yamaç paraşütü!

highup

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
6
0
16
Ankara
kızlar bakındım bakındım ancak buraya açtım konuyu. aranızda hiç yamaç paraşütü yapan veya yapanı tanıyanınız var mı? ben çok istiyorum ve üniversitemin bunun için kulübü var fakat çok korkuyorum. ne biliyim hep kötü şeyler beni bulur bir de öğretimi paralı olduğu için o kadar parayı verdikten sonra tepeye çıkıp ay ben yapamam dersem rezillik olur :D

seni korkutmak istemem ama babamın arkadaşının oğlu yamaç paraşütünde yaşamını yitirdi.. (ben çok istemiştim ama babamın hemen öne attığı engelleyici fikriydi)

rüzgar çok şiddetliymiş kontrolünü kaybetmiş ve kayalıklara çarparak yaşamını yitirmiş derdi..

ancak kardeşim geçen sene ölüdenizde yağmıştı bir seferlik turistik amaçlı , güzel olduğunu söylemişti..benimde içimde uhte kaldı işte...

fırsatın varsa değerlendir bence.. böyle şeyler insanın hayatına bir kez denk geliyor :34:

Bizim üniversitenin de var kulübü bir tane yakın arkadaşım suya çakıldı bu sene paraşütle Allah korumuş ki sadece yüzü gözü kan oldu yani ne bi sakatlık ne bir şey.Ama o şekilde ölen de olmuş bu çok cesaret ve aşk gerektiren bir şey.O arkadaşa dedim bırakacak mısın diye yok dedi hala devam ediyor çok seviyor

Back