Canım öncelikle umarım bu mutsuz zamanlarını çabucak atlatırsın. Bunları söylemekten dolayı gerçekten üzgünüm ama bu adam senden vazgeçmiş belki başkasıyla ilgileniyor bile olabilir. Yok kafam karışık yok şöyle yok böyle... bunlar erkeklerin bahaneleri sadece ki bunu daha birkaç hafta önce 30lu yaşlardaki bir erkek arkadaşım söyledi. Erkek ne istediğini bilir bunlar taktik dedi. Belki de yaşadığım kırgınlıklardandır ama erkeklere hiç güvenmiyorum bir erkek vazgeçtiği zaman bitiyor gerçekten de kafasında.
Geri gelir mi? Elbette gelir ama geldiği gibi de gider. İkinci bir ihtimal daha var; geri gelir ve her şey eskisinden çok daha iyi olur ki umarım bu olur. Yalnız lütfen kendini ikinci ihtimale kaptırma ve arayıp üstüne düşme. Evet çok zor ama kendini toparlamak zorundasın çünkü seni senden başka kimse iyileştiremez.
Cok haklisiniz... Ama dusunmeden duramiyorum malesef... Yine de kendim icin iyi bir seyler yapmak icin cabaliyorum artik. Umarim o da ne istediginin farkina varir. Artik aramiyorum, takip etmiyorum...