• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yan komşu sesler?

PeRRieR

👶09.03.2020😍 06.12.2009😇
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
6.938
13.743
198
Yahu kızlar biliyorum bu tarz konular cok. Ama ben suan cıldırmak uzereyım sizden bir fikir almak adına hemen konu actım. Yan tarafımda ki adam saatlerdir bagıra bagıra konusuyor. Cocuk emmek ıcın uyanıyor sonrasında uykuya zor dalıyor seslerden. Adamın suanda kimlerle tlf gorusmesi yaptigindan tutun da yarınki yemek mönüsüne kadar duymktayım. Duvara vursam belkide şıp diye kesilecek ses. Ama belkide (adam kaba saba bıseye benziyor) kapıya felan dayancak benım herıfte manyaktır bıraz olay cıkar diye korkuyorum. Polisi arasam desem ilgılenmezler der eşim biliyorum huyunu ama dogru ilgılenmezlerde... Bundan Baska da cozum yok gibi sanki of napcam ben🤦‍♀️

Yahu kızlar biliyorum bu tarz konular cok. Ama ben suan cıldırmak uzereyım sizden bir fikir almak adına hemen konu actım. Yan tarafımda ki adam saatlerdir bagıra bagıra konusuyor. Cocuk emmek ıcın uyanıyor sonrasında uykuya zor dalıyor seslerden. Adamın suanda kimlerle tlf gorusmesi yaptigindan tutun da yarınki yemek mönüsüne kadar duymktayım. Duvara vursam belkide şıp diye kesilecek ses. Ama belkide (adam kaba saba bıseye benziyor) kapıya felan dayancak benım herıfte manyaktır bıraz olay cıkar diye korkuyorum. Polisi arasam desem ilgılenmezler der eşim biliyorum huyunu ama dogru ilgılenmezlerde... Bundan Baska da cozum yok gibi sanki of napcam ben🤦‍♀️
Canım bizim karşıda da böyle 2 adam var bazen içiyorlar bagirma kavga küfür.
Gece 3-4 bide
Kaç kez polisi aradık ne gelen var ne giden.
Şimdi bende korkuyorum kaba adamlar kavga çıkar falan diye.
Yani eşin halletmeli bence.ben eşime soylettim bı kaç kez özür dilediler ama içince unutuyorlar.

Aman bu olaylardan cok fazla kavga , yaralanma vs cikiyor :(
Cok dikkatli olun bence..
Adam kaba saba bi ayiysa ki belli öyle, basiniza is acmasin..

Canım bizim karşıda da böyle 2 adam var bazen içiyorlar bagirma kavga küfür.
Gece 3-4 bide
Kaç kez polisi aradık ne gelen var ne giden.
Şimdi bende korkuyorum kaba adamlar kavga çıkar falan diye.
Yani eşin halletmeli bence.ben eşime soylettim bı kaç kez özür dilediler ama içince unutuyorlar.
Kız anam bacım esim halletse nolcak. Bu adamın bir karısı var. Sac basa giriyordu k Bı defasında. Kadın bıldıgın ultra şer. Aslında ailecek serler. Adam da hep karısını tutar o kadar deli bir karıyı hemde. Komsular la arası hep bozuk bıldıgın manyak bir tıp kadın.adamda manyak. Benimkiyle kotu kavga ederler felan. Cunku azıcık bi yuksek sese gelemez benim herif fıttırır. Korkuyorum. Ama yanı devam ederse bilemiyorum. Herıf evde yokken ben hallederim.

Aman bu olaylardan cok fazla kavga , yaralanma vs cikiyor :KK43:
Cok dikkatli olun bence..
Adam kaba saba bi ayiysa ki belli öyle, basiniza is acmasin..
Kuzum bende ondan korkuyorum ıste. Aile manyak bir aile cunku. Kaba sabalar oyle boyle degıller.

Çok haklısınız bu devirde kimseye güven olmuyor insan korkuyor bir nevi bizim karşı apartmanimizda bi adam vardı bağırıp çağırıyordu duyuyorduk hep en son karısını dövmeye kalktı kadın evi terk etti falan kimse adamdan korkusuna ne polisi arıyordu ne bişey diyebiliyodu içkili vs olunca insan güvenemiyor birşey yapar korkusuyla çok dikkat edin kendinize malesef böylelerine adalet yok bu ülkede 😑

Pericim maalesef hep yalıtımlarım berbat olmasından kaynaklı. Bizim bina misal osursa komşu ses bizde gerisini sen tahmin et 🤦🏼‍♀️ Anlayışlı insan bu saatte ses yapmaz

Ben şikayet ettim polis geldi
Beni arıyor balkona çıkın hanfendi diye polis
Manyak mıdır nedir
Bende ayrı manyagim çıktım balkona .
Neyse sonra içeri girdim delikten baktım
Polis bizim kapıyı dinliyor
Neymiş daireyi bulamamis bizimki mi diye dinliyor .

Neyse sonra polis uyarı yaptı gitti adam yumrukları duvara indire indire hadi şimdi de polisi cagir da göreyim lannn diye bağırmaya başladı

Eşim evde yoktu gece nöbetindeydi.

apartman grubuna yazdım polisleri tekrar çağırdılar .apartmandan attirdik kiracı olduğu için mümkün oldu tabi bu 🤷🤷🤷

Aman hic ilişme kuzum allah korusun esine bisey yapar kinlenir esin evde yokkn kapina dayanr dikketli olmk lazm serli tiplere

Ben şikayet ettim polis geldi
Beni arıyor balkona çıkın hanfendi diye polis
Manyak mıdır nedir
Bende ayrı manyagim çıktım balkona .
Neyse sonra içeri girdim delikten baktım
Polis bizim kapıyı dinliyor
Neymiş daireyi bulamamis bizimki mi diye dinliyor .

Neyse sonra polis uyarı yaptı gitti adam yumrukları duvara indire indire hadi şimdi de polisi cagir da göreyim lannn diye bağırmaya başladı

Eşim evde yoktu gece nöbetindeydi.

apartman grubuna yazdım polisleri tekrar çağırdılar .apartmandan attirdik kiracı olduğu için mümkün oldu tabi bu 🤷🤷🤷
Tamda bundan korkuyorum işte. Cunku polis ele verir felan. Ki gelmezler zaten. Ama bide ifşa olursak al basına belayı

Pericim maalesef hep yalıtımlarım berbat olmasından kaynaklı. Bizim bina misal osursa komşu ses bizde gerisini sen tahmin et 🤦🏼‍♀️ Anlayışlı insan bu saatte ses yapmaz
Ya jesss af edersin bu yorumunu okuyunca ş[yle bi anı aklima geldi üst komsum esiyle iliskiye giriyor bariz ses geliyo bizde esimle o sira da namz kiliyoruz adamin git gelininin sesini duyuyrz resmn namzi zor bitirip selam verdik esim diyoki hadi obur odaya gecelim buneydi yahu diyo🤣🤣🤣

Aynen Bızım yalıtımlar da berbat zaten. Diger yondekı Komsunun banyosundan gelen seslere uyanıyoruz yahuuu. Suyu ac kapa bataryayı tak cıkar. Kabın kpagını ac kapa. Banyonun ısık anahtar sesine kadar duyulurmuuu yaa🤦‍♀️

• Beğen
Reactions: JES
Ya jesss af edersin bu yorumunu okuyunca ş[yle bi anı aklima geldi üst komsum esiyle iliskiye giriyor bariz ses geliyo bizde esimle o sira da namz kiliyoruz adamin git gelininin sesini duyuyrz resmn namzi zor bitirip selam verdik esim diyoki hadi obur odaya gecelim buneydi yahu diyo🤣🤣🤣
Ülen ballıko kahkaha attım nerden geldi aklına 🤣🤣 gerçekten öyle ya bizim üsttekiler yapmıyor muhtemelen yoksa duymamak imkansız ahhahahah yatak odalarının aynı hizada olması daha iyi olur. Kimileri farklı kullanıyor

Aynen Bızım yalıtımlar da berbat zaten. Diger yondekı Komsunun banyosundan gelen seslere uyanıyoruz yahuuu. Suyu ac kapa bataryayı tak cıkar. Kabın kpagını ac kapa. Banyonun ısık anahtar sesine kadar duyulurmuuu yaa🤦‍♀️
Aynen öyle duyuluyor maalesef. Berbat yalıtımların suçu. Bir arkadaşım ataşehirde rezidansta kalıyor üst katında müzisyen oturuyor homeoffice yemin ederim adamın sesi gelmiyor dedi ya. Çok çok iyi yalıtımı vardı başka yerde de görmedim zaten öylesini.

Ülen ballıko kahkaha attım nerden geldi aklına 🤣🤣 gerçekten öyle ya bizim üsttekiler yapmıyor muhtemelen yoksa duymamak imkansız ahhahahah yatak odalarının aynı hizada olması daha iyi olur. Kimileri farklı kullanıyor
Kiz osurma dedin o geldi aklima 🤪🤣🤣 sonra bide banyo sesi.geniz temizleme sesi vay anasini baslarinda bekliyok sanki🤣🤣🤣

Mesela bizim whatsap grubu var eşimin telefonunda bı sıkıntı oldu mu oraya yazıyorlar mesela geçenlerde biri yazmıştı apartmanda çok ses var sessiz olur musunuz diye varsa yönetici numarası veya kapici falan o şekilde iletebilirsiniz

Back
X