yalvaririm yardım edin allah rızası için

Valla ne yalan söyleyeyim benimde bir bayan olarak içimde hiç öyle bir istek bulunmuyor gerçi evli değilim henüz ama evlenmeden içinde çocuk sevgisi, isteği barındıran bayanları gördükçe kendimi anlayamıyorum? Nişanlım istiyor aslında ama deli gibi değil en azından şimdilik, evlenincede bir süre ikimizde istesek bile hayat şartlarından dolayı düşünemeyeceğiz.

Allah nasip ederse o ayrı bir konu, ama eşinizin yaşınıza göre neden istemediğini bende merak ettim? Ki baştan sizin çocuk isteğinize karşın tamam demiş ve üzerinden 4 sene geçmiş sizinde anne olmak en doğal hakkınız, oturun konuşun bir sıkıntısı varsa ona göre bir çözüm yolu bulun tabii ama gerçekten hiç çocuk sahibi olmayı istemiyorsa yolunuza bakın bence..

kızlar pre. delmesi diye bir şey yok. Geri çekile yöntemi ile korunuyorlarmış. kayınvalidenin taktiğinden anlamadınız mı yoksa dalga mı geçiyorsunuz. :KK17:

kızlar pre. delmesi diye bir şey yok. Geri çekile yöntemi ile korunuyorlarmış. kayınvalidenin taktiğinden anlamadınız mı yoksa dalga mı geçiyorsunuz. :KK17:
hayır canım niye dalga geçelim
geri çekilme çok riskli bir yöntem aslında
pre deneyebilir
onun için del denildi

Zorla olursa bebisle ilgilenmeme olasiliginida dusunmelisin... ilgisizlik daha kotu tek basina bebek bakmak gercekten zor... esin hazir oldugunda bence dusunmelisin ....

Eşiniz istemiyor önce bunun nedenini öğrenin. Belki hazır hissetmiyor, baskı altında hissediyor hayır diyor.
Siz istemeseydiniz , hazır olmasaydınız esiniz baskı yapsaydı ne hissederdiniz bunu bir düşünüp zamana bırakın bence.
Kayınvalidenizin taktigide ayrı bir tuhaf.
Sar kaçamasın vs. Bunu bir kez yaparsanız, korkarım bir daha ilişkiye bile yanaşmayabilir eşiniz.

Çocuk istemeyen adama çocuk yapman en büyük hatan olur. Hamileliğini ve bebekli zamanlarini hep bir basina gecirirsin çocuğun sorununa hep tek basina koşturursun ve bin pisman olursun. Dayanamayıp sitem eettiginde " Ne oldu çok istiyordun zor mu geldi, ben istememistim!' cümlesini duyar daha çok yaralanirsin ve bu aci hakliligini pasa pasa kabullenmek zorunda kalirsin. İkna etmeye calis ama ikna olmuyorsa da ya kocan ya da bosanip başka birinden yapacagin bebek arasında secim yap. Sonuçta brad Pitt de 10 yillik karisi Jennifer aniston dan çocuk istemiyor diye bosanip angelina Jolie ile evlendi ve bir düzine çocuk sahibi oldu mutlu da. İyi düşün tart. Hakkinizda hayirlisi.

Çocuk istemeyen bir insanı neden zorla çocuk sahibi yapmaya çalışıyosun çok kötü bir şey bu.Yok prezervatifi del,habersiz korunma falan diyenleri dinleme bence.Çok büyük bir yanlış olur ve eşine şu anda istemediği bir sorumluluğu yükleme hakkın var mı sence?

Bildiğiniz suçtur bu.

Çocuk yapmak istemeyen bir insan zorla baba yapılamaz. Ne kadar ayıp, ne kadar çirkin tavsiyeler var.

Başta istemeyip sonra isteyen örnekler olabilir.

Bunun kadınlara tecavüz edin, sonra zevk alabilirler demekten ne farkı var?

Şiddetle kınıyorum, bu şekilde suç içeren önerilerin önlenmesi taraftarıyım yönetim tarafından.

belkide çocuğu olmuyor ,o bunu biliyor size söylemiyor
sonra çoçuk istemiyorum diyor
belki ailesinde kalıcı bir sorun var.bunun nedenlerini bilmeniz lazım

X