- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
- Konu Sahibi sonay hasretim
kaynananin yontemi iyiymis tutmazsa da yataga kelepcelersinKayinvalidem bana bacaklarinla sar cikmasin dedi ama onuda yapamiyorum başıma kakar diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaynananin yontemi iyiymis tutmazsa da yataga kelepcelersinKayinvalidem bana bacaklarinla sar cikmasin dedi ama onuda yapamiyorum başıma kakar diye
Bildiğiniz suçtur bu.
Çocuk yapmak istemeyen bir insan zorla baba yapılamaz. Ne kadar ayıp, ne kadar çirkin tavsiyeler var.
Başta istemeyip sonra isteyen örnekler olabilir.
Bunun kadınlara tecavüz edin, sonra zevk alabilirler demekten ne farkı var?
Şiddetle kınıyorum, bu şekilde suç içeren önerilerin önlenmesi taraftarıyım yönetim tarafından.
Ismine vuruldum derdini tuttum
'sexs' ne ya anlamı ne çoğulmu demek istedin tötöbe şu okullarin açılmasınada çok var daha .
selam kızlar,nasılsınız? ben çok sınırlı ve gerginim şimdi nedenini söyleyeceğim size ,siz olsanız napardınız?
eşimle görücü usulu tanıstık mantık evlılıgı sayılır bır sure gorustuk ve evlenmeye karar verdık 1 buucuk yıllık evlıyım, cok sorunlar yasadım aılesıyle, suan araya resmıyet koydum on gunde bır gıdıyorum vsss. asıl sorun eşımle alakalı eşim cinsel yonden çok ısteksız , artık bende oyleyim.aşırı derecede sexse düşkün şehvetlı gıydığım çamaşırlar jartiyerler baskası olsa yemınle sabaha kadar..... anlayın işte.suan 2 haftadır sexs yapmıyoruz ve bu beniçok üzüyor kendımı degersiz çekici olmayan biri gibi hissediyorum ve artık bende ondan soğudum.işte bıraz sorunlar var maddı yonden sıkıntı var ama bu derece etkilermı hayatımızı şaştım kaldım. ne yapmam lazım fikirlerinizi bekliyorum.teşekkürler
Abla olmama ihtimali çok yüksek...
arkadaşım lütfen konu açın. arkadaşın konusunu dağıtmayınya sınırden nasıl yazdıgımı bılıyor muyum sen onu boşverde ben napıyım onu söylee
Yeni konu açabilirsiniz,başkasının konusu altında pek yorum alamazsınız aslında.bende 1 bucuk yıllık evlıyım google hep bişeyler yazınca kadınlar stesı çıkıyordu bende dün üye oldum , çunku benimde konuşmaya ihtiyacım var.emin olmadan ınsanları fakeolmak vb şeylerle suçlama lütfen yazmak zorunda da değilsin.