yamuk burnum :(

canchu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
673
597
Merhaba arkadaşlar ;
Doktorumdan ve çıkardığı doğallıktan yana memnunum ama burnum alçıdan yamuk çıktı ve doktorumun da tavsiyesiyle masajlarımı aksatmadan yaptım yapıyorum fakat ameliyatımın üzerinden 3 buçuk ay geçmesinerağmen hala ucunda sağa doğru bi yamukluk var.
bundan sonra geçmez diye kaygılanıyorum.Lütfen bilinçli olan deneyimli arkadaşlarım bana yardım edin

doktor kim

en az 6 ay hatta 1 seneyi bulurmus sisliklerin inmesi, sislikler esit inmedigi icin yamukluk hissi verebilir. sabirla beklemek lazim

Kıkırdak hafızası diye bir durumdan bahsetti benim doktorum. Daha fazla yamulmaz ama çok ta düzelmez diye de ekledi. Benim ameliyatımın üzerinden bir sene iki ay geçti, yamukluk hala aynı. Yani geçeceğini zannetmiyorum. Ben de doktoruma gidip düzeltmesini isteyeceğim. Siz de bence gidip kendisine şikayetinizi belirtin.

Sevgiler,

geçmiş olsun canım aynı durum bende de var sola doğru benimde ama düzeleceğini sanmam benim de u yüzden ciddi anlamda psikolojim bozuldu üç ay dolmadı daha ama revizyon düşünüyorum

cevaplarınız için çok teşekkür ederim gelecek hafta gideceğim doktoruma.
burnum irice kemerli ve ucu da büyüktü doktorum çok doğal ve güzel bir burun yaptı bu yüzden doktorumun adını vermek istemiyorum.aslında memnunum şeklinden ama hafif bir eğrilik durumu da devam ediyor.
alçıdan zaten yamuk ve tam kemerimin olduğu yerde kemerimsi bir şişlik vardı ve o tamamen geçti artık bunu da bilgi açısından paylaşmak istedim

o kemerimsi şişlik bende de var, ne zaman geçti sorabilir miyim acaba benim henüz onbeşinci günüm

burun üstünde mercimek büyüklüğünde çıkıntı gibi bişey varsa , o geçmiyor yenıden düzeltilmesi lazım ,

Kemerimsi şişlik yaklaşık 1 ay kadar önce gözle görünmeyecek kadar kayboldu,şuan sadece elimle dokunduğumda hissedebiliyorum hafif bir şekilde olduğunu.şuan 3 buçuk ayım doldu.sırtı dümdüz şuan.
Özellikle sizin gibi 15 günlükken sanki ameliyat olmamıştım gibi kemerim vardı sinirden ağlıyodum.her hafta doktorumun yanına gidiyordum geçmeyeceğinden korktuğumdan.doktorum bana ona uygun masaj e geceleri takmam için bant verdi.çok faydası oldu.ayrıca bu şişliğin bir kaç sebebi olabilirmiş.yapay kıkırdak olması ,kendi Kıkırdağından parça alması ve ameliyatta doktorun yaptığı bir hatadan dolayı oluşuyor.
Benim doktorum hiçbirşekilde kıkırdak koymadığını ve zamanla geçeceğini söylemişti.öncelikle bunu sormalısınız.inşallah sizinde geçer...

Bende ameliyat olalı 9ay oldu ama hala fotoğraflarda falan yamuk çıkıyo kimi arkadasların 3. Ayda bile yamuk değil. Bu saatten sonrada ben duzeleceğini sanmıyorum zaten tekrar olmak istiyorum

Bende ameliyat olalı 9ay oldu ama hala fotoğraflarda falan yamuk çıkıyo kimi arkadasların 3. Ayda bile yamuk değil. Bu saatten sonrada ben duzeleceğini sanmıyorum zaten tekrar olmak istiyorum

canım 1 yıla kadar anca oturuyor biraz daha belki belki düzelir , umudunu kesme benim de burnumun ucundaki şişlik günden güne iniyor fark edebiliyorum ama kemerimsi şişlik hala duruyor umarım ödem yada başka bi şeydir de zamanla geçer ama geçmese bile fazla takmıyorum kafama eski haline göre on numara

Valla uç ay sonra mucize beklemiyorum biçimsiz flaşlı bak

Eklentiler

• WP_20150506_021.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 563
  • WP_20150506_022.jpg
    115,5 KB · Görüntüleme: 559
  • WP_20150506_025.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 559
arkadaşım acaba doktorunun ismini öğrenebilirmiyim? Doktor hakkında biraz bilgi sahibi olmuş olalım. Burdaki arkadaşlarada yardımı dokunabilir

Önden ve yan profilden görünümü böyle.ucundaki yamukluk belirgin bir şekilde.burnumun ucu sağa doğru yamuk olduğundan sağ ve sol profil aynı değil.burdaki resimde soldan çekilmiş ya sağa göre ucu daha ufak duruyor.
Yorum sizde...

Eklentiler

• image.jpg
    198,1 KB · Görüntüleme: 562
Evet gerçekten de öyle canım.. İyi bi burun estetiği doktoruna çıkıp tekrardan ameliyat olman gerekebilir. Ciddi bi problem çünkü

Valla uç ay sonra mucize beklemiyorum biçimsiz flaşlı bak
gerçekten dediğin kadar varmış ben ufak bi sorun diye düşünmüştüm doktorunun ismini söylersen burda ameliyat olmak isteyen kişiler de daha sağlıklı kararlar alabilirler.. eğer tekrar ameliyat olmak istersen kesinlikle kendi doktorumu gözüm kapalı öneririm sana..

Benımde aynı sıkıntı sımdı sağ a yamuk senelerce Öyledi Dr oraya çeker derdi masaj verdı normalde kımse fark etmıyor. Resımlerde çok beli 20 gün oldu sağ taraf daha Şiş orası inince düzelirmi bıraz daha lütfen bilenler yorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…