yamuklaşıyorum kıslarrrr

Canim Bende Sağima Yatinca Hemen Anne üstümden Kalk Diyo Ama Solumda Iyi Güzel Rahat Ediyo.ama Karnim öyle Yamuklaşmadi.demek Benimki Bi Yatmadan Yatmaya Sağa Uğruyoo

cnm benim kız da aynısı yaa.. sağa yatınca içimde bişeyler kıpraşıyor sanki parmaklarıyla gıdıklaya gıdıklaya sıkıştım anne diyor cadı :asigim:

:roflol: bende noluyor dedim :)) allah seni napmasin...

Kizlar adet sancisigibi oluyorsa dikkat edin,aralikli olursa dogum gelmistir demek.Ben iki cocugumuda adet sancisi gibi sanciyla dogum yaptim sadece kasiklarimda olan cok hafifbir sanciyla hastaneye gittim ve direk doguma alduilar .öyle herkesin dedigi gibi dogum sancisi her zaman belden gelen bir sanci degil dikkatli olun.Ben hastahaneye gittigimde o sanciyla 7 santim acilmisti umursamasam kesin evde dogururdum:)))Aklinizda bulunsun byeBu arada benimde karnim hep yamuk sagtarafima ne yapalim dayanacagiz artik az kaldi

ayy fatoş iyice tedirgin ettin kız beni yaaa her akşam hafif bir adet sancısına benzer bir sancı cekiyorum duşa giriyorum geciyor offf korktum iyice

dev185pp___.png

ayy inanmıyorum kız banada oluyo ole bazen cığlık atmak ıstıyorum yaaaaaaaa
kıslar bıde bebısım gogsumun altıda sertlık yapıyo çok acıtıyo ya

aynen benim oğluşumda acayip tekmeler salııo bu aralar maşallah oğluma...özellikle düz yatınca rahatsızmı oluo noluyosa daha çok oynuyo düz yatınca yandan böle göbeğim hoplayıp duruo çok güzel yarabbim yaaa...bide poposunu ayaklarını bi dayıyo nasıl sertleşio o yanım ölüoz gülmekten eşimle...allah her isteyene yaşatsın wallahi harika bir duygu içinde bi canlının oynamasıı...

ayy fatoş iyice tedirgin ettin kız beni yaaa her akşam hafif bir adet sancısına benzer bir sancı cekiyorum duşa giriyorum geciyor offf korktum iyice

Yok canim bir kere gelip geciyorsa birsey olmaz ama aralikli adet sancisi gibiyse dikkatli olun canim,cünkü dogum sancisini hep cok güclü belden gelen sanci olarak anlatirlarda aklinizda bulunsun belli araliklarla gelen cok hafif adet sancisida dogum habercisidir.Sizin genelinizin ilk bebisi anlayamaya bilirsiniz.Ben ilk bebegimde dalga gecerek gittim dogurdum geldim .hic dogumu düsünmüyordum:sm_confused:
Sizde dikkatli olun diye yazdim gülüm bye

fatosscum kac haftaliktin canim merak ettim ..ilk dogumunda?

ya kızlar benim oğlumun kafası sürekli sağ tarafımda.öyle bir bastırıyorki çıkacak sanıyorum.canımıda acıtıyor hani yaramazım benim.taş gibi semsert sağ tarafım.eskisi gibi pek kıpırdamıyor ama.arada bir vuruyor alttan alttan.önceden yerinde durmuyordu benimki.şimdi yeri iyice daraldı sanırım.
bende çok nadir oluyor sancı ama demekki dikkatli olmak gerekiyormuş.
ALLAH HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN HEPİMİZE....

fatosscum kac haftaliktin canim merak ettim ..ilk dogumunda?

36 haftaliktim canim .4 hafta erken geldi benim oglusum.Ama gayet saglikliydi problem olmadi.:nazar:ikinciyide 38 haftalikken dogumyaptim bu daha erken olacakmis gibi geliyor bakalim kismeta.s.Saglikli olsunlarda canim anlamadan geciyor zaman benim son dogumumun üstünden 6 sene gecmis daha dün gibi saglik olsun kizlar bu günlerinizi özleyeceksiniz:içelim:

X