yalvaririm yardım edin allah rızası için

Esim 41 yasinda ben 28.ayrilmiyoda.birkere ayrilmak istedim baba evine donmek cok zor birgun durdurmadilar beni geri döndüm pasa paşa. Ben onunla evlenirken zaten dedim ben anne olmak istiyorum diye oda tamam dedi ama 4 yil bana yazik degilmi.
İstememe sebebi nedir? Acaba çocuğu olmadigini biliyor da istemiyorum ayagina mi yatıyor

zorla güzellik olur mu hiç hele ki çocuk konusunda..Siz korunmasanız çocuk olunca ya sizden iyice uzaklaşırsa eşiniz.Ortak sorumluluk bu sonuçta,birlikte karar vermelisiniz..Biz ikimizde düşünmüyorduk yakın çevremizdeki bir arkadaşımızın bebeği oldu ,onu gördükçe eşim çocuk ister oldu.
Bebek yakınında olursanız belki sizin eşinizde ister

Kayinvalidem bana bacaklarinla sar cikmasin dedi ama onuda yapamiyorum başıma kakar diye

nasıl yani...:KK57:
ben anlamadım neyi sarıcak ne çıkmayacak:KK53:

herkes biliyorda ben bilmeden soruyorsam cahilliğime doymayım:KK23:

selam kızlar,nasılsınız? ben çok sınırlı ve gerginim şimdi nedenini söyleyeceğim size ,siz olsanız napardınız?
eşimle görücü usulu tanıstık mantık evlılıgı sayılır bır sure gorustuk ve evlenmeye karar verdık 1 buucuk yıllık evlıyım, cok sorunlar yasadım aılesıyle, suan araya resmıyet koydum on gunde bır gıdıyorum vsss. asıl sorun eşımle alakalı eşim cinsel yonden çok ısteksız , artık bende oyleyim.aşırı derecede sexse düşkün şehvetlı gıydığım çamaşırlar jartiyerler baskası olsa yemınle sabaha kadar..... anlayın işte.suan 2 haftadır sexs yapmıyoruz ve bu beniçok üzüyor kendımı degersiz çekici olmayan biri gibi hissediyorum ve artık bende ondan soğudum.işte bıraz sorunlar var maddı yonden sıkıntı var ama bu derece etkilermı hayatımızı şaştım kaldım. ne yapmam lazım fikirlerinizi bekliyorum.teşekkürler

yanlış yere park ettin En Büyük KK

bunu da yeni gördüm kk da:KK48:

seni çok iyi anlıyorum..ben 5 yıldır evliyim ve şükür 5 aydır bebek deniyoruz...şükür diyorum çünkü benimde eşim istemedi..ister korun ister korunma ister kocanı sarhoş et yani ne yaparsan yap eğer kocan istemiyorsa olmuyor canım...ne diller döktüm bende..5 aydır umutla bekliyorum henüz olmadı ama inşallah olcak :anneadayı: inşallah seninde olur..bu konuyu konuşmaktan vazgeçme sakın..kayınvaliden falanda söylesin torun diye..

X