nefes alamıyorum resmen şuan, çok kötüyüm. arkadaşlar lütfen yardım edin. 3buçuk senelik bir ilişkim vardı, geçen bayrama kadar. saçma sapan bir sebepten benden ayrıldı, haftalarca acı çektim, kendimi suçlu hissederek yalvardım yakardım, bikaç telefon konuşmasından sonra (ilişki istemediğine dair çok kesin konuşmalar) alakasızca görüşme isteğimi kabul etti ve görür görmez sıkıca sarılıp öptü... 2 hafta tekrar eskisi gibi devam ettik. uzun zamandır sorunlarımız hakkında konuşmuyorduk ve konuşmaya karar verdik bi gece. anlattı, anlattı, eski ilişkisinde aldatılmıştı ve hemen ardından tanışıp ilerlettik muhabbetimizi. bana da hiç güvenmedi, psikopatlık derecesinde kıskanç olmasına rağmen bana güvenmesi için çabaladım durdum. tek bi güzel söz tek bi iltifat işitmedim ama onu öyle kabul ettim. sürekli hediyeler aldım her fırsatta yanına gittim hep onu ne kadar çok sevdiğimi anlattım. ama bende bunu görememiş. çok sevdiğini söylüyo. bana şimdiye kadar hiç yalan söylemedi ve yalandan nefret ediyo. bu iki haftanın sonunda benden tekrar ayrıldı, ilişki istemediğini söyledi. ben tabi yine ağla zırla aciz salak bi kız gibi oldum karşısında, sonra bana ben karşımda güçlü bi kadın istiyorum, seni tanıdıgımda sen cok mutluydun cıvıl cıvıl bi genç kızdın, şimdi çokm utsuzsun sürekli ağlıyosun falan dedi, ona "bana kendimi hiç kadın gibi hissettirmedin" demiştim... bu çok üzmüş onu dediğine göre. ve bunun dışında uzun zamandır içimde tuttuğum bi çok şeyi o gece söyledim. bi kere ben elini tutmadan elimi tutmadın, bi kere de gelip öpmedin, hiç ben sana demeden seni seviyorum demedin ve daha niceleri. o gece ilk kez ağladığını gördüm, gerçekten çok üzüldü. ve normalde çok sert asla romantık olmayan bi tiptir. ve bu ayrılıktan sonra yine çok kararlı konuştu benle. arkadaşlar elim kolum bağlı başka bişey düşünemiyorum hiçbi şey yapamıyorum Allah rızası için bişey söyleyin, ben seviyorum hala bu beyinsizi, bu şekilde bitiren bi adam geri döner mi sizce? nolur akıl verin bana napmalıyım?