doktor kimMerhaba arkadaşlar ;
Doktorumdan ve çıkardığı doğallıktan yana memnunum ama burnum alçıdan yamuk çıktı ve doktorumun da tavsiyesiyle masajlarımı aksatmadan yaptım yapıyorum fakat ameliyatımın üzerinden 3 buçuk ay geçmesinerağmen hala ucunda sağa doğru bi yamukluk var.
bundan sonra geçmez diye kaygılanıyorum.Lütfen bilinçli olan deneyimli arkadaşlarım bana yardım edin
o kemerimsi şişlik bende de var, ne zaman geçti sorabilir miyim acaba benim henüz onbeşinci günümcevaplarınız için çok teşekkür ederim gelecek hafta gideceğim doktoruma.
burnum irice kemerli ve ucu da büyüktü doktorum çok doğal ve güzel bir burun yaptı bu yüzden doktorumun adını vermek istemiyorum.aslında memnunum şeklinden ama hafif bir eğrilik durumu da devam ediyor.
alçıdan zaten yamuk ve tam kemerimin olduğu yerde kemerimsi bir şişlik vardı ve o tamamen geçti artık bunu da bilgi açısından paylaşmak istedim
korkutmayın lütfen ben tekrar bıçak altına yatmak istemiyorum :/ doktor geçer demişti bekleyeceğim umarım geçerburun üstünde mercimek büyüklüğünde çıkıntı gibi bişey varsa , o geçmiyor yenıden düzeltilmesi lazım ,
Bende ameliyat olalı 9ay oldu ama hala fotoğraflarda falan yamuk çıkıyo kimi arkadasların 3. Ayda bile yamuk değil. Bu saatten sonrada ben duzeleceğini sanmıyorum zaten tekrar olmak istiyorum
Valla uç ay sonra mucize beklemiyorum biçimsiz flaşlı bakcanım 1 yıla kadar anca oturuyor biraz daha belki belki düzelir , umudunu kesmebenim de burnumun ucundaki şişlik günden güne iniyor fark edebiliyorum ama kemerimsi şişlik hala duruyor umarım ödem yada başka bi şeydir de zamanla geçer ama geçmese bile fazla takmıyorum kafama eski haline göre on numara
Evet gerçekten de öyle canım.. İyi bi burun estetiği doktoruna çıkıp tekrardan ameliyat olman gerekebilir. Ciddi bi problem çünküÖnden ve yan profilden görünümü böyle.ucundaki yamukluk belirgin bir şekilde.burnumun ucu sağa doğru yamuk olduğundan sağ ve sol profil aynı değil.burdaki resimde soldan çekilmiş ya sağa göre ucu daha ufak duruyor.
Yorum sizde...
gerçekten dediğin kadar varmış ben ufak bi sorun diye düşünmüştümValla uç ay sonra mucize beklemiyorum biçimsiz flaşlı bak