yamuk burnum :(

Canım ayn dertten yakınıyorum kaç ay oluyo senin ben bugün üçüncü aya girdim aynen benimde ucunda yamukluk var ve delikler eşit değil biri yatık duruyo

Senin kaç ay olmuştu canım?

Umi Ümit filize oldum sizin doktorunuz kimdi

Canım senin şuanki durumun çok çok normal sakın kafana takma çok erken

Canım ayn dertten yakınıyorum kaç ay oluyo senin ben bugün üçüncü aya girdim aynen benimde ucunda yamukluk var ve delikler eşit değil biri yatık duruyo
AYNI DERT BENDE DE VAR.FATİH DAĞDELEN E 2.AMELİYATIMI OLDUM.GARANTİ VERDİ.AMELİYAT OLANA KADAR GAYET İLGİLİYDİ.BUGÜN 1 SENE OLDU BURNUM HEM YİNE YAMUK HEM KIKIRDAĞIM DÜŞÜP BURUN KANATINA YAPIŞMIŞ.BUGÜN GİTTİĞİMDE SESİ MIRMIR NE DESEM OLUR OKADAR.KİM YAMUK DİYORSA GİT ONA YAPTIR DEMEZMİ!ÇILDIRDIM.HEM BANA GARANTİ VERİYOR.HEM DÜZELTME YOK HEMDE ÜSTÜNE KIKIRDAK SORUNU EKLEDİ.HARAM ETTİM PARAMI DAVA AÇACAĞIM.O ANCA SAÇ EKLESİN.YAĞ ALSIN.

Üzgünüm burunda sorun var allah yardmcn olsun revizyon luk görünüyor ucu da top gbi birde Yamukluk var

Seni çok iyi anlıyorum ne kadara olmustun

Arkadaşım sen hangi doktorda oldun acaba öğrenebilirmiyim?

CANIM YA ÇOK ÜZÜLDÜM Bİ DÜNYA PARADA VERMİŞSİNDİR ŞİMDİ YAZIK YA HAKKINI ARA VALLA HİÇ İHMAL ETME

Arkadaşım sen hangi doktorda oldun acaba öğrenebilirmiyim?
merhaba canım, benim doktorum Op. Dr. Bekir Sivri.. şu an yirminci günümdeyim ve hiçbir problemle karşılaşmadım, istediğin kadar araştırabilirsin şu ana kadar hakkında tek bir şikayet bile duymadım eşi ile birlikle bütün hastalarına ameliyat öncesinde gösterdiği ilgiyi ameliyat sonrasında da gösteren dünya şekeri iki doktor bekir sivri ve ayşegül sivri.. kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ediyorum zaten muayene için( muayene ücretsiz ) gidersen eğer beni anlayacaksın.. benim burnumda bekir sivrinin imzası var, muayene için gittiğim ilk doktordu ve sebebini bilmediğim bi şekilde güvenmek istedim ona bana o güveni verdi.. dilersen burnumun fotoğraflarını da paylaşabilirim fikir olur :)

Evet cnm burnunu Paylaş birde fiyat aralığı neydi

burdan fiyat vermek doğru olur mu bilmiyorum dilersen özel mesaj olarak yazabilirim ama piyasadaki çoğu doktordan daha uygun olduğunu söyleyebilirim bu da burnuşumun 17 günlük hali,henüz şiş ama gün geçtikçe iniyor sanki :)

H Harika olmuş çok geçmiş olsun

d.r ismi nedir?ist.damı?kanatlara birşey yapmışmı?sanki daralmış gibi!harika duruyor.masajlarını ihmal etme.güle güle kullan.darısı başıma
doktorum ataşehir uphill towers da, Op. Dr. Bekir Sivri, burnumun kanatlarını içerden küçülttüğünü söylemişti sanırım ama emin değilim yanıltmak istemem sizi :) beğenmenize çok sevindim ..doktorum burnuma masaj vermedi.. ellemiyorum bende pek, bakalım 6 ay 1 yıl sonra nasıl bi şekle girecek :)

Kizlar bu hafta doktorum banada masaj vericek nasil yapiyosunuz nasik oluyo on bilgim olsun =)

Burun şekline göre cnm benimki aşağıdan yukarı iki yandan günde 30 kere sağdan sola kemiğe doğru her aklıma geldiğinde şeklinde verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…