Yalvarırm yardımcı olun

Uzun süreli ilişkimden snra yasanabilcek herseyi yasadık hatta çok zor kurulan bir ilişkiydi ve cok saglam oldugunu dusunuyordum. Birbirimizi cok seviyoruz ve cok konusulan bir askımız var. Ancak sevgilimin annesi beni istemiyo. Gecmişte çok gezip tozduğmu sevgilimle yasadıklarımızı ve bı kac konu daha duymus. Cokta otorıter bir kadın ve sevgilim evin tek oglu. Anne babada bosanmıs evın tek erkeği hatta. Napıcagımı hıc ama hıc bılmıyorum. Ben gercekten cok ıyı olmak istemiştim sevdiğim adamın aılesiyle kendı annemden farklı davranmıcagımu cok sevcegımı bılıyorum. Ancak kadın beni istemiyor ablasıda istemiyor kızlar yardım edin napmalıyımmm! ablasıyla telefonda konusup kendımı ıfade etmeye calıstm ancak olmadı sımdıkı planım ise dogum gunlerınde cıcek ve manevi bi hedıye yollamak hem hediye konusunda yardm hemde napmm gerektiği konusunda yardımm edermisinizzz bna :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belki erkek arkadasiniz istemiyordur annesini one suruyordur o yuzden size kotu davraniyordur . Yoksa zannetmiyorum ki erkek cok istesin EVİN TEK OGLU'nu annesi kirsin . Keske bunlari dusunup herseyi yasamasaydiniz . Bence rest cekin beni istemeyini ben hic istemem diyin yasadiginiz seyleride dusunmeyin olabilir hepimiz genciz yasayabiliriz bir cahilliktir olmus . Umursamayin yaranmaya calismayin . O kadin hediyenin kendine yaranmak adina geldigini zaten bilecektir . Diyelim ki tamam dedi evlendiniz evlendikten sonrada olmadik eziyet edcektir size bu sefer siz kendi ailenizede kucuk duseceksiniz . Gururlu olun derim ben kimseye yaranmayin sizi istemeyen birine neden zorla kendinizi istetesiniz ki . Allah yardimciniz olsun ..

Beni istemeyene zorla kendimi kabul ettiremem.
O olumlu sonuç bana mutluluk da vermez zaten.
Seni kabul ettirmek senin görevin değil sevgilinin görevi.
Daha şimdiden aslan olmuyorsa bu konuda evlenince çok ağlarsın emin ol..

Uzun süreli ilişkimden snra yasanabilcek herseyi yasadık hatta çok zor kurulan bir ilişkiydi ve cok saglam oldugunu dusunuyordum. Birbirimizi cok seviyoruz ve cok konusulan bir askımız var. Ancak sevgilimin annesi beni istemiyo. Gecmişte çok gezip tozduğmu sevgilimle yasadıklarımızı ve bı kac konu daha duymus. Cokta otorıter bir kadın ve sevgilim evin tek oglu. Anne babada bosanmıs evın tek erkeği hatta. Napıcagımı hıc ama hıc bılmıyorum. Ben gercekten cok ıyı olmak istemiştim sevdiğim adamın aılesiyle kendı annemden farklı davranmıcagımu cok sevcegımı bılıyorum. Ancak kadın beni istemiyor ablasıda istemiyor kızlar yardım edin napmalıyımmm! ablasıyla telefonda konusup kendımı ıfade etmeye calıstm ancak olmadı sımdıkı planım ise dogum gunlerınde cıcek ve manevi bi hedıye yollamak hem hediye konusunda yardm hemde napmm gerektiği konusunda yardımm edermisinizzz bna :(

İstemiyorsa istemiyordur.Çiçek veya hediye aldın diye fikri değişmez.Aldıklarının kıymeti de olmaz zaten.

20 yaşındaymışsın,erkek arkadaşın kaç yaşında ?
Evlenmek istediğinizi mi söylediniz yoksa arkadaşlık etmenize bile mi karşılar ?

Evlenmek istiyorsan,çok erken.Hem böyle bir aileyle çok ezilirsin.

Evlilik daha sonra diyorsan,şimdilik aileyle belli bir mesafede durmanı öneririm.
İçlerine girmeye,kendini sevdirmeye çalışma,zamana bırak.
İlerleyen zamanlarda kim öle kim kala.Bakarsın bambaşka sebepten yollarınız ayrılır.
Sen de gereksiz yere,el olacak insanlara kendini ezdirdiğinle kalırsın.

İstemezlerse istemesinler sonuçta senin onlarla bi alan yok oğullarıyla var onların tercihi kararı saygı duymak lazım seni istemeyeni sende isteme kendini sevdirmek zorunda değilsin hiç hediyede yollama senin bundan önce erkek arkadaşınla beraber yaşaman onların anlayışına ters gelmiş evet başka aile olsa onlarada ters gelirdi sanıyorumki kimse oğlunun kız arkadaşının önceki erkek arkadaşıyla yaşadığını öğrense onlarda istemezdi yanlış gelirdi ama senin yaptığın bişey onları ilgilendirmez eskide olmuş bişey sonuçta dediğim gibi bence yollama zaten ablasınla konuşmaya çalışmışsın kendini yaranmaya çalışıyomuş gibi gösterme canım :)

Canım yazını ve yorumları verdiğin cevapları okudum.Bak aramızda 10 yaş var.10 yaş demek 10 koca yıl daha tecrübe demek.Başıma böyle bir şey gelmedi ancak çevremdeki izlenimlere ve mantığıma göre konuşuyorum şu an.1.yanlış yol izliyorsun seni istemeyen otoriter bir anne asla istemez bu olayın sonu yüzüne telefon kapatmalara kadar gidecek.2.Abla da destek değil ailedeki tek bağ sevgilin.3.Hadi diyelim çok zor ama kabul ettiler emin ol ki ileride daha büyük acılar yaşarsın.Ne yaparsan yap aile büyük faktör ve huzursuzlukların bitmez.Evliliğin de biter.Bu sefer zamanını gençliğini kaybedersin.Şu anda çiçek hediye almak günü kurtarır ya hayatın, kendine saygın,onurun ne olacak?! Yaşın çok genç en güzel çağlarındasın çok seviyorsun farkındayım ancak sevgi ve aşk bittiğinde canın yanar.Zaten çocuk sana olmazsa kısmet gibi şeyler söylemiş senin arkanda durmamış bile.Yaşın gereği mantıksal olarak bakamıyorsun olaya ama madem yardım edin diyorsun herkes gibi en büyük yardım senin kendi yolunu çizmenin fikridir.Git oku çalış bu yaşta bunlara kafa yorma.

başından ne geçtiyse de bu seni ona mecbur etmez
eğer bu yüzden mecbur hissediyorsan hata ediyorsun
daha yaşın küçücük çok tecrübesizsin bu adamı tek erkek sanıyorsun
onsuz yapamam sanıyorsun biraz yaşa bak
karşına kimler kimler çıkcak
bir sürü seçeneğin olabilecekken bu kişiye yapışmak neden
sal gitsin ne kendini ezdiriorsun
genceciksin daha önünde ne günler var
kendine yazık etme,git oku gez ye iç arkadaş edin eğlen hayatının tadını çıkar
bu köle olma hevesi de ne ???

Sana bisey soyliyim mi benim eski erkek arkadasimin annesi filan beni cok seviyodu ama bi dayisi vardi sevmedigi icin yapmadigi kalmadi hirsiz diye iftira atti. Ben onun 20 lirasini calmisim. Cok ihtiyacim varmis gibi. Ben susmadim icime atmadim . Karsilarinda dimdik durdum. Evet bagirdim cagirdimda. Sen kimsindd bana iftira atiyosun diye. Bana neler neler dedi bi bilsen. Ne namussuzlugum kaldi ne baska biseyliyim. Anladiniz ne dedigini. Yine susmadim yine agzima geleni saydim. Cunku kimse benim yapmadigin bisey icin beni suclayamaz iftira atamaz. Pismanda degilim bagirip cagirdigim icin. Sonunda it gibi ozur diledi benden. Ben seninde dayinim sinirlendim filan dedi. Affetmedim. Konusmadim. Ayni ortamda oldugumuzda benimle olmaktan rahatsiz oldu kalkti gitti. Ama erkek arkadasim sonuna kadar arkamda oldu. Hala o adama hakkimi helal etmedim etmicemde. demek istedigim burda yazan bayanlara sonuna kadar katiliyorum. Bagir cagir demiyorum ama dik dur. Seni pistiramicaklarini anlasinlar. Eger erkek arkadasin arkanda durmuyosa yaninda bi dakka durma. Niye ona benim cebimde hic bi yere gitmez imaji veriyosun ki ? O senin onu terketmenden korksun sen niye korkuyosun ? Anladigim kadariyla biseyler yasamissin ondanda korkma. Olmusla ölmuse care yoktur kardesim. Bunun icin bi adama bagli kalma. Hele arkanda durmayan seni onemsemeyen giderse gider biterse biter diyen birinin yaninda hic durma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana bisey soyliyim mi benim eski erkek arkadasimin annesi filan beni cok seviyodu ama bi dayisi vardi sevmedigi icin yapmadigi kalmadi hirsiz diye iftira atti. Ben onun 20 lirasini calmisim. Cok ihtiyacim varmis gibi. Ben susmadim icime atmadim . Karsilarinda dimdik durdum. Evet bagirdim cagirdimda. Sen kimsindd bana iftira atiyosun diye. Bana neler neler dedi bi bilsen. Ne namussuzlugum kaldi ne baska biseyliyim. Anladiniz ne dedigini. Yine susmadim yine agzima geleni saydim. Cunku kimse benim yapmadigin bisey icin beni suclayamaz iftira atamaz. Pismanda degilim bagirip cagirdigim icin. Sonunda it gibi ozur diledi benden. Ben seninde dayinim sinirlendim filan dedi. Affetmedim. Konusmadim. Ayni ortamda oldugumuzda benimle olmaktan rahatsiz oldu kalkti gitti. Ama erkek arkadasim sonuna kadar arkamda oldu. Hala o adama hakkimi helal etmedim etmicemde. demek istedigim burda yazan bayanlara sonuna kadar katiliyorum. Bagir cagir demiyorum ama dik dur. Seni pistiramicaklarini anlasinlar. Eger erkek arkadasin arkanda durmuyosa yaninda bi dakka durma. Niye ona benim cebimde hic bi yere gitmez imaji veriyosun ki ? O senin onu terketmenden korksun sen niye korkuyosun ? Anladigim kadariyla biseyler yasamissin ondanda korkma. Olmusla ölmuse care yoktur kardesim. Bunun icin bi adama bagli kalma. Hele arkanda durmayan seni onemsemeyen giderse gider biterse biter diyen birinin yaninda hic durma.

Haklısın kardesım sagol anlıyorum sebı sıkma canını hersey gecer

Beni istemeyen ler kral ı olsa bu dünya nın silerim hayatımdan .. Valla böyle bi durumla karşılaşsan zaten sevgilimden soğurum direk ağzını açıp iki laf edememiş mide seni anne ve ablasıyla muhattap etmiş ? Sana duyurmicaktı bile kesicekti herkesin sesini .. Benim sevdiğim kadın bu ! Ben böyle sevdim ! Kimse konuşmasın! Bitti yani madem evin erkeği ? Gurur kırıcı bir durum .. Ne hediyesi arkadaşım suratlarına bakma sevgilinede restini Çek .. Hayat kısa huzurlu yaşayabilmek için elinden geleni yapmalı insan .. Emin ol son aşkın olmayacak , sana verdiği değeri kendin göreceksin bu olaylar karşısında

Canim benide istemediler senin düşündüğünü yaptim hediyelr yolladm falan ama yine istemediler cok seviyordum birakamadimda herseyi yaptim onun için ama olmadi hamile kaldim ve bebegimi aldirmak zorunda kaldim annesi beni istemiyor diye bana en büyük gunahi yasattilar. Sonra vazgeçtim bitirdim ama o bitiremedi yapamadi bensiz surekli karsima cikti bi defa cok hakaret ettim cok siddetli kavga ettik ben yanindan gitmek istedim o durdurum derken yere dustum burnum kirildi bende sikayetci oldum bunuda annesi duydu kizi birakmiyor demisler neyse velhasil anladilar beni ne kadar sevdigini simdi evliyiz ve bebegimiz olacak gun sayiyoruz. Ama degdimi dersen cok sevsemde degmezms kendimi ve ailemi rezil etmisim cok uzmusum ailemi geriye baktigimda hep kirikliklar hep kavgalar.. ve giden bir bebek.. hala cok seviyoruz birbirimizi onsuz yapamam oda bensiz evliligimiz iyi ama kaynanayla ufak tefek sorunlar oluyor.
Eger mutlu gunler istiyorsan zorlukları göze alacaksin yitirecegin cok sey olacak herseyi dusun canim sence sevdigin bu cekecegin acilara deyecekmi basta bunu düşün.

Sakin cicek filan yollama kiz kendini yamamaya calisiyor diye dusunurler..bn isteyecegim varsa bile vazgecerdim yani ne oyle eline bi de cikolata al da oglani da iste kendine ...sakin kendinizi dusurmeyin bu duruma..

Son düzenleyen: Moderatör:
ne çiçeği ne hediyesi...
şimdiden vereyim diyosun ipleri ellerine...
sakın öyle bişey yapma...
bi zahmet sevgilin kendi ailesini ikna etsin ,kararlı dursun...

Aslında ortada çok konuşulan,birbirinizi çok sevdiğiniz bir aşk yok.Öyle olsa,senin o çok bilen sevgilin ailesine senin onun hayatındaki önemini ve vazgeçmeyeceğini hissettirirdi.Ablası anası kabul etsin diye göz boyanacak olmazsa biter diyen erkekle hala evlenmeyi mi plnamlıyorsun.Ne sanıyorsun.Evlendikten sonra herşey güllük gülistanlıkmı olacak.Hediyeyle çiçeklemi kabulleneckler seni.Ezildikçe daha çok ezecekler.Bize yaranmak için,gözümüzü boyuyor diyecekjler.Gururun o büyük aşk sandığın sevginden önemsizse git hediye al,seni istemeyenlere,KÖTÜ GÖZLE bakanlara kendini sevdir.

Aslında ortada çok konuşulan,birbirinizi çok sevdiğiniz bir aşk yok.Öyle olsa,senin o çok bilen sevgilin ailesine senin onun hayatındaki önemini ve vazgeçmeyeceğini hissettirirdi.Ablası anası kabul etsin diye göz boyanacak olmazsa biter diyen erkekle hala evlenmeyi mi plnamlıyorsun.Ne sanıyorsun.Evlendikten sonra herşey güllük gülistanlıkmı olacak.Hediyeyle çiçeklemi kabulleneckler seni.Ezildikçe daha çok ezecekler.Bize yaranmak için,gözümüzü boyuyor diyecekjler.Gururun o büyük aşk sandığın sevginden önemsizse git hediye al,seni istemeyenlere,KÖTÜ GÖZLE bakanlara kendini sevdir.

Size katiliyorum. Biz kadinlar asik olunca gozumuz gormuyo biseyleri bence. Mantikli dusunemiyoruz :) bu kizda suan oyle. Kendi gururunu hice sayiyo. Kadin resmen ona sen bilmem nesin demis hala acaba hediyemi alsam filan. Ama aski bitince anlicak yaptigini. Zaten ortada buyuk bi ask olsa adam bunlari soyletir mi annesine ?

Canim sen bian once bitir bu iliskiyi. Yaninda olmayan birinden ne bekliyosun ki ? Sen niye baskasi icin canini sıkiyosun kendini kotu hissediyosun. Birak ayril hayatini yasa biraz rahatla. Zaten seni seviyosa evlenmek istiyosa doncek sana.

Ne alirsan al seni asla istemeyecekler bosuna ugrasma goz boyama olarak gorebilirler

seni istemeyeni sende isteme . nedir yani altın mı kaplama bu çocuk ve ailesi. GURUR
eğer sevgilin seni seviyorsa ailesini zaten sustururdu demek o kadar cesareti yok. yol ver gitsin biraz acı çeker ağlar zırlarsın ama alışır hatta başkasını bulur daha mutlu olursun.
her zaman istenen olun . .

Back