadığından dolayı direk sesler açıkca duyuluyor.Ben çalışan bi insanım ve sabh 6:30 da kalkıyorum.Bunlar 3-5 arası aktivitedeler.Konuşma gülüşme inleme sesleri karışık.Ara ara oluyo böle kız her zaman gelmiyo adamın evine sanırım.Ve ben uyuyamıyorum :KK43: Dün gece kalktım off dedim bni duydular.Bize mi dedi fln dediler bnde tek yaşadıgımdan şimdi kalkıp gelirler bi olay cıkar diye üstelemedim ve salonda yattım.Bu durumu kime nasıl şikayet etmeliyim ? Her hangi bi önerisi olan var mı :/ Ne yapıcağımı bilemiyorum...

Herseyi gectim neden 3-5 arasi :KK30:
duvarlariniz kagittan mi seker of dedigin bile duyuluyorsa. Yalniz yasiyorsan sen bulasma derim yoneticiyle konus.

Arada duvar var ve yataklarda aynı duvara dayalı iki tarafında sanırım.ama salonda yatmama ragmen oraya bile azcık sesleri geliyodu 1+1 ev ztn cok büyük degl.Yöneticiye sölesemde adamı nasıl uyarcak bilmiyorum ki sevişmeyin kardeşim mi dicek :/

Arada duvar var ve yataklarda aynı duvara dayalı iki tarafında sanırım.ama salonda yatmama ragmen oraya bile azcık sesleri geliyodu 1+1 ev ztn cok büyük degl.Yöneticiye sölesemde adamı nasıl uyarcak bilmiyorum ki sevişmeyin kardeşim mi dicek :/
Hayir tabi ki oyle demeyecek. Apartmanimizin yalitimi belli arkadaslar diyecek kimsenin k7mseyi rahatsiz etmeye hakki yok gunun her saati cikardigimiz seslere dikkat etmemiz gerekiyor bla bla...
Ayda bir apartman toplantimiz oluyor bizim mesela sorunlar orda hallediliyor sizde yok mu oyle birsey
Genel bir kural alinir ve buna herkes uyar uymayanlar uyarilir falan...

Haftaiçi saat 3-5te mi? Vay arkadaş ya, ne azim varmış komşularınızda:KK53:
O değil de şu başlıklar yüzünden paranoyak oldum resmen, evde ses çıkarmaya korkuyorum:KK53: Gerçi benim komşumun sevişme sesi bana geliyor, iade-i ses olur en kötü:KK59:

Hayir tabi ki oyle demeyecek. Apartmanimizin yalitimi belli arkadaslar diyecek kimsenin k7mseyi rahatsiz etmeye hakki yok gunun her saati cikardigimiz seslere dikkat etmemiz gerekiyor bla bla...
Ayda bir apartman toplantimiz oluyor bizim mesela sorunlar orda hallediliyor sizde yok mu oyle birsey
Genel bir kural alinir ve buna herkes uyar uymayanlar uyarilir falan...

453 dairelik bi binada kiracıyım :/ yönetim var ama toplantı olsa bile kim kimi ne kadar dinler bilinmez.Ondan ne yapıcagımı şaşırdm yani cok sinir bozucu.Kulagımın dibinde yapıyo gibiler.Tabiki yapsınlar kimsenn özel hayatına bşy dedigim yok ama yarım saat flnda sürmüyo 1-2 saat gülüşmeli konuşmalı ortaya karışık yapıyolar oda katlanılmaz oluyo dogal olarak

453 dairelik bi binada kiracıyım :/ yönetim var ama toplantı olsa bile kim kimi ne kadar dinler bilinmez.Ondan ne yapıcagımı şaşırdm yani cok sinir bozucu.Kulagımın dibinde yapıyo gibiler.Tabiki yapsınlar kimsenn özel hayatına bşy dedigim yok ama yarım saat flnda sürmüyo 1-2 saat gülüşmeli konuşmalı ortaya karışık yapıyolar oda katlanılmaz oluyo dogal olarak

Ayyy ne kadar yuksektir o elim ayagim titredi dusununce :confused:

sizin dd uykunuz pek hafifmis gecenin 3unde top atsalar uyanamam sanirim.
tek cozum sizin uyarmaniz o zaman ama yandaki de erkek uygun kacmaz :KK22:
sizin de sevgiliniz var degil mi aklima cok kotu bir fikir geldi :-)

bi an kendimi düşündüm :KK22::KK22:
ay ses çıkarmayayım diye insan ne kadar tutabilir ki kendini :oops:
tabi rahatsızlık vermemek lazım..

453 dairelik bir bina, senin "of" demen bile yan daireden duyuluyor.
Allah korusun bir deprem olsa o bina çöker yahu.
O kadar ince duvar mı olur o tarz bir binada?
Bence taşın kurtar kendini.

Gece 3'te yan komşum davul çalsa duymam sizin uykunuz çok hafif galiba

Ay bunu okuduktan sonra migdem bulandi niyeyse evli olmama ragmen.
Off demen bile duyuluyorsa duvarlar cok ince olmali ama bulasma derim yanliz yasiyormussun basina bela olurlar simdi kulaklarina pamuk tika yat uyu sevgilisi geldiginde:KK56:

453 dairelik bir bina, senin "of" demen bile yan daireden duyuluyor.
Allah korusun bir deprem olsa o bina çöker yahu.
O kadar ince duvar mı olur o tarz bir binada?
Bence taşın kurtar kendini.

aynısını yazacaktım. bina hiç güvenli gelmedi bana....

eski evimizde böleydi. yan bloğun sesi evin içindeydi. telefon görüşmelerini aynen duyuyordum. bloklar arasında çift duvar olması lazımken, o apartmanda yoktu. hiç güvenli değildi...

o apartmandan ses için değil de güvensiz olduğu için kaç derim...

Siz tasinamiyacaginiza, komsunuz tasinmayacagina, duvalar kagit gibi olduguna göre, ses duydugunuz günler salona gecmekten baska bir careniz yok.
Hayir yani baska bir secenekte yok ki bize soruyorsunuz.
Duvar yenileyin mi diyelim?

yöneticiye söyle gece cok ses oluyo de uyarmasını iste sevısme sesini demezsinde onlar anlar artık yönetici uyarınca :KK45:

Başlıktanda anlaşılcağı gibi çıkardıkları sesler genelde sevişme sesleri :/
Yatak odalarımız yan yana ve gece başka hiç bi ses olmadığından dolayı direk sesler açıkca duyuluyor.Ben çalışan bi insanım ve sabh 6:30 da kalkıyorum.Bunlar 3-5 arası aktivitedeler.Konuşma gülüşme inleme sesleri karışık.Ara ara oluyo böle kız her zaman gelmiyo adamın evine sanırım.Ve ben uyuyamıyorum :KK43: Dün gece kalktım off dedim bni duydular.Bize mi dedi fln dediler bnde tek yaşadıgımdan şimdi kalkıp gelirler bi olay cıkar diye üstelemedim ve salonda yattım.Bu durumu kime nasıl şikayet etmeliyim ? Her hangi bi önerisi olan var mı :/ Ne yapıcağımı bilemiyorum...
Hic korkmaya gerek yok ablacm al eline sopayi vur duvara duvara hic seslenme baktn tkrar yapio yeniden vur adam trk yasadigini nerden blecek

X