- 7 Şubat 2015
- 133
- 17
- 36
Canım ayn dertten yakınıyorum kaç ay oluyo senin ben bugün üçüncü aya girdim aynen benimde ucunda yamukluk var ve delikler eşit değil biri yatık duruyoÖnden ve yan profilden görünümü böyle.ucundaki yamukluk belirgin bir şekilde.burnumun ucu sağa doğru yamuk olduğundan sağ ve sol profil aynı değil.burdaki resimde soldan çekilmiş ya sağa göre ucu daha ufak duruyor.
Yorum sizde...
Önden ve yan profilden görünümü böyle.ucundaki yamukluk belirgin bir şekilde.burnumun ucu sağa doğru yamuk olduğundan sağ ve sol profil aynı değil.burdaki resimde soldan çekilmiş ya sağa göre ucu daha ufak duruyor.
Yorum sizde...
Ümit filize oldum sizin doktorunuz kimdigerçekten dediğin kadar varmış ben ufak bi sorun diye düşünmüştümdoktorunun ismini söylersen burda ameliyat olmak isteyen kişiler de daha sağlıklı kararlar alabilirler.. eğer tekrar ameliyat olmak istersen kesinlikle kendi doktorumu gözüm kapalı öneririm sana..
Canım senin şuanki durumun çok çok normal sakın kafana takma çok erkenBenımde aynı sıkıntı sımdı sağ a yamuk senelerce Öyledi Dr oraya çeker derdi masaj verdı normalde kımse fark etmıyor. Resımlerde çok beli 20 gün oldu sağ taraf daha Şiş orası inince düzelirmi bıraz daha lütfen bilenler yorumm
AYNI DERT BENDE DE VAR.FATİH DAĞDELEN E 2.AMELİYATIMI OLDUM.GARANTİ VERDİ.AMELİYAT OLANA KADAR GAYET İLGİLİYDİ.BUGÜN 1 SENE OLDU BURNUM HEM YİNE YAMUK HEM KIKIRDAĞIM DÜŞÜP BURUN KANATINA YAPIŞMIŞ.BUGÜN GİTTİĞİMDE SESİ MIRMIR NE DESEM OLUR OKADAR.KİM YAMUK DİYORSA GİT ONA YAPTIR DEMEZMİ!ÇILDIRDIM.HEM BANA GARANTİ VERİYOR.HEM DÜZELTME YOK HEMDE ÜSTÜNE KIKIRDAK SORUNU EKLEDİ.HARAM ETTİM PARAMI DAVA AÇACAĞIM.O ANCA SAÇ EKLESİN.YAĞ ALSIN.Canım ayn dertten yakınıyorum kaç ay oluyo senin ben bugün üçüncü aya girdim aynen benimde ucunda yamukluk var ve delikler eşit değil biri yatık duruyo
Seni çok iyi anlıyorum ne kadara olmustunAYNI DERT BENDE DE VAR.FATİH DAĞDELEN E 2.AMELİYATIMI OLDUM.GARANTİ VERDİ.AMELİYAT OLANA KADAR GAYET İLGİLİYDİ.BUGÜN 1 SENE OLDU BURNUM HEM YİNE YAMUK HEM KIKIRDAĞIM DÜŞÜP BURUN KANATINA YAPIŞMIŞ.BUGÜN GİTTİĞİMDE SESİ MIRMIR NE DESEM OLUR OKADAR.KİM YAMUK DİYORSA GİT ONA YAPTIR DEMEZMİ!ÇILDIRDIM.HEM BANA GARANTİ VERİYOR.HEM DÜZELTME YOK HEMDE ÜSTÜNE KIKIRDAK SORUNU EKLEDİ.HARAM ETTİM PARAMI DAVA AÇACAĞIM.O ANCA SAÇ EKLESİN.YAĞ ALSIN.
Arkadaşım sen hangi doktorda oldun acaba öğrenebilirmiyim?gerçekten dediğin kadar varmış ben ufak bi sorun diye düşünmüştümdoktorunun ismini söylersen burda ameliyat olmak isteyen kişiler de daha sağlıklı kararlar alabilirler.. eğer tekrar ameliyat olmak istersen kesinlikle kendi doktorumu gözüm kapalı öneririm sana..
CANIM YA ÇOK ÜZÜLDÜM Bİ DÜNYA PARADA VERMİŞSİNDİR ŞİMDİ YAZIK YA HAKKINI ARA VALLA HİÇ İHMAL ETMEAYNI DERT BENDE DE VAR.FATİH DAĞDELEN E 2.AMELİYATIMI OLDUM.GARANTİ VERDİ.AMELİYAT OLANA KADAR GAYET İLGİLİYDİ.BUGÜN 1 SENE OLDU BURNUM HEM YİNE YAMUK HEM KIKIRDAĞIM DÜŞÜP BURUN KANATINA YAPIŞMIŞ.BUGÜN GİTTİĞİMDE SESİ MIRMIR NE DESEM OLUR OKADAR.KİM YAMUK DİYORSA GİT ONA YAPTIR DEMEZMİ!ÇILDIRDIM.HEM BANA GARANTİ VERİYOR.HEM DÜZELTME YOK HEMDE ÜSTÜNE KIKIRDAK SORUNU EKLEDİ.HARAM ETTİM PARAMI DAVA AÇACAĞIM.O ANCA SAÇ EKLESİN.YAĞ ALSIN.
merhaba canım, benim doktorum Op. Dr. Bekir Sivri.. şu an yirminci günümdeyim ve hiçbir problemle karşılaşmadımArkadaşım sen hangi doktorda oldun acaba öğrenebilirmiyim?
Evet cnm burnunu Paylaş birde fiyat aralığı neydimerhaba canım, benim doktorum Op. Dr. Bekir Sivri.. şu an yirminci günümdeyim ve hiçbir problemle karşılaşmadım, istediğin kadar araştırabilirsin şu ana kadar hakkında tek bir şikayet bile duymadım eşi ile birlikle bütün hastalarına ameliyat öncesinde gösterdiği ilgiyi ameliyat sonrasında da gösteren dünya şekeri iki doktor bekir sivri ve ayşegül sivri.. kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ediyorum zaten muayene için( muayene ücretsiz ) gidersen eğer beni anlayacaksın.. benim burnumda bekir sivrinin imzası var, muayene için gittiğim ilk doktordu ve sebebini bilmediğim bi şekilde güvenmek istedim ona bana o güveni verdi.. dilersen burnumun fotoğraflarını da paylaşabilirim fikir olur :)
Harika olmuş çok geçmiş olsunburdan fiyat vermek doğru olur mu bilmiyorum dilersen özel mesaj olarak yazabilirim ama piyasadaki çoğu doktordan daha uygun olduğunu söyleyebilirimbu da burnuşumun 17 günlük hali,henüz şiş ama gün geçtikçe iniyor sanki :)
10bin canımSeni çok iyi anlıyorum ne kadara olmustun
d.r ismi nedir?ist.damı?kanatlara birşey yapmışmı?sanki daralmış gibi!harika duruyor.masajlarını ihmal etme.güle güle kullan.darısı başımateşekkür ederim
doktorum ataşehir uphill towers da, Op. Dr. Bekir Sivri, burnumun kanatlarını içerden küçülttüğünü söylemişti sanırım ama emin değilim yanıltmak istemem sizi :) beğenmenize çok sevindim ..doktorum burnuma masaj vermedi.. ellemiyorum bende pek, bakalım 6 ay 1 yıl sonra nasıl bi şekle girecek :)d.r ismi nedir?ist.damı?kanatlara birşey yapmışmı?sanki daralmış gibi!harika duruyor.masajlarını ihmal etme.güle güle kullan.darısı başıma