- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm fakat ben Antalya dayım burada araştırıyorum denize cakilanda var insan korkuyor ayrıca ama süper deneyim olsa gerek.profesyonel parasutculuk forumlarını araştır. Uöamk derede yapıyorlardı bi sütre önce. Yada fethiye ölüdenizde yapabilirsin sonuçta oraa bunu yapan ve tecrübeli çk
Gel kız beraber yapalım walla aynı uçmak uçmak ve sadece uçmak istiyorumbende istiyorummm
kesinlikle bi yerden atlamak, uçmak, yüksek biyerlerde bişeyler yapmak istiyorum![]()
Ölüm varsa boşver. Parasailing yap sende. O da cok keyifliBu konu nereye açılır ki kısa ve net yamac paraşütü deneyimi yaşayanlar beni bilgilendirir misiniz.Hoca eşliğinde yamac parasutu yapmak istiyorum fakat işin ucunda ölüm var.Yapmasamda bu tutku içimde kalacak ne yapıcam ben.
Adrenalin bu olsa gerek biraz ölüm korkusu birazda eğlence ucalim derken gebermiyeyim deİyi cesaret vallaBen daha ayaklarım yerden kesilirken can verirdim eminim :)
Allah korusun. Bir sorun olmaz inşallah.Adrenalin bu olsa gerek biraz ölüm korkusu birazda eğlence ucalim derken gebermiyeyim de![]()
Aynen ya birini yapıcam bi tecrübe etmekte fayda varÖlüm varsa boşver. Parasailing yap sende. O da cok keyifli
Aminn cnmAllah korusun. Bir sorun olmaz inşallah.
Araştırıcı hemen çok sağol cnmAntalyada türk hava kurumunun karain eğitim merkezi var. ayrıca hemen hemen tüm ilçelerde şubesi var. thk'nın sitesinden de bilgi alabilirsiniz
rica ederim eğitimler ücretsiz bilindiği gibi.Araştırıcı hemen çok sağol cnm
profil resmimden de çok açık bence zaten ne istediğimGel kız beraber yapalım walla aynı uçmak uçmak ve sadece uçmak istiyorum
Yoo cnm ben Eğtim almak istemiyorum aslında pilotları beraber yapmak 8stiyorum.O kadar zamanım olmaz bebeklerim varrica ederim eğitimler ücretsiz bilindiği gibi.
Aaa çok şekersin walla aynen Ohhh kafa dengi arkadaş buldum ucalim wallaprofil resmimden de çok açık bence zaten ne istediğim
olabilir valla antalyaya yazın geliyorum sık sık bence bunu yapmalıyız![]()
Yaaaa bende yapmak istiyorummmmmmmmmmBen yaptim yamac parasutu, inanilmaz bir deneyim,fethiye'de yaptim. 1800 metreden atladim ☺
Güzel. Organixeyi geçince sağda karain havaalanı var. Oradan bilgi alabilirsin. Ayrıca sezon başında 100 tl ye. Su sporlarında ki parasutu dene önceEvet cnm fakat ben Antalya dayım burada araştırıyorum denize cakilanda var insan korkuyor ayrıca ama süper deneyim olsa gerek.