Yalvarırm yardımcı olun

essa9592

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
27
0
1
Konya
Uzun süreli ilişkimden snra yasanabilcek herseyi yasadık hatta çok zor kurulan bir ilişkiydi ve cok saglam oldugunu dusunuyordum. Birbirimizi cok seviyoruz ve cok konusulan bir askımız var. Ancak sevgilimin annesi beni istemiyo. Gecmişte çok gezip tozduğmu sevgilimle yasadıklarımızı ve bı kac konu daha duymus. Cokta otorıter bir kadın ve sevgilim evin tek oglu. Anne babada bosanmıs evın tek erkeği hatta. Napıcagımı hıc ama hıc bılmıyorum. Ben gercekten cok ıyı olmak istemiştim sevdiğim adamın aılesiyle kendı annemden farklı davranmıcagımu cok sevcegımı bılıyorum. Ancak kadın beni istemiyor ablasıda istemiyor kızlar yardım edin napmalıyımmm! ablasıyla telefonda konusup kendımı ıfade etmeye calıstm ancak olmadı sımdıkı planım ise dogum gunlerınde cıcek ve manevi bi hedıye yollamak hem hediye konusunda yardm hemde napmm gerektiği konusunda yardımm edermisinizzz bna

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ailenden cok seveceğini düsünmene inanamıyorum. Birilerinin seni sevmesi ićin yaģcılık yapacagina da hayret doğrusu. Bir çiçege kanacaklarını düsünüyorsan yanılıyorsun. Sevgilin bu duruma ne diyor peki. Önemli olan onun ne düsündügü

Seni neden bu kadar dışlayıp istemiyorlar ki anlamadım çok üstü kapalı olmuş bunlar sonuçta gezdiğiniz kendi oğulları değil mi ? Vallahi arkadaşım dürüst olayım mı beni istemeyeni ben hiç istemem evet aile evin kapısını kapattığında dışarıda kalıyor deniliyor ama aileyle de evleniliyor ve evliliği büyük etkiliyor benim gördüğüm sürekli huzursuzluk çıkar evlenince o ailesine sizi kabul ettirmeye çalışan adam gider ailemi neden suçluyorsun diyen eş gelir bu arada sevdiginiz ne diyor bu duruma siz böyle çabalarken onun tutumu da önemli hepimiz aynıyız neden sevdirmeye çalışalım kendimizi seven sever yani onları ben kabul ediyor muyum ezdirmeyin kendinizi bu kadar ya

Sizin yaşadıklarınızı nerden duymuşlar? Kuşlar mı söylemiş yoksa ağzı gevsek erkek arkadışınız mı?

Ablasiyla konustum dediniz yuzunuze sizi istemiyoruz mu dedi ne konustunz biraz acarsaniz daha iyi olur ona gore yol gösterilir. Ailesinin sizi istemedigini erkek arkadasinz mi soyledi yoksa yüzünü ze soylenmis birsey mi. Ben olsam cicek falan yollamam aksine erkek arkadasima derim ki ailen istemeiyorsa olacak birsey degıl ya ikna et yada vazgec. Benmde bir gururum var. Inanin evlilikte aile buyuk etken zaten ayirirlar bitecekse şimdiden bitsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insanlar seni sacma sebeplerden istemiyo sen cicek yollayacaksin? Kadinlik gururunu incitme. Sevgilin cekecek resti, ben bu kizla birlikteyim diyecek, olay bu..

Erkek arkadasım yspılabılcek herseyı ypalım hla olmzsa bıtrlm demkkı ımkansz olmus oluck ama suan herseyıyplm dıye ve bn onu kaybtmk ıstemıyorum napabılırm

Sevgilim bana soyledi. Yüzüme karsı oyle bı laf edılmedı

çiçek hediye göndermeyi unut
işe yaramaz ,daha beter gözden düşersin
daha beter ezerler seni
başın dik duracaksın
herşeyim diye onu kaybetmek istemiyorum diyorsun
onu herşeyin haline getiren sensin
farkındaysan
ne zamana kada kaynana görümceye hediye alarak durumu idare edebileceğini düşünüyorsun
kendini saydırmaktan başka yol yok
kendini saydırmak için de başın dimdik duracan

bu arada erkek arkadaş da tırt
bitirmeye dünden razı gibi bir hali var
ezdirme kendini bunlara

Suanda hıc bı gorusmem yokkı nsıl dık tutuyum basımı

Bu ilişkinin sonu yok gibi görünüyor.
Yagcılık yaparak komik duruma düşersin,gerek yok.
Erkek arkadaşın "olursa olur,olmazsa kadermiş"diyor,yani kaybetme korkusu yok,boşver.

Kızlar haklısınız ama bn sevıyorum o kdr seyı unutup nasıl donup gıdermkı arkamı

Erkek arkadaşınız ailesini bilmiyor muydu? Madem ortak bir gelecek düşünüyordu sizinle, neden ailesini rahatsız edecek derecede yakınlaştı?

Yaşadıklarınızı bilemiyorum ama kendinizin arkasında durun. Alttan alırsanız kabul edilemeyecek şeyler yaşadığınızı onaylamış olursunuz.

Bence erkek arkadaşınızla konuşun, ailesine karşı bir duruşu olsun. Aksi halde bu adamdan hayır gelmez. Sen elalemin kızıyla gez toz, sonrada ailem istemiyor de...

Be kardeşim ne aceleniz varda ortada söz yokken, nişan yokken, hiçbir resmi bağ yokken adamın ailesinin gözüne sokar gibi tuhaf tuhaf şeyler yaşıyorsunuz?

Madem bu kadar large sınız o zaman neden karşı taraftan bu tip tepkiler görünce üzülüyorsunuz?

PC: Bu adamdan ayrıl kardeşim. Bundan bir halt olmaz.

Son düzenleme:
Kızlar haklısınız ama bn sevıyorum o kdr seyı unutup nasıl donup gıdermkı arkamı

İyi de sadece senin sevmenle olmaz ki.
Gururunu düşün daha kolay gidersin.

Olmazsa ayrılırız kader diyen bir erkek için nasıl unutabilirim diyorsunuz ya pes tamam yaşanmışlıklar var da bir anda silecek sizi yarın bir gün en ufacık bir şeyde pes edip gidecek bunun sinyalini veriyor ailesi bir şey dese sırtını dönecek size bunu anlatıyor ve siz körü körüne seviyorum mantığımızı unutmasak bir yerlerde daha sağlıklı evlilikler meydana gelecekte işte

Son düzenleme:

sanırım yaşın küçük
sevmek tek taraflı yürümüyor canım
hayat acı
erkek arkadaşın olsa da bir olmasa da bir modunda
sen tek başına bişeyler yapmaya çalışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…