• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalvarırım yardım edin

1 kasım da regl oldum 7sinde bitti. hapın karaciğiermde sorun yaratmasından korkuyorum

bazılarınız istemeseydin vs demiş. onlara bişi demiyorum isteiğim dışı oldu bunu bilin yeter. bakirelik önemli değil şuan onu sadece "bakireysen nasıl hamile kalacaksın " dediği için belirttim.

Regl bitim tarihin itibariyle hamile kalma olasiligin cok yüksek.
Kistinden de bahset ve hemen ertesi gun hapi al.
O pislikten de kurtul.
Bakire de olmayabilirsin, bu hamile kalmak isteyecegin anlamina mi geliyor? Ne demek bakireysen kalmazsin, kara cahil.

Hiç zaman kaybetme git bi eczane bul ve ertesi gün hapı al hemen iç, zaman ne kadar geçerse o kadar hapın etkisi azalır. Aklını başına al, bir daha böyle bir şeye izin verme. ☝

bazılarınız istemeseydin vs demiş. onlara bişi demiyorum isteiğim dışı oldu bunu bilin yeter. bakirelik önemli değil şuan onu sadece "bakireysen nasıl hamile kalacaksın " dediği için belirttim.

keşke soyunumaya kadar gitmeseydiniz. tabi ki sizin isteğiniz dışında olan birliktelik bir tecavüzdür ama lütfen kimle seviştiğinizi bilin. güvenmiyorsanızda yapmayın böyle şeyler.
ben 'suçu' erkeğe atamicam şu durumda. ayrıl fln da diyemicem çünkü gayet sevişirken adam böyle bişey yapmış. o anki şehvet mi diyelim ne diyelim ondan dolayı öyle olmuş diye düşünüyorum.

ertesigün hapını alın eczaneden. orda sorun yan etkilerni fln ya da doktorunuza danışın. ne diyelim. böyle bi korkuyla çırpınmaktansa bilgi edinmeye çalışmak daha faydalı olacaktır.

Hamile olma ihtimalin çok düşük . hele ilişkiden hemen sonra kalktiysan çok çok düşük . ertesi gün hapis iç. Ve birdaha da sakın böyle bişey yapma

bencede dusuk bir ihtimal saglıklı hicbir sorunu olmayan bir kadın bile ilk denemede gebe kalamıyor kalanlar cok dusuk ihtimal sz tedbiri elden bırakmamak icin ertesi gun hapı alın ama ben hic sanmıyorum gebelik olabilcegini

Yeni üye vee :) seneryolari alkisliyorum seni komiksiniz bir tükenemediniz gitti vayy arkadas :) konudan sahtelik akiyorrrr :) ;)

Back