Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapck bıseyım yok cunku.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Erkek arkadasım yspılabılcek herseyı ypalım hla olmzsa bıtrlm demkkı ımkansz olmus oluck ama suan herseyıyplm dıye ve bn onu kaybtmk ıstemıyorum napabılırm
Kabul ettırmek ıcın herseyı yplım anlamında. Ailesne söylmedi annesi duydu
Yasım 20 bn sadece onsuz ypamıcgmı bılıyorum o kadar
Kabul ettırmek ıcın herseyı yplım anlamında. Ailesne söylmedi annesi duydu
Uzun süreli ilişkimden snra yasanabilcek herseyi yasadık hatta çok zor kurulan bir ilişkiydi ve cok saglam oldugunu dusunuyordum. Birbirimizi cok seviyoruz ve cok konusulan bir askımız var. Ancak sevgilimin annesi beni istemiyo. Gecmişte çok gezip tozduğmu sevgilimle yasadıklarımızı ve bı kac konu daha duymus. Cokta otorıter bir kadın ve sevgilim evin tek oglu. Anne babada bosanmıs evın tek erkeği hatta. Napıcagımı hıc ama hıc bılmıyorum. Ben gercekten cok ıyı olmak istemiştim sevdiğim adamın aılesiyle kendı annemden farklı davranmıcagımu cok sevcegımı bılıyorum. Ancak kadın beni istemiyor ablasıda istemiyor kızlar yardım edin napmalıyımmm! ablasıyla telefonda konusup kendımı ıfade etmeye calıstm ancak olmadı sımdıkı planım ise dogum gunlerınde cıcek ve manevi bi hedıye yollamak hem hediye konusunda yardm hemde napmm gerektiği konusunda yardımm edermisinizzz bna![]()
Cnm sen sevgilinle herseyi yasadigini soyluyorsun neyi kasdediyorsun burada anlamis degilim ? Demekki sevgilin ailesine herseyi anlatiyor neden zorluyorsunki anlamis degilim gururunu ayaklar altina sermisler sevgi ask bunlar palavra seni istemeyen bir aileye birde hediye gonderme planlari yapiyorsun ne garip !!
Canım öncelikle kafanız karışık, zor da olsa bazı şeylerin üstesinde gelmen gerek.Yaşadıkların üzücü ancak şunu belirtmem gerek yanlış noktaların üstünde duruyorsunuz.Durmanız gereken noktalar şunlar:
1)Erkekler ciddi ilişkide bulundukları kadınların dışarıdan,özellikle aileleri tarafından namuslu,hanım hanımcık görünmelerini isterler.Bu nedenle erkekler ciddi niyetleri oldukları kızla aralarında geçen fiziksel yakınlaşmaları asla anne ve ablalarına anlatmazlar.Seninle ciddi olmasa bile yine çok ilginç gidip anlatması.
Annesi duydu demişsiniz,nasıl duyabilir?Nereden duyabilir böyle bir şeyi lütfen açıklayın bize.Ve sevgilinizle konuşun lütfen bunu,niye anlatmış.
2)Sevgilinin konudaki tutumu nasıl,ailesiyle konuştu mu bu olayı esaslıca,ne dedi?Neden sizinle onları yüz göz ediyor?
Bence asıl noktaları atlıyorsunuz,şuan odaklanmanız gereken ne türlü bir hediye alacağınız değil.
(Bu arada sitede yenisiniz sanırım,birine cevap vereceğiniz zaman o kişinin cevabının altındaki alıntıyla cevap vere tıklayıp,alıntılayarak cevap verebiliyorsunuz,böylelikle neyi kimin cevabı üstüne dediğinizi anlamamız da kolaylaşır)
Valla cnm bosuna ugrasiyorsun
annesi ogluna kendi istedigi el degmemis bir kiz bulur senin ki de aman annemi mi kircam diyil gider evlenir
sen de hediyelerinle bas basa kalirsin
Aslına bakarsan cok serbest bı aıle oyle kendı kız bulmk gbı bısey olamaz yanı. Ben olmucakmısım ama baska bı kız bulabılırmıs sevgılım
Uzun süreli ilişkimden snra yasanabilcek herseyi yasadık hatta çok zor kurulan bir ilişkiydi ve cok saglam oldugunu dusunuyordum. Birbirimizi cok seviyoruz ve cok konusulan bir askımız var. Ancak sevgilimin annesi beni istemiyo. Gecmişte çok gezip tozduğmu sevgilimle yasadıklarımızı ve bı kac konu daha duymus. Cokta otorıter bir kadın ve sevgilim evin tek oglu. Anne babada bosanmıs evın tek erkeği hatta. Napıcagımı hıc ama hıc bılmıyorum. Ben gercekten cok ıyı olmak istemiştim sevdiğim adamın aılesiyle kendı annemden farklı davranmıcagımu cok sevcegımı bılıyorum. Ancak kadın beni istemiyor ablasıda istemiyor kızlar yardım edin napmalıyımmm! ablasıyla telefonda konusup kendımı ıfade etmeye calıstm ancak olmadı sımdıkı planım ise dogum gunlerınde cıcek ve manevi bi hedıye yollamak hem hediye konusunda yardm hemde napmm gerektiği konusunda yardımm edermisinizzz bna![]()
Bence illa sevdirmek icin zorlama. Zamanla karakterin ve davranislarinla sevebilir. Erkek arkadasin seni aklina koyduysa zaten evlenirsiniz. Kasma bence bu kadar yani.