• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarıyorum lütfen bana yardım edin, lütfen

Canım öncelikle umarım bu mutsuz zamanlarını çabucak atlatırsın. Bunları söylemekten dolayı gerçekten üzgünüm ama bu adam senden vazgeçmiş belki başkasıyla ilgileniyor bile olabilir. Yok kafam karışık yok şöyle yok böyle... bunlar erkeklerin bahaneleri sadece ki bunu daha birkaç hafta önce 30lu yaşlardaki bir erkek arkadaşım söyledi. Erkek ne istediğini bilir bunlar taktik dedi. Belki de yaşadığım kırgınlıklardandır ama erkeklere hiç güvenmiyorum bir erkek vazgeçtiği zaman bitiyor gerçekten de kafasında.
Geri gelir mi? Elbette gelir ama geldiği gibi de gider. İkinci bir ihtimal daha var; geri gelir ve her şey eskisinden çok daha iyi olur ki umarım bu olur. Yalnız lütfen kendini ikinci ihtimale kaptırma ve arayıp üstüne düşme. Evet çok zor ama kendini toparlamak zorundasın çünkü seni senden başka kimse iyileştiremez.

Cok haklisiniz... Ama dusunmeden duramiyorum malesef... Yine de kendim icin iyi bir seyler yapmak icin cabaliyorum artik. Umarim o da ne istediginin farkina varir. Artik aramiyorum, takip etmiyorum...

onun da duygularını anlaması için zamana ihtiyacı var bence.siz biraz kendinizi çekin üzerine düştükçe ters tepicek daha da uzaklaşıcak,kendiyle başbaşa kalsın...dönüceği varsa döner gelir zaten....

Eger gercekten seviyorsa donecektir diye dusunuyorum, hayatinda butun kotu seyler ust uste gelmisti bu donem, belki de ondan boyle oldu. Ama seviyorsa heralde doner, sonucta ayrilirken bu kadar bencil olabiliyosa, geri donmeyi de bencilce dusunup donebilir...

Güçlü bir kadin istiyor demek ki sizde ona güçlü görünün aglamayin siz dönmeyin mesajlar atmayın aramayin... oda bunu farkedince seviyorsa döner..

Kaçan kovalanir.. Biz duygularimizi dile getiriyoruz her turlu karsilarinda agliyoruz zannediyoruz ki belki gozyasima dayanamaz falan
. sonra da güçlü ol diyorlar. Emin ol onlari takmadiginda geri donuyor.

böyle kaçan birini nede kovalıyorsun..zaten ilişkide tadı tuzu kalmamış...sanki dünyada erkek tek o...daha nice erkekler çıkacaktır karşına seni seven ve senden kaçmayan..boşuna üzülme..kedinide harap etme...

taktik yap, baktın geri dönmüyor o taktiğe kendini inandır hayatına yeni birini al hemde çok yakışıklı olsun:KK55:

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum; bu adamdan birşeycik olmaz. Kardeşim de aynen böyle birine takılmıştı. Adam ayrıldı ama öyle bir bıraktı ki yok güvenemiyormuş, yok mutsuzmuş kardeşim (kız), yok efendim eski ilişkisinde aldatılmış.. Önce evlilik lafını alıp bir kandırıyorlar kızı ağzına iki bal çalarak sonra da malum son... Kanma derim. Kardeşime ailecek yalvardık sakın geri gitme diye; yine adama döndü. 3-5 ay sonra bu sefer kız kardeşim terketti. Çünkü adam yine aynı adam.. Bir kez bir erkek kafasına birşey yazdı mı mümkün değil değiştiremez. Bence bu tip şu an ilişkiye hazır değil. Bayağı yara almış. Böyle tipler yoğurdu zaten üfleye üfleye yer. Bir de ruhlarında paranoyaklık, kıskançlık varsa tamam. Vaktin varken kaç kendi psikolojini kurtar derim. Senin kendine güvenini ve mutluluğunu alıp götürmeden... Sana kıymet verenle ol her zaman. Seni seven kolay vazgeçemez. Salla gitsin. Asla arama. Ararsa açma. Buluşma. Git spor yap, arkadaşlarınla buluş, ailesiyle ilişiğini kes, kafanı dinle.

psikopatlık derecesinde kıskanç olmasına rağmen bana güvenmesi için çabaladım durdum. tek bi güzel söz tek bi iltifat işitmedim ama onu öyle kabul ettim. sürekli hediyeler aldım her fırsatta yanına gittim hep onu ne kadar çok sevdiğimi anlattım

Bence hatalı olduğun kısımlar bu yazdıkların kaldı ki mezarlıklar vazgeçilmeyenlerle doludur kimse vazgeçilmez değildir unut gitsin derim.

Bkz.. Yeni bir ilişkisi var.
Ben sana neler yapmışım.sen daha iyilerine layıksın falan hepsi hikaye üzgünüm...

Back
X