H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hafsaa
laelaelaelaelaedun bebegımı sevmek için düz uzandım bıde ne göreyim göbegim saga dogru büyüyor oğlum benı yamuklaştırıyor kıslarsırnaşık şeysırnaşık şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar o adet sancısına benzer ağrılara ay gün sancısı deniyor.. Bebekler yer değiştirdikçe döndükçe oluryormuş bu ağrılar.. Normal yani. doğumun habercisi..
Dün doktora gittiğimde sırt üstü uzandım. Tabi ben göremedim ama eşim ve doktor uzanınca bebeğin göbeğini bacağını komple görmüşler. Sırt üstü yatınca artık benim oğlan dışardan belli oluyor.. Sizde deneyin bakalım sizdede aynı şey oluyormu?
ayakta durunca çok sert oluyo uzanınca sertlık gıdıyo bıde gogsumun altında top gıbı bısey var acep kafasımı yoksa poposumu anlamadım kı
benim sol tarafıma yaslı poposu evirip ceviriyo onu cok gülüyorum sırnaşık şey ama eller aşagıda oldugu icin bazen canımı acıtıyor napıyorsa orada:1ninca:
8 aylık olduk kuzumla :sm_cool:
EVET ADASU BENİMKİDE AYNEN POPOSUNU Bİ SAĞA Bİ SOLA GÖTÜRÜP GETİRİYO BU ARALAR KASIKLARIMDA BATMA HİSSİ SANKİ PARMAKLARIYLA BİŞEYLER YAPIYO GİBİ OLUYO BUGÜN CANIM YANDI BİRAZ..YAA YOKSA KANALA YERLEŞTİ Mİ_? TERS DURUYODU YARAMAZZ