• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarıyorum lütfen bana yardım edin, lütfen

yeliziley

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
46
2
18
İstanbul
nefes alamıyorum resmen şuan, çok kötüyüm. arkadaşlar lütfen yardım edin. 3buçuk senelik bir ilişkim vardı, geçen bayrama kadar. saçma sapan bir sebepten benden ayrıldı, haftalarca acı çektim, kendimi suçlu hissederek yalvardım yakardım, bikaç telefon konuşmasından sonra (ilişki istemediğine dair çok kesin konuşmalar) alakasızca görüşme isteğimi kabul etti ve görür görmez sıkıca sarılıp öptü... 2 hafta tekrar eskisi gibi devam ettik. uzun zamandır sorunlarımız hakkında konuşmuyorduk ve konuşmaya karar verdik bi gece. anlattı, anlattı, eski ilişkisinde aldatılmıştı ve hemen ardından tanışıp ilerlettik muhabbetimizi. bana da hiç güvenmedi, psikopatlık derecesinde kıskanç olmasına rağmen bana güvenmesi için çabaladım durdum. tek bi güzel söz tek bi iltifat işitmedim ama onu öyle kabul ettim. sürekli hediyeler aldım her fırsatta yanına gittim hep onu ne kadar çok sevdiğimi anlattım. ama bende bunu görememiş. çok sevdiğini söylüyo. bana şimdiye kadar hiç yalan söylemedi ve yalandan nefret ediyo. bu iki haftanın sonunda benden tekrar ayrıldı, ilişki istemediğini söyledi. ben tabi yine ağla zırla aciz salak bi kız gibi oldum karşısında, sonra bana ben karşımda güçlü bi kadın istiyorum, seni tanıdıgımda sen cok mutluydun cıvıl cıvıl bi genç kızdın, şimdi çokm utsuzsun sürekli ağlıyosun falan dedi, ona "bana kendimi hiç kadın gibi hissettirmedin" demiştim... bu çok üzmüş onu dediğine göre. ve bunun dışında uzun zamandır içimde tuttuğum bi çok şeyi o gece söyledim. bi kere ben elini tutmadan elimi tutmadın, bi kere de gelip öpmedin, hiç ben sana demeden seni seviyorum demedin ve daha niceleri. o gece ilk kez ağladığını gördüm, gerçekten çok üzüldü. ve normalde çok sert asla romantık olmayan bi tiptir. ve bu ayrılıktan sonra yine çok kararlı konuştu benle. arkadaşlar elim kolum bağlı başka bişey düşünemiyorum hiçbi şey yapamıyorum Allah rızası için bişey söyleyin, ben seviyorum hala bu beyinsizi, bu şekilde bitiren bi adam geri döner mi sizce? nolur akıl verin bana napmalıyım?

Siz pesine dustukce kacacak. Ne zaman ki geri cekileceksiniz o zaman yokluğunuzu farkedip donmek isteyecek. Erkek kafasi iste. Cok kiskancsa baskasiyla olmaniz dusuncesi yiyip bitirir aramadiginiz surec icinde. Sirf bu yuzden bile arar :KK66:

kuzeniyle görüşüyoruz, kuzenine "şimdilik görüşmeyin hep konu bizim ilişkimiz olacaktır, yeliz hayatına yeni birini aldığı zaman görüşürsünüz" demiş, az önce bunu kuzeni söyledi ve ben hala hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, o bunu nasıl söyleyebildi aklım hayalim almıyo. gittiğim mekandaki garsondan, faceimde erkek sinek bile ekli olmasına izin vermeyen adam bunu nasıl söyler? birbirimizde çok emeğimiz var, gerçekten aklım almıyo... delirmek üzereyim içim içimi yiyo ya

kuzeniyle görüşüyoruz, kuzenine "şimdilik görüşmeyin hep konu bizim ilişkimiz olacaktır, yeliz hayatına yeni birini aldığı zaman görüşürsünüz" demiş, az önce bunu kuzeni söyledi ve ben hala hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, o bunu nasıl söyleyebildi aklım hayalim almıyo. gittiğim mekandaki garsondan, faceimde erkek sinek bile ekli olmasına izin vermeyen adam bunu nasıl söyler? birbirimizde çok emeğimiz var, gerçekten aklım almıyo... delirmek üzereyim içim içimi yiyo ya

Ahh canim... Bu adam senden tamamen vaz gecmis,sende ondan vaz gec. Hem sana secdigini söylemeyen, elini tutmayan birisi nasil mutlu edecek seni? Evlenince degisir sanma daha beter olur. Her yasanmislik bir tecrübedir. İlla ki aci cekeceksin ayrilik kolay mi?... Ama unutacaksin emin ol. Ask karsilikli olunca guzeldir...

Sakin ol önce... Bak kendinden nasil emin "konu hep iliskimiz.olacaktır" bilmem ne diyor..
Kuzenine her şeyi anlatma sana tasidigi gibi ona da tasir..

Sakince karsila bunu.. Hatta bitmis bir seyi niye konusalim bosversene Ama bence de beni
gerçekten hakedeni buldugumda ilk sana söyleyeceğim diyin..

Ahh canim... Bu adam senden tamamen vaz gecmis,sende ondan vaz gec. Hem sana secdigini söylemeyen, elini tutmayan birisi nasil mutlu edecek seni? Evlenince degisir sanma daha beter olur. Her yasanmislik bir tecrübedir. İlla ki aci cekeceksin ayrilik kolay mi?... Ama unutacaksin emin ol. Ask karsilikli olunca guzeldir...

çok üzgünüm şuan...

Sakin ol önce... Bak kendinden nasil emin "konu hep iliskimiz.olacaktır" bilmem ne diyor..
Kuzenine her şeyi anlatma sana tasidigi gibi ona da tasir..

Sakince karsila bunu.. Hatta bitmis bir seyi niye konusalim bosversene Ama bence de beni
gerçekten hakedeni buldugumda ilk sana söyleyeceğim diyin..

emin tabi kendinden, o kadar emin ki benden, sevgimden, hep avucunun içindeydim çünkü, şimdi aramayıp sormamam kaybetme korkusu yaratırmı acaba? tamamen bitmiş olması düşüncesini kabul ettiremiyorum kendime ya, hiç mi pişman olmaz, ayrılmadan önce "yeliz kendimi şeytan gibi hissediyorum, ben nasıl böyle bi insan olmuşum ben sana neler yapmışım" falan filan diyodu, anlamıyorum gerçekten anlamıyorum

emin tabi kendinden, o kadar emin ki benden, sevgimden, hep avucunun içindeydim çünkü, şimdi aramayıp sormamam kaybetme korkusu yaratırmı acaba? tamamen bitmiş olması düşüncesini kabul ettiremiyorum kendime ya, hiç mi pişman olmaz, ayrılmadan önce "yeliz kendimi şeytan gibi hissediyorum, ben nasıl böyle bi insan olmuşum ben sana neler yapmışım" falan filan diyodu, anlamıyorum gerçekten anlamıyorum

Arayip sorduğunuz an, o kuzenine arkadaşlarına ah ölüyorum bitiyorum dediğimiz an unutun zaten..

Evde gozyasina bogulsaniz da kimseye bir şey demeyin.. Ve bu ayriligin size iyi geleceğini, zaten sevilmediginiz için bir şey kaybetmediğinizi vurgulayin soranlara...(özellikle laf tasiyacak olanlara)

Sabirli olun, 3 4 güne olacak is degil bu.. Kendisiyle bu kadar çelişen adam pat diye gidemez, gidecek adam gözyaşı dokmez

Arayip sorduğunuz an, o kuzenine arkadaşlarına ah ölüyorum bitiyorum dediğimiz an unutun zaten..

Evde gozyasina bogulsaniz da kimseye bir şey demeyin.. Ve bu ayriligin size iyi geleceğini, zaten sevilmediginiz için bir şey kaybetmediğinizi vurgulayin soranlara...(özellikle laf tasiyacak olanlara)

Sabirli olun, 3 4 güne olacak is degil bu.. Kendisiyle bu kadar çelişen adam pat diye gidemez, gidecek adam gözyaşı dokmez

çok üzgün ve mutsuz olduğuna eminim. kendisiyle her daim çok çelişen bi adamdı zaten, bunlar en ufak örnekleri. bir sene peşinden koştum sevgiliyiz diyemedi diye tüm temasımı kesmiştim ve bir ay sonra tamamen farklı bi adam olarak geri döndü ve sevgili olduk. şimdi de aynısını yapıcam zaten başka şansım da yok, seven adam döner diye düşünüyorum, sevmiyosa zaten kurtulmuş olurum, umarım dedikleriniz çıkar umarım döner...

çok üzgün ve mutsuz olduğuna eminim. kendisiyle her daim çok çelişen bi adamdı zaten, bunlar en ufak örnekleri. bir sene peşinden koştum sevgiliyiz diyemedi diye tüm temasımı kesmiştim ve bir ay sonra tamamen farklı bi adam olarak geri döndü ve sevgili olduk. şimdi de aynısını yapıcam zaten başka şansım da yok, seven adam döner diye düşünüyorum, sevmiyosa zaten kurtulmuş olurum, umarım dedikleriniz çıkar umarım döner...

Mantikli bir kizsin sen.. Ne yapman gerektiğini iyi biliyorsun, durumunda farkindasin..

Hep kaçan kovalaniyor, elini tutmadikca seni sevdiğini söylemedikce , ayrildikca ona baglaniyorsun belki sevmiyorsun bile ama işte kactikca tatli geliyor..

Bu yuzden bu oyunu bozmanin sirasi gelmiş.. Kaçan sen ol , o da aklini basina toplasin..

Mantikli bir kizsin sen.. Ne yapman gerektiğini iyi biliyorsun, durumunda farkindasin..

Hep kaçan kovalaniyor, elini tutmadikca seni sevdiğini söylemedikce , ayrildikca ona baglaniyorsun belki sevmiyorsun bile ama işte kactikca tatli geliyor..

Bu yuzden bu oyunu bozmanin sirasi gelmiş.. Kaçan sen ol , o da aklini basina toplasin..

çok çok haklısın, kendimde bu gücü bulamıyorum bi çok zaman bunu yapmam gerektiğini bilsem de. ne zaman güçsüz hissedersem bu mesajını açıp okuyacağım. çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden

Telaşa kapilma.. Ayriligi dusunmemeye calis.. Bol bol oyala kendini, mantigini dinle kalbinin pir pir edişini susturmaya calis..

bana özel mesaj atabilirsin ihtiyacin oldukça..:)

canım bu adamın kafası karışık
ne istedini bilmiyor ve seni
sevmiyor seven adam sevdigi
kızı böyle bırakmaz ikide bir.ve
sende cok üstünr düşerek iyicr sıkmlışsın afamı

canım bu adamın kafası karışık
ne istedini bilmiyor ve seni
sevmiyor seven adam sevdigi
kızı böyle bırakmaz ikide bir.ve
sende cok üstünr düşerek iyicr sıkmlışsın afamı

ya ben geeçekten anlamıyorum, 30 yaşında adam, ciddi olmadığı hiç kimseyi ailesiyle tanıştırmayan adam beni ailesiyle tanıştırdı, zaten asosyal sadece ben vardım yanında, sevmeyen adam neden 3buçuk senesini geçirdi? evet ilgimle sevgimle bunalttım onu sanırım, ama bunun bi geri dönüşü yok mudur?

Canım öncelikle umarım bu mutsuz zamanlarını çabucak atlatırsın. Bunları söylemekten dolayı gerçekten üzgünüm ama bu adam senden vazgeçmiş belki başkasıyla ilgileniyor bile olabilir. Yok kafam karışık yok şöyle yok böyle... bunlar erkeklerin bahaneleri sadece ki bunu daha birkaç hafta önce 30lu yaşlardaki bir erkek arkadaşım söyledi. Erkek ne istediğini bilir bunlar taktik dedi. Belki de yaşadığım kırgınlıklardandır ama erkeklere hiç güvenmiyorum bir erkek vazgeçtiği zaman bitiyor gerçekten de kafasında.
Geri gelir mi? Elbette gelir ama geldiği gibi de gider. İkinci bir ihtimal daha var; geri gelir ve her şey eskisinden çok daha iyi olur ki umarım bu olur. Yalnız lütfen kendini ikinci ihtimale kaptırma ve arayıp üstüne düşme. Evet çok zor ama kendini toparlamak zorundasın çünkü seni senden başka kimse iyileştiremez.

onun da duygularını anlaması için zamana ihtiyacı var bence.siz biraz kendinizi çekin üzerine düştükçe ters tepicek daha da uzaklaşıcak,kendiyle başbaşa kalsın...dönüceği varsa döner gelir zaten....

Back
X