• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan komşu sesler?

Ya jesss af edersin bu yorumunu okuyunca ş[yle bi anı aklima geldi üst komsum esiyle iliskiye giriyor bariz ses geliyo bizde esimle o sira da namz kiliyoruz adamin git gelininin sesini duyuyrz resmn namzi zor bitirip selam verdik esim diyoki hadi obur odaya gecelim buneydi yahu diyo🤣🤣🤣
Hahaha bak biz oyle seyler hıc duymuyoz :KK8:Ayy sabah sabah oyle guldum ki :D

Kiz osurma dedin o geldi aklima 🤪🤣🤣 sonra bide banyo sesi.geniz temizleme sesi vay anasini baslarinda bekliyok sanki🤣🤣🤣
Bizım bunlar hem onu yapıyor hemde sarkı turkü soyluyolar banyoda. Guzel kafalar guzel :rapci:

Ya insanın evinde rahat olması relax olması tabıkı guzel bısey.. Keske hepımız boyle rahat olabilsek. Ama gel gorki 1135 TL kira veriyorum buda dahil evin bin bir turlu kusura var. Ve insanlar anlayışsız odun. Sen evini bılmıyomusun sesin gider komsulara rahatsız ederim diye dusunmuyormusun. Ben bizimkilere dıyormkı ozellıkle banyo ve yatak odasında konusmayin. Ben bunu yapıyosam o ö..z de yapmalı. Ama nerdeeee adam daha gecenin 1 inde nara atıyo pis yaratık.

Buara bayagı bir sessizler. Bakalım devam ederse yapacaz bıseyler.

Back
X