- 11 Kasım 2014
- 298
- 120
- 37
-
- Konu Sahibi burcus0105
Ne kadara satıyorsun ilgileniyorum aliciyimMerhabalar yamuna lateks korseyi alalı 2 gün oldu eahat kullanılıyor fakat ben sıkıya gelemediğimi tekrar anladım ve satmaya karar verdım :) 250 tl ye aldım hiç kullanmadım fakat faturayı yırttıgımdan iade yapamıyorum. İlgilenenler olursa görüşürüz
200 tlNe kadara satıyorsun ilgileniyorum aliciyim
Askılı lateks sırt bölgesi içindeNe kadara satıyorsun ilgileniyorum aliciyim
Herhangi bir siteye üyeliğiniz varmi ikinci el sitesine 150 olurmuAskılı lateks sırt bölgesi içinde
150 olurmu200 tl
150 lira olurmuAskılı lateks sırt bölgesi içinde
Askılı model siyah 3xl bel 115 cm. 225 tlBeden nedir nekadara satıyorsunuz askılı modelmi renk nedir
Malesef 0 ürün hiç giymedim bile150 lira olurmu
Hayır yok üyelikHerhangi bir siteye üyeliğiniz varmi ikinci el sitesine 150 olurmu
Ben 70 kg zaten şuan 240 tl ikinci el olmuş oluyor indirim düşünürseniz alirimHayır yok üyelik
250 tl ye aldım paketli duruyor maksimum 200 a satarım çünkü dediğim gibi paketli ürün 10 dakika atlet üzerine denedim sadece boğuldum çıkardımBen 70 kg zaten şuan 240 tl ikinci el olmuş oluyor indirim düşünürseniz alirim
Ben
250 tl ye aldım paketli duruyor maksimum 200 a satarım çünkü dediğim gibi paketli ürün 10 dakika atlet üzerine denedim sadece boğuldum çıkardım
Malesef 0 ürün hiç giymedim bile