- 4 Nisan 2015
- 239
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
VALLA BEN 2 AMELİYATTADA YAMUK OLDUĞUNU ŞİŞKEN ANLAYIP KAHRETTİM HEP.ŞİŞLER İNİNCE DAHA DA OTURUYOR EĞRİLİK.ORADA BURADA BURNU ALÇILI AMA DÜZGÜN,UCU GÜZEL HOKKA GİBİ BURUNLARI GÖRÜNCE ANNEME :BAK ONUN Kİ DE BANDAJLI,NASIL GÜZEL,BİDE BENİM KİNE BAK DİYORDUM.MAALESEF HAKLI ÇIKTIM 2 KEZ.AAAH AH!SENİN BÖYLE BİR SORUNUNMU VARKİ?HAYIRDIR?Benimde burnumun ucu yamuktu ve şişler inince düzeldi diyen yok mu aranızda?
Ucu için mi geçerli benim safa yamuk ama şiş inince düzeliyor gibi alcidan yamuk çıktı düzelir mi 20 günlükVALLA BEN 2 AMELİYATTADA YAMUK OLDUĞUNU ŞİŞKEN ANLAYIP KAHRETTİM HEP.ŞİŞLER İNİNCE DAHA DA OTURUYOR EĞRİLİK.ORADA BURADA BURNU ALÇILI AMA DÜZGÜN,UCU GÜZEL HOKKA GİBİ BURUNLARI GÖRÜNCE ANNEME :BAK ONUN Kİ DE BANDAJLI,NASIL GÜZEL,BİDE BENİM KİNE BAK DİYORDUM.MAALESEF HAKLI ÇIKTIM 2 KEZ.AAAH AH!SENİN BÖYLE BİR SORUNUNMU VARKİ?HAYIRDIR?
MORAL BOZMAK GİBİ OLMASIN AMA ŞİŞ İNİNCE BELİRGİNLEŞİYOR!UMARIM SADECE SENİN FARKEDECEĞİN KADAR EĞRİLİK VARDIR.Ucu için mi geçerli benim safa yamuk ama şiş inince düzeliyor gibi alcidan yamuk çıktı düzelir mi 20 günlük
Genelde farkedilmiyor ama resimlerde belli oluyor. Çok üzüldüm şimdi inşallah düzelir sizin kaç ay oldu bir de işlem neydi yapilanMORAL BOZMAK GİBİ OLMASIN AMA ŞİŞ İNİNCE BELİRGİNLEŞİYOR!UMARIM SADECE SENİN FARKEDECEĞİN KADAR EĞRİLİK VARDIR.
BENİM İLK YAPILAN YAMUKLUĞU DÜZELTME AMAÇLI YİNE ESTETİKTİ!1 SENE OLUCAK BİR HAFTA SONRAGenelde farkedilmiyor ama resimlerde belli oluyor. Çok üzüldüm şimdi inşallah düzelir sizin kaç ay oldu bir de işlem neydi yapilan
Buda mi yamuk oldu.yani duzelmiyor diyosunBENİM İLK YAPILAN YAMUKLUĞU DÜZELTME AMAÇLI YİNE ESTETİKTİ!1 SENE OLUCAK BİR HAFTA SONRA
AYNEN ,ASLINDA DÜZELTİLİRDE BEN YANLIŞ D.R.SEÇMİŞİMBuda mi yamuk oldu.yani duzelmiyor diyosun
VALLA BEN 2 AMELİYATTADA YAMUK OLDUĞUNU ŞİŞKEN ANLAYIP KAHRETTİM HEP.ŞİŞLER İNİNCE DAHA DA OTURUYOR EĞRİLİK.ORADA BURADA BURNU ALÇILI AMA DÜZGÜN,UCU GÜZEL HOKKA GİBİ BURUNLARI GÖRÜNCE ANNEME :BAK ONUN Kİ DE BANDAJLI,NASIL GÜZEL,BİDE BENİM KİNE BAK DİYORDUM.MAALESEF HAKLI ÇIKTIM 2 KEZ.AAAH AH!SENİN BÖYLE BİR SORUNUNMU VARKİ?HAYIRDIR?[/QUOTE
Selam ...
Konuyu ben açmıştım 3 buçuk aydır burnumtun ucu sağa doğru yatık duruyor sanırım 1,2veya 3.sayfada fotoğraflarımı paylaştım ordan da bakabilirsiniz.daha da yamuktu sağa ,şişler inince biraz daha az göze batıyor.aslında izmirde herkesin memnun olduğu ve yaptığı doğal burunlarla meşhur olan bir doktora ameliyat oldum ama neden böyle oldu bilmiyorum aynaya bakınca o kadar değilde fotoğraflarda bariz belirgin.
2.ameliyatı olamam lütfen bu eğriliği geçen arkadaşlarım da konuya katılabilirmi??
kacıncı günündesin şu an, bazı kişilerin de ordaki kıkırdak oyuntusu çok çirkin duruyor sende kıkırdak var ama olmayınca daha kötü duruyor bence özlem yılmazın öyle meselaBakın kızlar sırf şu burnumun ortasındaki kıkırdağın ortadan ikiye ayrılmış gibi duruyo o yüzden ameliyat olmuştum ama hiçbi değişiklik olmadı yine aynı ((
9.aydayım ((( tekrar olmak istiyorum nefret ediyorum burnumdankacıncı günündesin şu an, bazı kişilerin de ordaki kıkırdak oyuntusu çok çirkin duruyor sende kıkırdak var ama olmayınca daha kötü duruyor bence özlem yılmazın öyle mesela
üzülme tatlım tam resmini paylaşsan önden benimde öyle gıbı9.aydayım ((( tekrar olmak istiyorum nefret ediyorum burnumdan
Valla kendi burnum gibi kimsede görmedim. Akşam ışığıyla pek belli olmuyo. Ön kamerayla çekincede hala bi deliği küçük çıkıyo çıldırıcam.üzülme tatlım tam resmini paylaşsan önden benimde öyle gıbı
Canım ya öyle düşünme her şeyin vardır bi çaresi .. istanbuldaysan kesinlikle bekir sivri ye görünmeni tavsiye ederimüzülme tatlım tam resmini paylaşsan önden benimde öyle gıbı
9ay oldu canım hala şiş zaten ucunu hissetmiyorumNe kdar oldu ameliyat olali odemden olabilir o