yalvaririm yardım edin allah rızası için

Cocuk sahibi olmak istemeyen bir adamdan dalaverelerle hamile kalmaya calismanin nasıl bir haksızlık oldugunun farkinda misiniz? Bu akli veren arkadaşlar esiniz sizi, sizin isteginiz disinda, hazir olmadığınız ve cocuk sahibi olmak iistemediginiz halde hamile biraksa (prezervatifi delse mesela) ne hissedersiniz? Biraz empati yapin yahu bu kadar mi zor. Adam baba olmak istemiyor. Cocuk sahibi olmak istemek kadar dogal istememek de.
Bence zamana birakin, yasiniz gec degil, onu ozendirmeye calisin, uslu tatli bebegi olan ailelerle gorusun (bulusmalari uzun tutmayın, hicbir cocuk uzun sure uslu durmaz) yine de istemezse esinizle annelik isteginiz arasinda bir secim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Resti cekin, terk edin, bosanma davasi acin... Eger cocuksuz bi hayat istemiyorsaniz ve onun rizasiyla hamile kalmak istiyorsaniz bu sart... Belki akli basina gelir, kararini degistirir, degistirmezsede siz zaten cocuksuz bi hayat istemiyorsaniz kendi yolunuzu cizersiniz... Sakin ola oyunlarla falan hamile kalmayin, belki busefer cocuga bile düsman olur...:KK14:

Bildiğiniz suçtur bu.

Çocuk yapmak istemeyen bir insan zorla baba yapılamaz. Ne kadar ayıp, ne kadar çirkin tavsiyeler var.

Başta istemeyip sonra isteyen örnekler olabilir.

Bunun kadınlara tecavüz edin, sonra zevk alabilirler demekten ne farkı var?

Şiddetle kınıyorum, bu şekilde suç içeren önerilerin önlenmesi taraftarıyım yönetim tarafından.

Sayılı aklı başında yorumdan birisi.
Zorla hamile kalıp sonra kocasının boşanma davası açmasıyla karşı karşıya kalan birini tanıyorum.

arkadaşım eşinin istememesine ve korunmasına rağmen hamile kaldı ve eşi 1 yıla yakın arkadaşımın yüzüne bakmadı. cocuk büyüdüğü halde konusu açılınca bizim yanımızda bile eşine kızıyor ters davranıyor. sonuçta bölünerek çoğalmıyoruz doğacak çocuk senin kadar onunda olacak. burda istemediği kendini hazır hissetmediği halde eşini hamile bırakan erkeklere nasıl kızıyorsak sende onlardan farksız sayılmazsın. Adam kendini hazır hissetmiyorsa ikna etmekten başka yapabileceğin hiçbir şey yok.

Arkadaşım anne olmak seninde hakkın eğer bunu eşin istemiyorsa boşan yaşın daha çok genç kendinden 15 yaş büyük birisi ile evlenmişsin o istemiyorsa ayrıl. Ayrı demek kolay biliyorum ama bir adamı zorla baba yapmaktan daha mantıklı bence.

Arkadaşım da siz gibi eşi istemediği halde ve hatta evliliği iyi gitmediği halde prezervatifi delerek hamile kalmış. Adam bebek doğana kadar yüzüne bakmamış. Üstelik beni kullandın die sürekli yüzüne vurmuş. Bebek doğduktan sonra da hiç bişey düzelmemiş. Sonuç olarak çocuk 6-7 yaşındayken boşanmışlar :KK43:

anne olmak her kadın gibi seninde hakkın ama baba istemediği sürece bu işi unutun bence.
bazı arkadaşlar yazmışlar "çocuğun kalp atışlarını duydum mu hemen yumuşar falan "diye ama hepsi böyle olmuyor ki.bu adam kesin olarak "ben çocuk istemiyorum"diyorsa bu riski almak zor olur senin için.bebek doğduktan sonra o çocuğa babalık yapmadıktan sonra,kendi çocuğunun hem maddi hem manevi olarak arkasında durmadıktan sonra bence tek başına ona hem anne hem baba olamazsın.
kendin çalışıyormusun? yani ilerde "hayır kesinlikle anne olmak istiyorum ve kendi çocuğumu kendim büyütürüm"diye onu koruyup kollama,maddi ve manevi destek olabilecekmisin tek başına? eğer cevabın evet"se ve kendinden eminsen yap bu çocuğu yok eğer "hayır eşimin maasına bakıyorum.evi eşim geçindiriyor diyorsan hayır bu çocuğu yapmamalısın.hem ona maddi zorluklar yaşatmaya hem de baba sevgisi olmayan bir evde büyütmeyin o çocuğu.
eşinin çocuk istememe sebebi ne bu arada?

selam kızlar,nasılsınız? ben çok sınırlı ve gerginim şimdi nedenini söyleyeceğim size ,siz olsanız napardınız?
eşimle görücü usulu tanıstık mantık evlılıgı sayılır bır sure gorustuk ve evlenmeye karar verdık 1 buucuk yıllık evlıyım, cok sorunlar yasadım aılesıyle, suan araya resmıyet koydum on gunde bır gıdıyorum vsss. asıl sorun eşımle alakalı eşim cinsel yonden çok ısteksız , artık bende oyleyim.aşırı derecede sexse düşkün şehvetlı gıydığım çamaşırlar jartiyerler baskası olsa yemınle sabaha kadar..... anlayın işte.suan 2 haftadır sexs yapmıyoruz ve bu beniçok üzüyor kendımı degersiz çekici olmayan biri gibi hissediyorum ve artık bende ondan soğudum.işte bıraz sorunlar var maddı yonden sıkıntı var ama bu derece etkilermı hayatımızı şaştım kaldım. ne yapmam lazım fikirlerinizi bekliyorum.teşekkürler

buram buram fake kokuyosun..hadi isine git burasi eglence yeri degil..:KK20:

bende 1 bucuk yıllık evlıyım google hep bişeyler yazınca kadınlar stesı çıkıyordu bende dün üye oldum , çunku benimde konuşmaya ihtiyacım var.emin olmadan ınsanları fakeolmak vb şeylerle suçlama lütfen yazmak zorunda da değilsin.

bende 1 bucuk yıllık evlıyım google hep bişeyler yazınca kadınlar stesı çıkıyordu bende dün üye oldum , çunku benimde konuşmaya ihtiyacım var.emin olmadan ınsanları fakeolmak vb şeylerle suçlama lütfen yazmak zorunda da değilsin.
Yeni konu açabilirsiniz,başkasının konusu altında pek yorum alamazsınız aslında.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/
Yeni konu aç butonu var,üst köşede.

X