yamuk burnum :(

Benimde burnumun ucu yamuktu ve şişler inince düzeldi diyen yok mu aranızda?

Benimde burnumun ucu yamuktu ve şişler inince düzeldi diyen yok mu aranızda?
VALLA BEN 2 AMELİYATTADA YAMUK OLDUĞUNU ŞİŞKEN ANLAYIP KAHRETTİM HEP.ŞİŞLER İNİNCE DAHA DA OTURUYOR EĞRİLİK.ORADA BURADA BURNU ALÇILI AMA DÜZGÜN,UCU GÜZEL HOKKA GİBİ BURUNLARI GÖRÜNCE ANNEME :BAK ONUN Kİ DE BANDAJLI,NASIL GÜZEL,BİDE BENİM KİNE BAK DİYORDUM.MAALESEF HAKLI ÇIKTIM 2 KEZ.AAAH AH!SENİN BÖYLE BİR SORUNUNMU VARKİ?HAYIRDIR?

VALLA BEN 2 AMELİYATTADA YAMUK OLDUĞUNU ŞİŞKEN ANLAYIP KAHRETTİM HEP.ŞİŞLER İNİNCE DAHA DA OTURUYOR EĞRİLİK.ORADA BURADA BURNU ALÇILI AMA DÜZGÜN,UCU GÜZEL HOKKA GİBİ BURUNLARI GÖRÜNCE ANNEME :BAK ONUN Kİ DE BANDAJLI,NASIL GÜZEL,BİDE BENİM KİNE BAK DİYORDUM.MAALESEF HAKLI ÇIKTIM 2 KEZ.AAAH AH!SENİN BÖYLE BİR SORUNUNMU VARKİ?HAYIRDIR?
Ucu için mi geçerli benim safa yamuk ama şiş inince düzeliyor gibi alcidan yamuk çıktı düzelir mi 20 günlük

MORAL BOZMAK GİBİ OLMASIN AMA ŞİŞ İNİNCE BELİRGİNLEŞİYOR!UMARIM SADECE SENİN FARKEDECEĞİN KADAR EĞRİLİK VARDIR.
Genelde farkedilmiyor ama resimlerde belli oluyor. Çok üzüldüm şimdi inşallah düzelir:KK43: sizin kaç ay oldu bir de işlem neydi yapilan

Selam
VALLA BEN 2 AMELİYATTADA YAMUK OLDUĞUNU ŞİŞKEN ANLAYIP KAHRETTİM HEP.ŞİŞLER İNİNCE DAHA DA OTURUYOR EĞRİLİK.ORADA BURADA BURNU ALÇILI AMA DÜZGÜN,UCU GÜZEL HOKKA GİBİ BURUNLARI GÖRÜNCE ANNEME :BAK ONUN Kİ DE BANDAJLI,NASIL GÜZEL,BİDE BENİM KİNE BAK DİYORDUM.MAALESEF HAKLI ÇIKTIM 2 KEZ.AAAH AH!SENİN BÖYLE BİR SORUNUNMU VARKİ?HAYIRDIR?[/QUOTE
Selam ...
Konuyu ben açmıştım 3 buçuk aydır burnumtun ucu sağa doğru yatık duruyor sanırım 1,2veya 3.sayfada fotoğraflarımı paylaştım ordan da bakabilirsiniz.daha da yamuktu sağa ,şişler inince biraz daha az göze batıyor.aslında izmirde herkesin memnun olduğu ve yaptığı doğal burunlarla meşhur olan bir doktora ameliyat oldum ama neden böyle oldu bilmiyorum aynaya bakınca o kadar değilde fotoğraflarda bariz belirgin.
2.ameliyatı olamam lütfen bu eğriliği geçen arkadaşlarım da konuya katılabilirmi??

Konuyu ben açmıştım 3 buçuk aydır burnumun ucu sağa doğru yatık duruyor sanırım 1,2veya 3.sayfada fotoğraflarımı paylaştım ordan da bakabilirsiniz.daha da yarıkta sağa ,şişler inince biraz daha az göze batıyor.aslında izmirde herkesin memnun olduğu ve yaptığı doğal burunlarla meşhur olan bir doktora ameliyat oldum ama neden böyle oldu bilmiyorum aynaya bakınca o kadar değilde fotoğraflarda bariz belirgin.
2.ameliyatı olamam lütfen bu eğriliği geçen arkadaşlarım da konuya katılabilirmi??[/QUOTE]

Bakın kızlar sırf şu burnumun ortasındaki kıkırdağın ortadan ikiye ayrılmış gibi duruyo o yüzden ameliyat olmuştum ama hiçbi değişiklik olmadı yine aynı :KK43:((

Eklentiler

• WP_20150509_020.jpg
    WP_20150509_020.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 515
Bakın kızlar sırf şu burnumun ortasındaki kıkırdağın ortadan ikiye ayrılmış gibi duruyo o yüzden ameliyat olmuştum ama hiçbi değişiklik olmadı yine aynı :KK43:((
kacıncı günündesin şu an, bazı kişilerin de ordaki kıkırdak oyuntusu çok çirkin duruyor sende kıkırdak var ama olmayınca daha kötü duruyor bence özlem yılmazın öyle mesela :KK43:

kacıncı günündesin şu an, bazı kişilerin de ordaki kıkırdak oyuntusu çok çirkin duruyor sende kıkırdak var ama olmayınca daha kötü duruyor bence özlem yılmazın öyle mesela :KK43:
9.aydayım :KK43:((( tekrar olmak istiyorum nefret ediyorum burnumdan

üzülme tatlım tam resmini paylaşsan önden benimde öyle gıbı
Valla kendi burnum gibi kimsede görmedim. Akşam ışığıyla pek belli olmuyo. Ön kamerayla çekincede hala bi deliği küçük çıkıyo çıldırıcam.

Eklentiler

• WP_20150509_027.jpg
    WP_20150509_027.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 450
X