• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yamac parasutu

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
39
Bu konu nereye açılır ki kısa ve net yamac paraşütü deneyimi yaşayanlar beni bilgilendirir misiniz.Hoca eşliğinde yamac parasutu yapmak istiyorum fakat işin ucunda ölüm var.Yapmasamda bu tutku içimde kalacak ne yapıcam ben.

profesyonel parasutculuk forumlarını araştır. Uöamk derede yapıyorlardı bi sütre önce. Yada fethiye ölüdenizde yapabilirsin sonuçta oraa bunu yapan ve tecrübeli çk

profesyonel parasutculuk forumlarını araştır. Uöamk derede yapıyorlardı bi sütre önce. Yada fethiye ölüdenizde yapabilirsin sonuçta oraa bunu yapan ve tecrübeli çk
Evet cnm fakat ben Antalya dayım burada araştırıyorum denize cakilanda var insan korkuyor ayrıca ama süper deneyim olsa gerek.

bende istiyorummm :rolleyes:
kesinlikle bi yerden atlamak, uçmak, yüksek biyerlerde bişeyler yapmak istiyorum :rolleyes:

İyi cesaret valla:KK9: Ben daha ayaklarım yerden kesilirken can verirdim eminim :)

Bu konu nereye açılır ki kısa ve net yamac paraşütü deneyimi yaşayanlar beni bilgilendirir misiniz.Hoca eşliğinde yamac parasutu yapmak istiyorum fakat işin ucunda ölüm var.Yapmasamda bu tutku içimde kalacak ne yapıcam ben.
Ölüm varsa boşver. Parasailing yap sende. O da cok keyifli

Antalyada türk hava kurumunun karain eğitim merkezi var. ayrıca hemen hemen tüm ilçelerde şubesi var. thk'nın sitesinden de bilgi alabilirsiniz

profil resmimden de çok açık bence zaten ne istediğim :KK53:
olabilir valla antalyaya yazın geliyorum sık sık bence bunu yapmalıyız :rolleyes:
Aaa çok şekersin walla aynen Ohhh kafa dengi arkadaş buldum ucalim walla

Ben yaptim yamac parasutu, inanilmaz bir deneyim,fethiye'de yaptim. 1800 metreden atladim ☺

Ben yaptim yamac parasutu, inanilmaz bir deneyim,fethiye'de yaptim. 1800 metreden atladim ☺
Yaaaa bende yapmak istiyorummmmmmmmmm:rolleyes: ama işin içinde ölmek te var korkuyorum:KK71: bana cesaret ver:))):KK8:

Evet cnm fakat ben Antalya dayım burada araştırıyorum denize cakilanda var insan korkuyor ayrıca ama süper deneyim olsa gerek.
Güzel. Organixeyi geçince sağda karain havaalanı var. Oradan bilgi alabilirsin. Ayrıca sezon başında 100 tl ye. Su sporlarında ki parasutu dene önce

Back
X